2011 Aralik Anneleri Kuzulara Kavusmaya Az Kaldi Hadi Safak Saymaya :)

hadi ya o kadar azmi kaldi abooovvvvv :18:

evet canım , kısmetse ( inşallah dayanır da erken merken gelmeye kalkmazsa ) haftaya bugün ( 38+2 günlük olarak ) bu saatlerde kucağımda olacak tostosum

şafak 27
hadi bakalım hayırlısıyla 36. hafta bitti, 37. haftaya girdik​

çizelgeye göre 33 gün kalmış ama acaba ne zaman olur ne kadar kalmıştır kikızımın dogum tarihini cok merak ediyorum:44::44:

çizelgeye göre 33 gün kalmış ama acaba ne zaman olur ne kadar kalmıştır kikızımın dogum tarihini cok merak ediyorum:44::44:

bende bendee cok merak ediyorum bizim zilli ne zaman gelicem diye tutturucak.esim dun tahminde bulunuyo 5 aralik dogacak diyo ilk kizim 38 haftalikken dogdu ya heralde ondan etkilendi benim herif.ama nedense banada hic 40 haftayi tamamlicakmisim gibi gelmiyo :18:

ya bende tamamlamak istemiyorum hatta nette araştırıyordum dogumu tetikleyen neler var diye hurma,ahududu çayı adaçayı falan demişler 37 .haftam dolsun içmeye başlıyacam bunları:)) diğerlerinde hep 42haftada dogum yaptım bunda öyle olsun istemiyorum(

valla doktorlar genelleme yapiyorlar ne kadar dogru bilmiyorum ama dogumlarin sureci birbirine benzermis.yani ilk dogumun nasilsa sonrasi genelde oyle oluyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…