2011 Delikanlıları İçin İsim Önerileriniz

Paradise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.436
3
116
İzmir
2011 Şubat Annesiyim İnşallah İsim Önerilerinizi Özellikle Yardımlarınızı Bekliyoruz ;}

batu
bartu
orçun
ben mert koyucam eşim batu ismini beğenseydi batu koymak istiyordum

canım benımde olusum olacak ıns bızde bulamıyoruz ısım benım beyendıklerımı esım esımın beyendıklerını ben beyenmıyorum ısımsız kalacak olum galıba sana beyendıklerımı yazayım fıkır edınırsın URAS UTKU AYBERK KORAY UMUT MERT ALİ YİĞİT YAĞIZ EMRE EREN BERKAY ERDEM

Benim de oğluşum olacak eşimi ikna edebilirsem önceliğim ;
URAS;Mutluluk,talih,şans demek

TOPRAK

YİĞİT

YAĞIZ

DEMİR'de diğer seçenekler şimdilik tabi :))

benm büyük oğlumun adı UTKU küçüğede URAS koymak istedim..eşim kabul etmedi..BURAK koyduk..ama utku ismini çok seviyorum...zafer,birşeyi çok isteyipte ulaşmak anlamında..

benimde bi oglum olucak insallahesim ikimiz yahya ismini cok begenmisdik ama almanyada yasiyoruz ve anlami uygunsuz oluyor vazgecdik dahada begendigimiz bi isim bulamadik bakalim daha zamanimiz vatr

benimde oğluşum olucak ismini mert koyucaz bizde 2. ismini arıyoruz düşündüklerimizi yazayım belki hoşuna giden olur ULAÇ TUNA ATAY YAMAN EMİR ENES KIVANÇ ERTÜRK KUTAY ...

benim oğlum da efe
herkes iki isim bul diyodu istemiyodum ama uras ismi fena gelmedi
bi değerlendirmek lazım
uras efe :))))

benim oğlumun ismi Oğuzhan olacak

anlamı : 1. Yiğit han, hakan. 2. Oğuz boylarının efsanevi kahramanı.
ayrıca 600 yıl dünyayı adaletle yönetmiş bir imparatorluğun kurucularının en yiğitine verilmiş bir türk ismi.

Efe isminide çok seviyorum ama buaralar çevremide okadar çok efe olduki o yüzden istemiyorum.

slm kızlar benm oğluşumunda ilk ismi muhammed olucak inşallah ama yanına güzel bi isim daha istiyorum bakalım buğra aslında hoş geliyo hayırlısı artık buarada söylediğiniz tüm isimler çok güzeller hepsi adıyla büyüsün inşllah

Birazda kız ısmı soyleyın arkadaslar hep erkek annelerıne calısmıssınız :)

Ben Hep Ecrin diyorum bu ısımı ılk duydugumda daha ne evlılık ne bebek planım vardı. Ama hep kızım olsun adını ecrın koycam dıodum bı de o zamanlar bu kadar yaygın degıldı.
Sımdı hem cok hemde nette asıllı asılsız anlamıyla ılgılı degsık yorumlar var ben Allahın hedıyesı dıe bılıodum ama deıl dıolar kafam cok karıstı.
Aslında ısımı degıstırmek ıstemıyorum cunku hayalımdı ve buyusu bozulsunda ıstemıyorum belkı yanına ıkıncı bır ısım dusunebılırım ama ıkı ısımde sevmıyorum bana bıraz fıkır verebılır mısınız?

pardon ya burası zaten mınık adamlara ısım onerısı ıcınmıs.
Ama yınede ben tavsıyelerınızı beklıyorum

kızlar bende allah ızın verırse 2 şubat gibi sezeryan tarıhımı düşünüyoz..2011 şubat annesıyım benımde bır oğlum olacak inşallah adını çağan düşünüyorum anlamı bayram şenlik demek... nasıl sizce?takıpteyım burda

Benimkinin cinsiyeti belli degil ama bekarken ruyamda gordugum ismi koymak istiyorum mehmet ersin. Evlendikten sonra ogrendimki rahmetli kayinpederimin ismi mehmetmis.

kerem
emir
yusuf-efe
taha

aaaa bende kerem yada emir düşünüyorum ama kimse keremi begenöiyo nedense çok kararsız kaldım o yüzden bide burda yaman ismini gördüm eşime sormam lazım hemen :dance:

bide son olarak can düşnüyorum canım o benimm :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…