- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
-
bende sezaryenden korkuyorum aslında korku da değil göbeğimde tikim var dokunulmasından nefret ederim. ama normal doğum hiç korkutmuyor tersie dua ediyorum normal olsun diye
mrb arkadaslar öncelikle herkese güzel hamilelik gecirmelerini diliyorum 28 haftalık hamileyim ve bir kız bebişim olacak 40 haftayı doldurudug tarih 26 ekim ama sezeryan olacagım için 15 ekim falan die hesaplıyorum dr erken olabilir dedi inş erken olmazenfeksiyon problemim oldugu için cok üzülüyorum yaz cok zor geciyo...eşimbenkısım
neredeyse aynı günde doğum yapıcazzzz benimde sat: 18 ocak doğum yapacağım normal tarih 25 ekim. ama şekerim yüksek olduğu için sezeryanle daha erken alıncak bebişim. hepimizi kolayca doğururz inş. benim bebeğimde kız
hamileliğimiz çok sıcaklara denk geldi,amaaa bebişlerimiz güzel zamanda doğacakİYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN..:))
Herkese merhabalar:)Bende sizler gibi ekim annesiyim.tahminen 18 ile 26sı arasında dogumum:) Allah herkese güzel bir hamilelik dönemi ve doğum nasip etsin.Kızım olucak benim de
mrb canım amin hayırlııs olsun alllah saglıckla kucagnına almayı nasip etsin bakalım hangisi önce dogacak:)isim düşündünüzmü
Hayırlısı:)İsim düşündük evet babası Elif istiyo ben Narin :) İkisini birlikte koyucaz inşallahSiz düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?