2011 Eylül anneleri Hastane ve Doktor tercihlerimizi paylaşıyoruz !....

fatih medikal hastanesinde LEYLA ERCAN muhteşem bir doktor sayesinde doktor korkumu yendim çok güleryüzlü pozitif muhteşem bi insan:49:

bende ıns eylulde anne olucam ama hala hangıhastanede dogum yapıcama karar veremedım..ben kaynarca nene hatun hastanesıne gıdıyoyorum.ama orda geneldesezeryan yapıyolarmıs dıye duydum kafam cok karıstı bı dıyorum zeynep kamıl bı dıyorum fatıh te kafayı yıycem bana bı akıl verın yaw:)

canım dediğim gibi ben hastanedende doktorumdan da memnunum. senin doktorunun muaynesinin 120 tl olması bence normal çünkü doçent olduğunu yazmıssın. central de bildiğim kadarıyla benim doktorum basak hanım dahil hepsi operatör uzman doktor o yüzden 35 tl. doğum ücretlerini en son gittiğimde öğrenmiştim. normal doğum 800, sezeryan 1400 buna anne ve bebek herşeyi dahil, normal doğumda 1 gece yatış sezeryanda 2 gece yatış eğer suit oda istersen gece başı 100 tl oda farkı dediler. birde epudral farkı olarak normal doğum için 300 sezeryan için 180 tl istiyorlar.

eğer hastaneyi merak ediyorsan bildiğim kadarıyla hastanede takip edilmene gerek olmadan gebelik eğitimi veriyorlar. önümüzdeki hafta cuma günü var. mail ile kayıt olabiliyorsun.ücretsiz. istersen siteden bir gir bak derim. bu eğitime bende katılacağım, tanışmış oluruz :1:

bu arada istanbul anadolu yakasında oturan diğer hamişlerinde dikkatine hazır ücretsiz eğitim varken kaçırmayın derim ;)

Merhabalar. Ben de 19 ağustosta doğum yapacağım. Bel fıtığımdan dolayı sezeryan olacak. Doktorum belli bir hastanede değil özel çalışıyor. Doğum yaptırdığı bir hastane var göztepe'de ama 3000 tl istiyor ki doktorum tanıdık olduğu için kendisi para almayacak. Bütçemizi sarsacak 3000 tl. Geçenlerde Central hospitale gittik eşimle. Doğum ücreti dışardan gelen doktorun ücreti size ait olmak üzere sgk lı çalışana 1050 tl dediler. Oldukça iyi bir fiyat verdiler. Ben de burada doğum yapmak istediğimi söyledim doktoruma. Ama o pek sıcak bakmıyor central'a. Nöbetçi çocuk doktoru yokmuş. Ne kadar doğru bilemedim. çok kararsızım. Centralla ilgili böyle bir şey duydunuz mu?

benim dr hastane değil özel doktor doğumu bahçelievler haznedar ethica ya da jfk da yapıcam henüz tam karar vermedim sezeryan olucam 3 hastanede 2000 liraymış.hayırlısı olsun diyorum

canım ben ağustos yani temmuz annesiyim..temmuzda doğum yaptım...size şöyle bir bakayım dedim..benim dr.unda özel kendi muayenehanesi var..3 hastane anlaşmalı..acıbadem hizmet ve ethica ..ben ethicada doğum yaptım ...doğum parasını şöyle söylim..dr.un kendi nekadar alıyor bilmiyorum ama ethicada sosyal güvencen varsa sezaryan doğum 1100..ben dr.uma da ücret ödedim toplam 2900 tuttu...bence bunları ayrıntılı mutlaka doğumdan önce konuş..hastane ile ilgili sormak istediğin varsa cevaplayabilirim...

ben de yalovadayım yalovadan kimse yok topikte ama olsun ben de yazayım eksik kalmayayım di mi :1:
özel uzmanlar yalova hastanesi pek seçenek yok zaten ama dr .umdan çok memnunum Buğday Hanım sgklılara 30 lira muayene. testler ayrıntılı usg vs hastanede yapılıyor.yalnız doğum ücretleri biraz komik normal: 400 epidural olursa +350 sezeryan: 450 her şey dahil

merhaba canım:) ben de yalovada buğday hanıma gidiyorum. doğumunu da onda mı yaptın sen? sezaryene meyilli imiş diye birkaç kişiden duydum da o yüzden kararsız kaldım :( memnun kaldın mı sen? tavsiyelerini bekliyorum canm..

Back
X