2011 Delikanlıları İçin İsim Önerileriniz

kızlar bebegıme ısım bulamıyoruz sızce erdem ve eralp nasıl hangısı daha guzel esım yenı ısımlerı ıstemıyor eskı ısım ıstıyor bu gıdısle ısımsız olacak olusum

bizim de oğlumuz olacak şubatta inşallah adını ege koymaya karar verdık egelı de olduğumuz için.
ama ben çınar,başar,doruk,koray,arda ve burak isimlerini de beğeniyorum.
kız isminde seçenek çok ama erkek isminde çok fazla yok.yerimseniben

kızlar benim kızım olacak...ama oğlum olsaydıda ismi belliydi.. belki beğenen kullanmak isteyen olur .. URAS KAYA ... URAS = mutluluk demek KAYA= benim kızlık soyadım

eee biz kız annelerinin isim topiği nerde ne güzel isimler bulmuşsunuz ben hala kararsızım ela su koyalım dyoruz ama kararsızım erkek olsa yağız süpermiş

bizde yağız nuh koymayı düşnüyoruz,yağız benim nuh eşimin isteği,inşallah caymaz bu isim konusu çok çetrefilli çünküsempatiksalakcinni

bende 2011 şubat annesi olacağım inşallah.oğluşumuz olacak.adını KUZEY koyacağız.belki sizlerede fikir olur.

Ah oğlumun bir adı bile yok henüz ya, ben çağatay istedim babası teoman, ama ikiside olmayacak sanırım, ilk oğlumun adı kağan...

ya o kadar zor ki karar vermek çok ama çok önemli bi konuymuş bu oğlumun hala bi ismi yok bakalım olabilecek mi doğana kadar :}

bende inş mart annesi olucam oğlumuzun adını furkan yağız koyucaz allahın izniyle..

ben daha 7 haftalıkken rüyamda bebeğinin ismi EMİR olsun dedi bi ses. rüyada görülen ismi koymak gerekir mi acaba? içime sinen bi isim bulamadım hala.

kız ismimiz hazırdı ama oğlan olunca şimdi bide isim derdine düştük

ben ARDA ve KAYRA diyorum eşim BERKAY ismini önerdi ama bende kayra ağır basıyo gibi karar veremedik daha anlayacağınız

ben daha 7 haftalıkken rüyamda bebeğinin ismi EMİR olsun dedi bi ses. rüyada görülen ismi koymak gerekir mi acaba? içime sinen bi isim bulamadım hala.

rüya ile amel edilmez diye biliyorum çünkğ rüyanın hak mı şeytani bir rüyamı olduğunu bilemeeyiz ama emir güzel isim içine sindiyse koyabilirsin güzelmişşşşş

aaa cinsiyet belli olmus
gözünaydın canımmm

teşekkür ederim canımmm

evet sonunda oldu ama okadar süre cinsiyeti bilmemeye alışmışız şimdide tuhaf geliyoo

babamız arda diye sesleniyor artık bebeğimize.ama tam net karar vermedikk.daha ilginç daha içime sinen bişi olursa değişebilir bi yardım edin yaaa isim işi çok zor

arda benim soyismim çok içime sindi koyun bence :) bizim ismimiz belli olmasaydı arda koymak isterdim
doruk isminide çok beğeniyorum ben

Son düzenleme:
bende emre ismini buldum kerem ismini begenmiştim ama benden başka kimse begenmedi nedense bu seferde emre yi buldum akşam oylamaya sunucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…