ekim değil ama 11 temmuz 2011 gelini olacam nasip olursa 9 temmuz kınam 11 düğün 3 ay var tarih yaklaştıkça insanı daha bi heyecan sarıyo inan son 3 4 ay daha iyi anlarsın
Anamm ekim de benden başka evlenecek yok heralde ben dediydim sevdiceğime yapma etme evlenilmez ekim de dinletemedimkoca forumda kuzuların sessizliği gibi kaldım yapayalnız
Ayol biz de 2 ekim diye anlaşmıştık
Ama sonra işler değişti 10 eylüle alında
3 hafta önce kavuşuyozz
bizimde aslında eylüldü bizimde tam tersi oldu ekime aldık dedim sevdiceğime yapma etme eylül olsun da ekim diye tutturdu benim ki:90:kıramadık bizdehayırlı olsun canımm Allah mutlu etsin seni .çok merak ediyorum gelinlik olayını ne yaptın şimdiden araştırıyomusun ben hiç başlamadım daha acaba başlamak mı gerek ki
daha çok erken olduğunu düşünüyorum
hem yazın sezonda bir sürü güzel modeller çıkıyo
ben mayıs-haziran gibi düşünüyorumşuan kafa yormuyorum gelinlik için
senin çeyiz ne alemde
neler eksik
Haklısın aslında ben provinias markasıyla çalışan ve onun modellerini birebir diken bir bayan buldum gerçekten baya iyi dikiyormuş eğer o zamana kadar bayıldığım bir model bulmazsam ona diktiricem şimdi arkadaşım o bayana diktiriyor haziran da düğünü var onun gelinliğini bir göreyim kafam iyice netleşir 3000 mal olmuş onun gelinliği sence nasıl bir fiyatmutfakla ilgili herşeyi aldım sayılır diğer şeyleri araştırıyorum. senin çeyiz ne alemde. bide seni bulmuşken sorayım tefalin fritözü varya bi kaşık yağla harikalar yaratan ondan aldın mı nasıl birşey acaba alsam mı diye kararsız kaldım:26:
diktirme işi biraz riskli oluyo canım biliyosun
o yüzden çok iyi oldupuna emin ol
Fiat konusu göreceli
herkes bütçesine göre bişeyler begeniyo
bana kalırsa 2000 e de çok güzel modeller var
3000 fazla dğil ama az da dğil bence
fritöz hakkkında pek iyi şeyler söylemiyo kullananlar
45 dk da kızartıyomuş, bir sürü elektrik israfı
bi de patatesler yumuşacık sünger gibi oluyomuş o yüzden pek begenilmiyo
ama et falan kızartanlar var, o tarz yemekler güzel oluyomuş
herkes genel olarak bunları söylüyo
ben almicam açıkcası. fiatı da yüksek zaten
Çeyizdeki eksiklikler bitmiyo
ben kendime bir liste yaptım aklıma geldikçe oraya ekliyorum
aldıklarımı da çiziyorum daha iyi oluyo
sen de öle yap bence
canım yemek takımını ne marka aldın yada aldınmı ben karaca aldım ama acayip kararsız kaldım
ben de kısmetse 30 ekimde evleneceğim daha çok var gibigeliyor ama sayılı zaman da çabuk geçiyor
canım yemek takımını ne marka aldın yada aldınmı ben karaca aldım ama acayip kararsız kaldım
ayy iyi oldu senle konuştuğum bende alacaktım fritözü kararsızdım iyi oldu netleştikafamaslında gelinlik banada pahalı geldi ama fiyat daha ucuza bulunabilir ben 2000 en fazla2500 veririm bir gelinliğe bi dünya ihtiyaç var bi gelinlikle bitmiyor ki...
içine sinmesi önemli eğer beğendiysen bence sorun olmaz.ben de aryıldız almıştım.
bir de gelinlik için 1800 e kadar fiyat verdiklerini duydum.muhakkak pazarlık yapın.ben öyle düşünüyorum.
yemek takımımı ablam almış bana
meltem yada hisardı yanılmıyosam
çok şık ve kullanışlı
onun yerine kızartma tenceresi alıcam ben canım hem içerisinde sadece patates değil herşeyi kızartabiliyosun o yüzden daha kullanışlı bence
gelinlik konusunda da haklısın ben de öyle düşünüyorum hatta 2 buçuk vermek bile fazla bana kalırsa.
boşu boşuna hem nişanlıcığımı hem kendimi zora sokamam
hem gecenlerde 1500 lük bi gelinlik gördüm çok şıktı fransız gübürlü, tüllü falan prenses gibi
yani bütçen neyse ona göre almalısın, fazlasına gerek yok. her halukarda o gün prensesler gibi oluyosun
ben de bıçaklarımı aryıldızdan aldım. yılların markasından şaşmamak gerek
canım bende bıçak takımını karaca aldım ama günlük kullanıma bir set daha alıcam. Ben kahvaltı takımı almadım 300 lira dedi çok kullanışsız geldi bana .bende onun yerine geçen gün renkli büyük büyük kahvaltı tabakları varya ondan aldım her rengi var çok beğendim bide ucuz ve kaliteliydi. Zaten benim sevdiceğime arkadaşım gelinliği 3000 liraya diktiriyor dedim neee dedi 3000 mi yanında düğün salonunu bedava mı veriyolar dedicimri mi nee ay bu erkekelr pek alemm.
Bide dün battaniye yatak örtüsü var ya onlardan beğendim onu alıcam pazar günü şuna benziyor bide bunun örgü olanını alıcamEki Görüntüle 171055
kahvaltı takımını ben de o şekilde aldım canım
porland dan aldım hem çok daha ucuza geldi hem kendi tarzımı oluşturdum hem de gereksiz şeylere para vermedim
bu ara siyah beyaz tasarımllara ilgim arttı
güle güle kullan canım, güzel duruyo
ee başka neler aldın bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?