• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

Vay be neler yazmısim 11 yıl oldu ve benim 3. Bebegim 9 aylık suan. Hayat nasilda akıp gidiyor.

Iyi geceler anneler
Hazir kizim uyumusken dogum hikayemi yazmak istedim.Cok enteresan bir dogum degildi ama neyse :)

En son carsamba aksami buraya sancilarimin oldugunu tekrarlayip tekrarlamayacagini sordum sizlere o soruyu sormanin ardindan bana cok siddetli bir sanci geldi hala burdaydim o sanci geldiginde sizden bir cvb bekliyordum :) sanci geldi ve benim tipim kaydi resmen icerde uyuyan esime bagirdim sancim varrrrrrr diye oda hemen kosarak geldi bakti iyi degilim ustunu giyindi banada giyin diyo ama ben hareket edemiyorum sancidan o arada burdan ciktim pc i kapattim falan nerdeyse burda dogucakti kizim :1:

ben evde biraz daha bekleyelim belki tekrar etmez dedim ama olmuyordu hep sanci geliyordu bende yavas yavas korkmaya basladim agladim esime gitmeyelim hastaneye dedim dogurmaktan korktum ne yalan soyleyim:25:

hastanede nts bagladilar cati muayenesi yaptilar ve sonuc olarak acilmamin 3 cm oldugunu ve eve gidip sancilarin 5 dk da bir oldugunda gelmemizi soylediler(Bu arada dogum yapacagim hastane bize 15 km uzaklikta yanii doktora kalsa yolda dogum yapardim :))

hastaneden cikmamizla bana her 3 dk da bir gelen sancilar basladi eve geldik saat gece 3 te sancilar hep 3 dk da bir geliyordu bu boyle sabaha kadar devam etti hic uyuyamadim :25:

sabah 7 de hastaneye gittik acilmamin 5 cm oldugunu soyledi ebe hanim ve beni artik doguma hazirlamaya basladilar sanci odasinda sanci cektikten sonra dogumhaneye aldilar ordada 2 saat sanci cektim hatta son 1 saatte artik ne yapacagimi bilmez hale gelmistim nefes alamiyordum sancidan cok korkuyordum:18::18::18:

artik dogum basladi ebelerin her soyledigine uydum ve elimden geldigince ikindim son haddine kadar zorladim her defasinda
cok degil 5 veya 6. ikinmamda dogdu ve dogum sandigimdan daha kisa ve kolay gecti :65::65:

bebek beline kadar cikti rahimden ebe hanim bana gosterdi ve al sen cikar gerisini dedi :) bende tuttum bebegimi gerisini ben cikardim coooooooooookk guzel bir duyguu onun sicakligini hissedince butun acilar bir anda gitti aklimdan ve birdenbire sustum aklim gitti ona hayran oldum :69::69:

dogumdan sonra ebelerin dedigi suydu ;
en iyisini yaptiniz uzun zamandir boyle bir doguma girmemistim hersey tamamen dogal oldu bu zamanda herkes igneli yaptiriyor ama siz dogrusunu yaptiniz dediler sen bu isi biliyormussun dediler cok havalandimmm :21::21:

51 cm 3400 gram dogan kizim suan misill misill uyuyor yanimda :)):nazar::nazar:
Kızım bugün 14 yaşında 🫠

Back
X