2011 ekim ayında doğum yapacak anneler buraya

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
yaz aylarında göbişleri şiş gezip, ekim ayında doğum yapacak annelerin paylaşım alanıda burası olsun
Şimdiden hepinizi tebrik ediyorum, umarım herkes sağlıkla bebişini kucağına alır.

benimde 29 ekim aslında,ama sezeryan olacağı için,10-15 gün erken alınabilir,ilk doğumumda 30 ağustos du ama 12 sinde aldı doktor.tabi yinede kısmet neyse o.
,

bende sezaryenden korkuyorum aslında korku da değil göbeğimde tikim var dokunulmasından nefret ederim. ama normal doğum hiç korkutmuyor tersie dua ediyorum normal olsun diye

bilemiyorum öle olacak galiba narkoza gelince hissetmesemde görmek yetiyo daha önce de karın bölgemden ameliyat oldum dikişler alınana kadar hastaneyi yıktım ve hala izleri gördükçe kötü oluyorum :))))))

mrb arkadaslar öncelikle herkese güzel hamilelik gecirmelerini diliyorum 28 haftalık hamileyim ve bir kız bebişim olacak 40 haftayı doldurudug tarih 26 ekim ama sezeryan olacagım için 15 ekim falan die hesaplıyorum dr erken olabilir dedi inş erken olmazenfeksiyon problemim oldugu için cok üzülüyorum yaz cok zor geciyo...eşimbenkısım

neredeyse aynı günde doğum yapıcazzzz benimde sat: 18 ocak doğum yapacağım normal tarih 25 ekim. ama şekerim yüksek olduğu için sezeryanle daha erken alıncak bebişim. hepimizi kolayca doğururz inş. benim bebeğimde kız

evt canım belkide aynı gün olur:)inş bütün hamileler rahat kolay bi dogum yapar.senin bebeişinde cok hareketlimi bütün gece tekme atıyorhiç durmuyor bide kaç kilo aldın?

Herkese merhabalar:)Bende sizler gibi ekim annesiyim.tahminen 18 ile 26sı arasında dogumum:) Allah herkese güzel bir hamilelik dönemi ve doğum nasip etsin.Kızım olucak benim de

Herkese merhabalar:)Bende sizler gibi ekim annesiyim.tahminen 18 ile 26sı arasında dogumum:) Allah herkese güzel bir hamilelik dönemi ve doğum nasip etsin.Kızım olucak benim de

mrb canım amin hayırlııs olsun alllah saglıckla kucagnına almayı nasip etsin bakalım hangisi önce dogacak:)isim düşündünüzmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…