2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

olur olur hepsi olur cnm bnm 2 eltim var hepsine bohça hazırlancak ne koymayı düşünğorun içine :44:

Benim bi tane eltim var simdilik diger kaynim daha kücük Ben diyorum ki damat beye daha detayli bir bohca cikaririm. Annesi babasi kardesleri ve yengesinde o kadar detayli degil. Mesela abisi ve yengesine bir bohca düsünüyorum. Abisine gömlek kravat corap ( havlu ? ) yengesine fular (esarp yerine) corap tunik ( ve yine acaba havlu alsamm mi diyorum ? ).

Sen nasil düsünüyosun? Bide sen herseyi en markalisindan mi alacaksin

markalı ii bişiyler koymak istiorum açıkcası cnm işine yarasın yani havlu koy tabiki de cnm eltilerimle aram çok ii o yüzden hepsine gğsel şeyler koymak istiourum

markalı ii bişiyler koymak istiorum açıkcası cnm işine yarasın yani havlu koy tabiki de cnm eltilerimle aram çok ii o yüzden hepsine gğsel şeyler koymak istiourum

Ben henüz eltimle tanis(a)madim

Peki hangi markalari önerirsin? Yani bu konuda da kararsizim. Burdan mi alayim türkiyeden mi bilmiyorum.

Burdan alsam mesela hugo boss, tommy hilfiger, bruno banani gibi markalar mecvut. Forumda baktigim kadari ile sadece pierre cardin den aliniyor heralde. Ama pierre cardin in internet sayfasinda da pek bir sey arastiramadim nedense :)

pierre cardinde süper şeyler var cnm bence bak

Yok hayir. Biz yazin basta söz yapariz dedik ama ben yurt disinda oldugum icin fazla uzatmak istemiyoruz o yüzden direk nisan yapicaz.

Ah ah ayrilik cok zor olacak ya. Bazen geceleri bunlari düsündükce aglayasim geliyor uykularim kaciyor. Ama napalim her disi kus bir gün yuvasini terk eder...

e sonuçta artık orası bizim yuvamız olacak baba evi geçici cnm bi gün herkes gidio zamanı gelince ama orası kendi evimiz olcak kendi düzenimiz olacak

Son düzenleme:
Ne kadar uzaga peki? Bende uzaga gitmis oluyorum aslinda. Ailemi gurbette birakip türkiyeye gelicem :/

merhaba :) sen gurbetten türkiye gitceni yazmisin... nisanlin veya sözlün türkiyedemi yasior...
benimde öyle bi durumum var.. benim erkek arkadasim burda yasior okumak icin geldi. ailesi türkiyede... ailesi aslinda geri dönmesi icin hersyi yapior... ilerde bizde türkiyeye tasinmayi düsünüyoruz... senin durumunu merak ettim bende :)

merhaba kızlar bizde yeni sözlendik tazeciğiz:)

28 mayısta nişanımız olucak allah nasip kısmet ederse...

çok mutluyum çokkk

ama bende ailemi bırakıp istanbula gidicem şimdiden duygusallaştık hepimiz insn üzülüo misafriz artık bi yerde... ama

Sevdiğin insanla olmak gibisi yok ailelerin uyum sağlaması çok güzel huzrlu olmak harika...

ben şimdi nişan için değişik fikirler düşünüyorum neler olabilir sizce???

sözümüzde nişan gibi oldu bizim

nişanımız da düğün gibi olucak

çünkü dediğim gibi ayrı şehirlerde olunca gerekiyo:26:

aramıza h.g fıstık arkadassss artık daha sık beklioruz seni

ne güzel cnm bnm aşkımda 18 mayısta teskere alcak temmuzda da aynen senn gibi büyük düğün gibi nişan yapacağız sen neler düşünüosun nişan hakkında aayyy bende uzağa gelin gidiorum ya bursadan orduya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…