2011 Aralik Anneleri Kuzulara Kavusmaya Az Kaldi Hadi Safak Saymaya :)

hanımlar taa 4 ekimde 74 gün demişim yanlış, cetvel olmuyo bi türlü heyecan yapıyorum , doğumum şimdilik söylenen 28 aralık ben de 30. haftamdayım kaç gün oluyo

kızlar benımde yarın kontrolum var. bebişim 32+1 günlük olmuş olucak.1 aydır görmedım cok merak edıyorum. kilosu boyu inşallah bır sıkıntı yoktur.ben normal doğumdan çok korkuyorum bu nedenle sezeryan istiyorum. doktor ıle yarın gorusucem bu durumu... sezeryan ile dogumda 38+2 de bebeğı alıyorlarmıs bu nedenle nasipse kasım 24 de kavusuyorum oğluma. kaldı 42 gün.

Son düzenleme:
günaydın kızlar benim son adet tarihim 3 mart benim dogum ne zamana geliyo bebişim 1 hafta önde gidiyo ve büyük bi ihtimalle sezeryan olucak yardımcı olurmusunuz

günaydın kızlar benim son adet tarihim 3 mart benim dogum ne zamana geliyo bebişim 1 hafta önde gidiyo ve büyük bi ihtimalle sezeryan olucak yardımcı olurmusunuz

senin dogumun Aralik 8 e geliyo ve suanda 31+5 gunluk hamilesin.Ve 58 gunun kalmis oluyo normal dogum yaparsan.Sezeryan olucam dersen 38 haftalikda falan sezeryan olsan geriye 44 gun kalmis oluyo.Bebegin onden gitmesi sezeryan tarihini degistirmiyo.38 haftadan once almiyorlar..

hanımlar taa 4 ekimde 74 gün demişim yanlış, cetvel olmuyo bi türlü heyecan yapıyorum , doğumum şimdilik söylenen 28 aralık ben de 30. haftamdayım kaç gün oluyo

Dogum aralik 28 aralik ise sen suanda 28+6 gunluk hamilesin.Ve geriye 78 gunun kalmis oluyo.Normal dogum yaparsan...

Dogum aralik 28 aralik ise sen suanda 28+6 gunluk hamilesin.Ve geriye 78 gunun kalmis oluyo.Normal dogum yaparsan...

benim sat 21 mart, şu an 29+1 bugün, 30. haftamdayım diye gözüküyor aslında, iznimi 32. haftada çalışabilir raporumu hep ona göre alıcaktım :84:

benimkide geçen sene 3 marttı ben normal yolla 14 kasımda doğum yaptım aralığıı göremedik yanii

79 yuppii artık 70 li rakamlara geldim süper birşey

şafak 60
kızıma kavuşmaya bir adım daha.....

Son düzenleme:
54:)) ama hiç sanmıyom bu cadının o kadar bekleyeceğini,inş. bekler içime öyle doğuyo nedense

heyooooo 60 olduk..

bundan boyle ben 10 gunde 1 sayicam son altiiiiiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…