2011 Delikanlıları İçin İsim Önerileriniz

kızlar benim eşimde evlendiğimiz günden beri oğlum olursa adı kağan olsun diyordu sanırım öyle olucak batuhan arda benim favorilerim

kerem oğlumun adı:)) aslında ben emir düşünmüştüm ama ablamız kerem istedi kıramadık kızımın adıda irem eşim isim konusunda hassastır kuranda geçsin ister hocaya danışmış keremmi emirmi diye kerem daha iyi demiş yerinide göstermiş ben memnunum ikisininde isminden bütün bebişler adlarıyla yaşasınlar

benımde oğluşum olucak berk veya berkay düşünüyoruz...

Barkaylar acayip şımarık oluyor benden söylemesi
Ben öğretmenim kaç tane berkay diye öğrencim olduysa hepsi aşırı şımarıktı hatta arkadaşlarımdan 2 sinin çocuğunun adıda berkay onlarda öyle
genelleme yapmak istemem ama benim karşılaştıklarım hep öyleydi
Çok yorulup uğraşırsın annesi sonra:)

allah bir avazda hepinizi kurtarsın....saglıkla gelsin bebişleriniz...bende 2009 şubat annesiyim...
KIZIMIN ADI (DERİN) GÖBEKADI (BALIM)
HAMİLEYKEN DAHA CİNSİYETİ BELLİ OLMADAN SAYFALAR DOLUSU İSİM YAZDIM.DEDİĞİNİZ DURUM BİZDEDE OLDU.BENİM BEGENDİĞİMİ EŞİM EŞİMİN BEGENDİĞİNİ BEN BEGENMİYORDUM..
ASLINDA ODA DEGİL İNSAN EN GÜZELİ OLSUN İSTİYOR COK SECİCİ OLUP KARAR VEREMİYOR.BİZ DOGDUGU GÜN KESİNLESTİRMİŞTİK İSMİ:)))
O SAYFALARCA YAZDIGIM İSİMLERİ SİZLERLE PAYLASMA İSTEDİM.

ERKEK İSMİ
EYMEN-ÇINAR-EGE-EFE-DORUK-YAGIZ-AYAZ-BULUT-DEMİR-ÇAĞAN-ATEŞ-SARP-TUĞRAHAN-BUĞRA-ACAR-BATU-ARAS-ARHAN-BARKIN-ARCA-CESUR-AYBERK-ILGAZ-KUZEY-GÜNEY-RÜZGAR-TUĞRA-GÖRKEM-ASRIN-GÖKTÜRK-HAKTAN-ARDIL-TUNA-DAGISTAN-BUGRAHAN-YAMAÇ-KAYRA-TANAY-ALPTUG-EGEMEN-CAGRI-MİRZA-ATLAS-ALPEREN-KUTAY-OKYANUS-AYAZ RÜZGAR-

KIZ İSMİ

ADA-DEREN-MİNA-LAVİN-ECRİN-BİRCE-ASEL-SİDELYA-EFLİN-ELVİDA-TANAY-YEKTA-NAZAR-EFNAN-NİSA-AYSE-RANA-BADE-SU-KAMER-YANKI-GÜNEŞ-KARDELEN-AZRA-VERA-UTKAN-ASEL NEVA-TALİA-YAGMUR-NİLSU-ÇİŞEM-GÖKÇEN-ECREN-EZEL-MELVİN-BUĞU-DOĞA-ÖYKÜ-MASAL-RÜYA-ECE-İNCİ-BERRA-KARDELEN-BİRCE-AZRA-ZENAN-LAVİN-ZEREN-ZEYNEP ADA-NAR-LARA-MAYA-CEYLİN-BERRU-DURU-ELA-EZO-ZEYNO-NAZ-DEFNE-BURÇAK-BAŞAK-SERA-MİRA-NAZLI-ARYA NAZ-EYLÜL-NEHİR-IRMAK-BEREN-BADENAZ-ELANUR-SUEDA-LAÇİN-İLKİM-İLKİN-ASİ-BAHAR-HAYAT-MISRA-DORA-BELİNAY-MEYRA-HELİN-ILGIN-NİL-GÜLCE-HANZADE-TALYA-BENGİSU-TÜRKÜ-İKLİM-MEVSİM--BESTE-CEMRE(CEMRE İSMİ ÖNERİLMİYOR NEDENİ ATESLE İLGİLİ OLDUGUNDAN COCUGUN BASINA SÜREKLİ ATESLE İLGİLİ KAZALAR GELEBİLİYORMUS ÖYLE DUYMUSTUM AMA Bİ ARKADASIN BEBEGİNİN İSMİ 4 YASINDA SUANDA SORUN YOK ALLAH KORUSUN.

ÖRNEKLER
İLK BEBEGİNİZ KIZ OLURSA (MASAL)
2.BEBEGİNİZDE KIZ OLURSA ÖYKÜ KOYARSINIZ

İLK BEBEGİNİZ ERKEK OLURSA (BULUT)
2.BEBEGİNİZ KIZ OLURSA GÜNEŞ KOYARSINIZ.

İLK BEBEĞİNİZ ERKEK OLURSA KUZEY
2. BEBEGİNİZDE ERKEK OLURSA GÜNEY

İLK BEBEGİNİZ KIZ OLURSA BASAK
2.BEBEGİNİZDE KIZ OLURSA BURÇAK

UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR..
SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİŞEY OLURSA(DR SAGLIK DOGUM HASTANE ALISVERİŞ) SEVE SEVE CEVAP VERİRİM

Son düzenleme:
DURU Bu İşin Piri Olmuşsun Maşallah.. Allah Kızını Sana Bağışlasın ;}

Aslında Sorulacak Çok Soru Var Hamilelikte Hani Aylarda Hangi Alışverişler Yapılmalı Oda Takımında Beşikte Nelere Dikkat Edilmeli, Bebeğin İlk Ayları İçin Ona Nasıl Kıyafetler Alınmalı, Hastaneye Doğuma Giden Annenin Çantasında Neler Olmalı ;Loğuslık Dönemi Falan..

Ama Galiba Burası Yeri Değil :} Başka Bi Yerde Başka Bi Topik ve Başlıkta Karşılaşalım Seninle ;}

amin canım çok saol...tamam canım ne sormak istersen sor hatta özelden mesaj bile atabilirsin...benki herseyi arastıran ve alısveriş hastası bir kadın olarak yardımcı olurum herkonuda.

şimdi malum bizim bebikin cinsiyeti kesin belli değil sanki erkek gibi ama net belli değil

kız olursa adı ayşegül olacak o bellide hatta ben ayşegül ipek istiyorum ayşegülü babamız ipeğide ben çok istiyorum iki isim olmasın diye ipekten vazgeçmiştim ama içimde kalacak

erkek ismi hiç düşünmedik şimdide telaş aldı...efe biraz ağır basıyo sanki aama karar veremedik

2010 2011 delikanlılarında efe ismini çok duyuyorum bundan 7 sene sonra ilkokullarda efeler biribirine karışacak gibi aslında çok güzel bi isim ama bakalım :S

amin canım çok saol...tamam canım ne sormak istersen sor hatta özelden mesaj bile atabilirsin...benki herseyi arastıran ve alısveriş hastası bir kadın olarak yardımcı olurum herkonuda.

sende sağol canım başım sıkışınca alışverişe çıkmadan seni bulcaz söz ;}

kızlar bende oğluma ege kartal ismini düşünüyorum nasıl sizce ama babası henüz bişey söylemedi

2010 2011 delikanlılarında efe ismini çok duyuyorum bundan 7 sene sonra ilkokullarda efeler biribirine karışacak gibi aslında çok güzel bi isim ama bakalım :S

kaydirigubbakcemile3 bende oğluma isim olarak efe istiyordum.
Ancak okulda en kötü 100 tane fln efe olucaktır eminim.O yüzden vazgeçtim :CüvCüv:

bizim kızımız olucak (benimki belli diil size öneri sunuyom) ama size önerilerimi sunam kızlarr
eymen
yaman
başar
erbil
taşkın
rüzgar
çınar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…