2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

07eslem

Rabbim sanadır dualarım
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
1.372
0
66
Antalya
Arkadaşlar merhaba;

Tüp bebekle anne olacağımız için diğer anne adaylarına göre sorunlarımızın ve sevinçlerimizin daha farklı olacağını düşünüyorum ben ve benim durumumdaki anne adaylarıyla burada görüşmek dileğiyle..:nazar::nazar::nazar::nazar:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

NİLU******************KIDEMLİ ONUR KONUĞU***İKİZ

SELİN********************5 EKİM*******İKİZ

BAHAR 32*****************6 EKİM

MİRANDA*****************8 EKİM

ANNELER(MİNE)************11 EKİM

SWEETGIRL***************12 EKİM

EDUT********************12 EKİM

PITIRCIKKKK**************15 EKİM

MİHRİMAH24**************15 EKİM

07 ESLEM****************18 EKİM*******İKİZ

ALEV 16******************21 EKİM

TUPBABY*****************21 EKİM

GİZEM80*****************21 EKİM

SYDEM*******************21 EKİM

ROSEMARY****************22 EKİM

TLYVZ(TÜLAY)*************24 EKİM

TURUNCU86***************25EKİM******İKİZ

S.TUĞBA*****************27 EKİM

POZİTİF******************27 EKİM

FULYA41*****************28EKİM*******İKİZ

BURCUDOĞAN*************29 EKİM

LEONES22****************31 EKİM

HHAPPYY****************31 EKİM

Son düzenleme:
Hayırlı olsun topişiiiiin cnm :71::71::71::71::71::71:
Ben varım tabii daha çok erken benim için ne keseyi gördüm ne kalp atışlarını duydum :17: :17: :17: umarım aksilik olmaz eğer liste yapıcaksan benide ekleyebilirsin cnm :71: :71:

saol bebiş yapıcam tabi cnm önce herkes bi keşfetsin gelsin inşallah şöyle güzel bi liste yaparız takma artık bunları bu kadarını veren Allah inşallah kesesinide gösterir kalp atışınıda bak bende daha duymadım Allah büyüktür..

saol bebiş yapıcam tabi cnm önce herkes bi keşfetsin gelsin inşallah şöyle güzel bi liste yaparız takma artık bunları bu kadarını veren Allah inşallah kesesinide gösterir kalp atışınıda bak bende daha duymadım Allah büyüktür..

Ay bilmiyorum sevinemiyorum nedense nilu görse beni topa tutar kesin:)) Buarada onu göremiyorum mesajda yolladım ama geri dönmedi merak ettim

kızlar topiğiniz hayırlı olsun bizler de ağustos eylül anneleri topiğindeyiz umarım herşey hepimiz için çok güzel olur sevgiler....

canımm hayırlı olsun topiğimiz çok iyi düşünmüşsün ve iyi yapmışsın bizim sorunlarımız daha farklı diğer annelerden :)) umarım topiğimiz dolar taşar

kızlar herkes muhtemel doğum tarihin yazsın listeyi ona göre yaparız

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

07 ESLEM****************20 EKİM :nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar merhaba;

Tüp bebekle anne olacağımız için diğer anne adaylarına göre sorunlarımızın ve sevinçlerimizin daha farklı olacağını düşünüyorum ben ve benim durumumdaki anne adaylarıyla burada görüşmek dileğiyle..:nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım topiğiniz hayırlı uğurlu olsun.RABBİM sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Ay bilmiyorum sevinemiyorum nedense nilu görse beni topa tutar kesin:)) Buarada onu göremiyorum mesajda yolladım ama geri dönmedi merak ettim
RABBİM seni bildiği gibi yapsın ne diyim ben sana hamişliğinin tadını çıkarsana:))))))
yani simdi bizi terkettiniz oyle mi :5::5::5::5::43::43::43::43:

Merak etme LUNACIM onlar bizsiz yapamazlar bizi yalnız bırakmazlar:)))Biz olmazsak canları sıkılır bie kere:))))

geldimm...hayırlı olsun yeni topigimizz...benim 25de kontrolüm varr durumum ozaman belli olcakkk..ondan sonra bişey çıkmazsa dogum tarihini yazarımmmm...

Canım topiğiniz hayırlı uğurlu olsun.RABBİM sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
RABBİM seni bildiği gibi yapsın ne diyim ben sana hamişliğinin tadını çıkarsana:))))))

Merak etme LUNACIM onlar bizsiz yapamazlar bizi yalnız bırakmazlar:)))Biz olmazsak canları sıkılır bie kere:))))

saol cnm sen ağustos-eylüldesin sanırım ama olsun bizede gel arada :52::52::52:

merhaba arkadaşlar benimde ilk micro denememde 1 hafta önce 8 haftalık düşük oldu ağustosda 2. yi deneyeceğim

merhaba arkadaşlar benimde ilk micro denememde 1 hafta önce 8 haftalık düşük oldu ağustosda 2. yi deneyeceğim[/QU

Allah yardımcın olsun cnm inşallah bida yaşatmasın böyle kötü şeyleri ilk haftalarda değerin neydi cnm doğal olarak ben ve diğer arkadaşlarımda hep korku içindeyiz

Eslem benim üstümde çok ağırlık var uykum geliyor sürekli dizileri bile izleyemiyorum akşam 20:30 da hemen uyuyorum sende de oluyor mu ?

merbalar kızlar.:64:
eslemcim eline sağlık:46:.ben de kim ne zaman açar diye bekliyordum topiği.çok iyi olmuş canım.
öncelikle herkesin bebişleri hayırlı olsun.Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah.:49:
biz de 8.haftamıza yeni girdik.Allah kısmet ederse tahmini doğum tarihimiz 6 ekim.
sizde de varmı bu tedirginlik bilmiyorum ama ben hala inanamıyorum ve bişey olacak diye çok korkuyorum.

Back
X