2011 Aralik Anneleri Kuzulara Kavusmaya Az Kaldi Hadi Safak Saymaya :)

bu gün hesabında bir yanlışlık var bence annis senden tam bir hafta geride ama sanki iki gün aranız var gibi ne ilginç dimi:)

evet canım bende fark ettim daha önce ama bende çizelgedekini yazıyorum mecbur
ama gerçekten bir karışıklık var mutlaka :)

şimdi takvimden oturdum saydımda benim 82 çıktı canım aralık 16 tahmini doğum tarihiydi ben ona göre yapmıştım çizelgeyi takvime görede doğru yani...:)
gerçi en son doktora gittiğimde aralık 6 dedi ama ben genede 16 diyorum:)

Son düzenleme:

Canim orda iki tane tarih yeri var.Senin tahmini dogum tarihi 16 aralik olunca sen 29 haftalik hamile olmuyorsun.28+2 gunluk hamile oluyorsun.Sen son adet tarihinide girmissin.O yuzden son adet tarihine gore 29 haftalik hamilesin ama bebegin tahmini dogumu 16 aralik yani 82 gun var.Bence doktorun yanlis hesaplamis canim.Son adet tarihini girmeden sadece tahmini dogum tarihi gir bak o zaman gorursun farki..

Son düzenleme:
29.haftaya girdik çok şükür şafak 84
gel oğluşum gel oğluşum bitsin bu hasret yolunu bekleyen annen yüzüne hasrett

anladım canım ne bilim yaperken öle yapmıştım ben cahilllik işte... 16 aralık olunca doğum tarihi öle oluyor evet sata göre doğru çizelge + 6 aralık diyim ben bari doğuma en son gittiğim doktorum 6 aralık demişti o daha uygun oluyor...ama o zamanda 71 günüm kalmış oluyor... sanırım 11 tahmini doğum. öle olduğunda %100 uyuşuyor pff aklım karıştı napsamki acaba sat 6 mart ve tah. doğ. tarihide 11 aralık olunca 76 gün kalmış oluyor ....
ayy hiçte kafam basmıyor bu şeylere yaa...neyse haftaya kontrole gidicem diğer doktoruma o zaman sorar öğrenirim kesin

ben şafak 76 diyim o zaman arapsaçı gibi oldu yaa

Son düzenleme:
annisin anlattıklalrından hiç bişi anlamasam da benim sat 3 mart senin 6 mart benden 3 gün geridesin. yani 11 aralık doğum tarihi .şimdi oldu bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…