2011 Aralık Anneleri Hastane ve Doktor Tercihleri

slm annıişler ankara gazi unıv hastanesı yada koru hastanesı de olabılır PROF.DR. AHMET ERDEM benı de ekleyın ya bıde şu topıgımzdekı etıket olayını nasıl yapıoruz bende yapmak ıstıorum ama beceremedım ben 17+4 gunluk ogluşum

Kızlar güzel olmuş valla bu topic eline sağlık luneciğim benide eklersen sevinirim Ankara Özel doktor Ahmet Bostancı büyük ihtimal dogumda medicanada olacak tam belli diil bakalım kısmet teşekkür ettim şimdiden

bende istanbul çapa'da özel doktora gidiyorum AKEN SAĞLIK MERKEZİNDE NASIR BEY..dogumumu da medilife çapa da yapacam doktorumun orayla anlaşması var..doktorumdan cok memnunum daha önce oğlumuda o dogurtmuştu hiç dikişsiz olmuştu dogumum inş yine öyle olur..

selam
bende özel çapa medilife Fahriye A. Sezer
bu arada hastane yada doktor hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim
ne doktor ne de hastane hakkında hiç bilgim yok (

selam
bende özel çapa medilife Fahriye A. Sezer
bu arada hastane yada doktor hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim
ne doktor ne de hastane hakkında hiç bilgim yok (

aaa cnm bende o hastanede dogum yapacam yalnız benim doktorum o hastanenin yanındakı sokakta Aken saglık merkezinde Nasır bey,o hastaneyle anlaşmalı doktor..hastane güzel ama doktorun hakkında pek ılgım yok yalnız annemin komsusunun gelını ıkızlerını dogurdu ıkı gun önce o hastanede ve o doktorda sorarım bı onlara memnunlarmıymış..

merhaba arkadaşlar.. medical park 2011 doğum ücretlerini bilenleriniz varmı???

selam arkadaşım bahçelievler medikalparka gidyorum
1 ay önce fiyatları sormuştum normal doğum 1780-- sezeryan dr gerekli görürse 2200 sen istersen 2800 TL

izmirde oturuyorum. manisaya bağlı turgutluda özel ege umut doktorum esra şentürk çok memnunum

merhaba, bende kemalpaşada oturuyorum 8 aylık hamileyim doğumumu ege umu hastanesinde esra hanım kontrolünde yapmayı düşünüyorum ama esra hanıma yeni gitmeye başladık. senin izlenimlerin neler ve doğumu konusunda bilgin varmı paylaşırsan sevinirim. bu arada umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. şimdiden hayırlısı olsun.

Merhaba sadece yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum benim yaşadıklarımı başkaları yaşamasın

Eşim ve ben cocuk sahibi olmaya karar verdik bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine 2010 yılında Dr Sevtap Handemir Kılıç dan özel muayenesinde randevu aldık(180 tl ) muayene sonucunda dr hanım 6 cm capında miyom tespit etti ve bu mıyom a ragmen bıze gebe kalmamızı tavsıye etti. ve sacma sapan bir iki ilaç kullanmamızı istedi. sonra sevtap hanıma acıkcası guvenemedik başka bir doktor arayışına girdik yine bir cok metnini duyduğumuz Gazi Universitesi Prof larından Ahmet Erdem den randevu aldık. (185 tl) ahmet hoca cok sakin ve iyi birine benziyordu. Ahmet Hoca muayeneden sonra Çift rahim ve 3 cm capında miyom oldugunu soyledi, ve diger doktoru eleştirdi.ve benim için rahim içi filmi çekme geregi bile duymadı . Oysaki biz sonradan ögrendik ki böyle durumlarda rahim filmi çekilip rahimin durumu miyomun yeri tam olarak incelenip hamileliğe müsait olup olmadığına karar verilmeliymiş. Ahmet Bey sorunsuz bir sekilde hamile kalabilcegimi söyledi ve hamile kaldıktan sonra takipler için bizi çagırdı.Bu Saygı deger Doktora güverenek hamile kaldım.
SONUÇ : 14+3 de Yogun bir Kanama ve Sancı ile Düşük Yaşadım Bebeğimde hiç bir sorun olmamasına rağmen
Nedeni ise Rahim darlıgından ve miyomum ilk 3 ayda 6,5cm ulaşıp bebeği sıkıştırmasından dolayı.

Ben ve Eşim Bu doktorlara Hakkımızı Helal etmiyoruz baştan tam teşhiş konulup müdahele edilseydi belkide bunların hiç biri yaşanmayacaktı.

Şimdi Gittiğim Doktorum bana Riskli Gebelik durumunda oldugumu bu yuzden rahim içi Filmi çekilmeden hamile kalmamamı bunun hem benim hemde bebegim için riskli oldugunu belirti.

eger Riskli bi gebelik söz konusuysa lütfen bu konuda uzman bir doktora görünün, her adını iyi duyduğunu z doktora da lütfen güvenmeyin.

29 mayıs hastanesindeki doğum fiyatlarını öğrendimm normal doğum 1050 sezeryan 1500 TL miş

kızlar fiyatları görünce şok oldum...

kayseride özeller genelde aynı. mesai saatlerinde normal de sezeryan da 100 tl. sigortalıya yani. mesai saati dışında da 250. yatak yemek refakatçi hep içinde..

sizin fiyatlar niye öyle uçuk???

ben avrupa hastanesinde zerrin özkeçeciye yaptırmayı düşüüyorum. sezeryan olacak..

Son düzenleme:
ben doktorumu değiştirdim zekai tahir burak'ta başhekim yardımcısı Filiz AKINSU'ya gidiyorum şimdi çok memnunum :)

güzel annelerimiz umarım doktorlarınızdan memnunsunuzdur, yalnız normalin yanında hep sezeryan fiyatları da veriliyor hastanelerde, öncelikle normal doğum sorun lütfen, hastanede sezeryan doğum oranı yüksek mi bakın, siz farketmeden normal doğumdan çok sezeryana mı yönlendiriliyorsunuz bi düşünün ve gerekmedikçe sezeryan olmayın çünkü normal doğum en güzeli. 2 çocuklu, ilk doğumunu normal ikincisi mecburi ve apar topar sezeryan yapmış bir 2010 aralık annesinden tavsiyedir bu.

dr.um Levent KONUR . ama artık dr.luk yapmıyor , takip ettiği son hamilesi benim sanırım :) sez. olacağım hastane Medicana Inernational - Beylikdüzü .

bende bir çok hastane değiştim medipol atlas yunus emre hastanelerine gittim. eşim özel sigortmızı yeniletmiş o yüzden şimdi acıbademe başladım inşlh doğumumda kadıköy acıbadem hstnsnde olacakacıbademde dğum yapan varmı daha önceden aranızda nasıl memnunluk durumu çok merak ediyorum

Samsun da Mehmet Ali Uslu'ya gidiorum özeline doğum Medical Park da olacak.Doktorumdan memnunum

Samsun da Mehmet Ali Uslu'ya gidiorum özeline doğum Medical Park da olacak.Doktorumdan memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…