2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhaba herkese...
umarım tüm arkadaşlarım ve bebecikleri iyidir...
ben gün sayıyorum artık 10-14 günümüz kaldı yarın son kontrolüm var ve tarihe karar vericez maalesef sezeryan olacak.
doğuma prof.dr.lütfü önderoğlu girecek ve hastane de HRS olarak seçtik.
prensesim 3100 gr :nazar:şu an Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:nazar:
öpüyorum herkesi çok çok kocaman

kızlar kimseler uğramıyooooo ama ben haber edeyim....ben dün akşam 7 itibariyle doğurduuuummmm oğluşumu:52:.nst ye diye gittik bebişimizi alıverdik kucağımıza.3800 gr 54cm doğdu miniğim:nazar:.spinal oldum.ilk ben gördüm bebişi:64::64:
herkeslere tavsiye ederimmmmm
öptük hepinizi

kızlar kimseler uğramıyooooo ama ben haber edeyim....ben dün akşam 7 itibariyle doğurduuuummmm oğluşumu:52:.nst ye diye gittik bebişimizi alıverdik kucağımıza.3800 gr 54cm doğdu miniğim:nazar:.spinal oldum.ilk ben gördüm bebişi:64::64:
herkeslere tavsiye ederimmmmm
öptük hepinizi

baharcım gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnmmm minik tosununun fotosunuda koysana maaşallah subhanallahhhh nazar değmesin darısı başımızaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

baharcım gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnmmm minik tosununun fotosunuda koysana maaşallah subhanallahhhh nazar değmesin darısı başımızaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımmm sağolasın.
darısı sağlıkla sizlerin başına inşallah.
belki de aldın kucağına aras la asya bebişlerini.
biz daha yeni toparlanıyoruz teyzesi.baya zor günler atlattık.cuma doğduk pazar çıkacaktık hastaneden bebişim hastalandı,ateşlendi:14:
enfeksiyon kapmış yavrum.kucağımdan alıverdiler gittiler yavrumu.yenidoğan yoğun bakıma.bi beş gün daha kalıverddik hastanede.rabbim kimselere göstermesin.çok canım yandı.içim eridi resmen.azıcık birazcık sütüm inmişti.o moral bozukluğuyla o da geri gitti.şimdi tekrar gelsin diye uğraşıyorum ama bi türlü tam anlamıyla inmedi sütüm.
allaha emanet olun tatlım.öpüyorum hepinizi

Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir tabiki bebişlerde size çok uzun zamandır yazamadım sizi merakta bıraktığım için kusura bakmayın hiç beklemediğimiz bir anda halamı kaybettik cenazemiz vardı daha sonrada gebelik zehirlenmesi yaşadım ve hastanede yattım uzun süre bebişlerim 24 haftalık dünyaya geldi 790 gr ve 940 gr olarak uzun süre küvezde kaldılar rabbime binlerce şükürler olsun şimdi iyiler bayramın 2. günü evimize geldik nihayet şimdi halimi bir görün iki bebişle jet motoru takmış gibiyim 2 dakika oturamıyorum bile bundan sonra siteye girmeye çalışırım kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum sizleri.

Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir tabiki bebişlerde size çok uzun zamandır yazamadım sizi merakta bıraktığım için kusura bakmayın hiç beklemediğimiz bir anda halamı kaybettik cenazemiz vardı daha sonrada gebelik zehirlenmesi yaşadım ve hastanede yattım uzun süre bebişlerim 24 haftalık dünyaya geldi 790 gr ve 940 gr olarak uzun süre küvezde kaldılar rabbime binlerce şükürler olsun şimdi iyiler bayramın 2. günü evimize geldik nihayet şimdi halimi bir görün iki bebişle jet motoru takmış gibiyim 2 dakika oturamıyorum bile bundan sonra siteye girmeye çalışırım kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum sizleri.

Ahhhh canım benim yaa seni o kadar merak ettim ki şükür herşey yolundaymış tatlım ben akşam sana uzun uuzun özelden yazarım çok öpüyorum ve bize yazdığın için teşekkür ediyorum .

Ahhhh canım benim yaa seni o kadar merak ettim ki şükür herşey yolundaymış tatlım ben akşam sana uzun uuzun özelden yazarım çok öpüyorum ve bize yazdığın için teşekkür ediyorum .
Sana özelden yazdım cevap bekliyorummmm canım:))
cnm seni çok mrk ettim ama iyi olmanıza çok sevindim üçünüzüde kocaman öptüm

Canım merhaba şükür iyiyiz sen nasılsın geçmişi okuyamadım bizde seni öpüyoruz teyzesi:)))

bende iyiyim cnm 5 ekimde doğum yaptım Allaha şükür bebeklerde bende iyiyiz sabırlı çıktı benimkiler 38+1de doğum yaptım herşey yolunda en kısa zamanda foto bekliyorummm

Kizlar Hepinize masallah. bizi sizden daha iyi anlayacak biri yoktur herhalde.. kaygilarimizi umutlarimizi umutsuzluklarimizi korkularimizi... hepiniz ayni yollardan gectiniz bu gunlere gelene kadar... Hepinize 41 kere masallah.

bana 3 gun once, 2. gun trasnferi oldu 4 hucreli. bu durumda olup hamile kalan varmi aranizda Allah rizasi icin bilgisi olan paylasabilir mi?

Kizlar Hepinize masallah. bizi sizden daha iyi anlayacak biri yoktur herhalde.. kaygilarimizi umutlarimizi umutsuzluklarimizi korkularimizi... hepiniz ayni yollardan gectiniz bu gunlere gelene kadar... Hepinize 41 kere masallah.

bana 3 gun once, 2. gun trasnferi oldu 4 hucreli. bu durumda olup hamile kalan varmi aranizda Allah rizasi icin bilgisi olan paylasabilir mi?

cnm benmide 2.gün transferi ve 4hücreliydi ilk denemede negatif sonuç aldım aynı dondurulmuş embriyolarla 2.denemede pozitif sonuç aldım ve Allaha şükürler olsun şu an ikizlerim 17 günlük darısı başına cnm çok dua et ve inanarak dua et inşallah sende bu duyguyu biran önce tadarsın

cnm benmide 2.gün transferi ve 4hücreliydi ilk denemede negatif sonuç aldım aynı dondurulmuş embriyolarla 2.denemede pozitif sonuç aldım ve Allaha şükürler olsun şu an ikizlerim 17 günlük darısı başına cnm çok dua et ve inanarak dua et inşallah sende bu duyguyu biran önce tadarsın

Allah bagislasin canim!! masallah!

canim peki digerlerini 3. gun mu dondurdular? kac hucreliydi tutanlar:))

Ah canım başınsağolsun .çok merak etmiştik allah yavrularını sağlıkla bağışlasın inşallah öperim.

herkese merhaba;
26.09'da kızımız Işıl Zeynep aramıza katıldı ...
Allaha şükür sağlığımız çok iyiydi emzirme ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadık. İştahı da gayet yerinde kuzucuğumun.
Uykusuz ve yorgun gecelere de alışmaya başlayınca daha kolay oluyor herşey.
Herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir inşallah geçen sene bu zamanlar bu forumda dertlerimizi umutlarımızı paylaşıyorduk artık Allaha şükür mutluluğumuzu paylaşıyoruz.
Facebooktan da görüşmek isterim Selin Soyer Yalnızyiğit olarak arayıp eklerseniz çok sevinirim.
herkese sevgiler

Back
X