- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
oooo topic açmışşsın haberimiz yok naaan
neyse julia sen hariç kim varsa selamlarkonuşma benle
kızlar kusura bakmayın müşteri gelince çıkmak zorunda kaldım hemen nişanlığına bakıorum cnm
ben deneme bir ki yapmıştım açılıodu ya...
bende fiziğe gidip geldim o arada:)
albüme resim ekleyemedim değişti ya kk yenisini çözemedm
cnm yükle resim sitesinden resmi yükleseydn önce sen nasıl ekledin ki resmi
önceden değişmemişti kolaydı tamam bide ordan deneyim baaklım
sen nasıl bişi düşünüyosun...
bu arada sizde temmz da mı nişan yapıcaktınız :S ben tam bilmiyorum da sen neler yapmayı planlıyosun canım
güzelmiş cnm eminim sana da çok yakışacak
inşallah canım benim çok teşekkür ediyorum bak benim bloğum var orda da söz ayrıntılarını paylaştım ben...istersen bi bak google pofiş yaz o benim:)
tmm inceleyeceğim cnmayyy indsan çok heyecanlanıo bazen demi
evet evet bu kadar inanılmaz mutlu olabileceğimi hiç düşünmemiştim nasıl güzel bir dygymuş onu anladım...
allah herkese yaşatsın ama
nişanlı olup ayrı olmak çok zor yaa insan deli gibi özlüoo
merhaba :) sen gurbetten türkiye gitceni yazmisin... nisanlin veya sözlün türkiyedemi yasior...
benimde öyle bi durumum var.. benim erkek arkadasim burda yasior okumak icin geldi. ailesi türkiyede... ailesi aslinda geri dönmesi icin hersyi yapior... ilerde bizde türkiyeye tasinmayi düsünüyoruz... senin durumunu merak ettim bende :)
türkiyede yasiyor evet :) ben uzun senelerdir hep türkiyeye dönme hayali ile yasiyordum bu sayede iki hayalimde gerceklesecek insaAllah.. hem sevdigime hem vatanima kavuscam insaAllah :)
yani sizin icinizde öyle bir istek varsa bence yapin.. ama sirf onun ailesi israr ediyor diye olacak bi is degil sanirim.. senin de ailen türkiyedemi yoksa burdami?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?