2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

oooo topic açmışşsın haberimiz yok naaan
neyse julia sen hariç kim varsa selamlar konuşma benle

oooo topic açmışşsın haberimiz yok naaan
neyse julia sen hariç kim varsa selamlar konuşma benle

nedden küstün bana demek k, benle ilgilenmion ondan görmedin topiğimi bundan sora seni bekliom bu topiğe gelmezsen ifadeni alırım vallaaaa çok pis hemde

juliadan herkese selamlar kızlar çıtır gelinler

kızlar kusura bakmayın müşteri gelince çıkmak zorunda kaldım hemen nişanlığına bakıorum cnm

ben deneme bir ki yapmıştım açılıodu ya...

bende fiziğe gidip geldim o arada:)

albüme resim ekleyemedim değişti ya kk yenisini çözemedm

ben deneme bir ki yapmıştım açılıodu ya...

bende fiziğe gidip geldim o arada:)

albüme resim ekleyemedim değişti ya kk yenisini çözemedm

cnm yükle resim sitesinden resmi yükleseydn önce sen nasıl ekledin ki resmi

cnm yükle resim sitesinden resmi yükleseydn önce sen nasıl ekledin ki resmi

önceden değişmemişti kolaydı tamam bide ordan deneyim baaklım
sen nasıl bişi düşünüyosun...

bu arada sizde temmz da mı nişan yapıcaktınız :S ben tam bilmiyorum da sen neler yapmayı planlıyosun canım

evet cnm temmıuz ayında düşünüyoruz biz ben kırmızı yada bembyeaz bir kıyafet düşünüyorum cnm yaaa

güzelmiş cnm eminim sana da çok yakışacak

inşallah canım benim çok teşekkür ediyorum bak benim bloğum var orda da söz ayrıntılarını paylaştım ben...istersen bi bak google pofiş yaz o benim:)

[CENTER
][/CENTER]

kız şu ayakkabının güzelliğine bak yaa

inşallah canım benim çok teşekkür ediyorum bak benim bloğum var orda da söz ayrıntılarını paylaştım ben...istersen bi bak google pofiş yaz o benim:)

tmm inceleyeceğim cnm ayyy indsan çok heyecanlanıo bazen demi

tmm inceleyeceğim cnm ayyy indsan çok heyecanlanıo bazen demi

evet evet bu kadar inanılmaz mutlu olabileceğimi hiç düşünmemiştim nasıl güzel bir dygymuş onu anladım...

allah herkese yaşatsın ama
nişanlı olup ayrı olmak çok zor yaa insan deli gibi özlüoo

evet cnm yaaa ben daha nişanlı deilim ama gene de çok özlüorum aşkımı gelde de artık herşey şekillense olsa artık

türkiyede yasiyor evet :) ben uzun senelerdir hep türkiyeye dönme hayali ile yasiyordum bu sayede iki hayalimde gerceklesecek insaAllah.. hem sevdigime hem vatanima kavuscam insaAllah :)

yani sizin icinizde öyle bir istek varsa bence yapin.. ama sirf onun ailesi israr ediyor diye olacak bi is degil sanirim.. senin de ailen türkiyedemi yoksa burdami?

sen hangi ülkede idin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…