Merhaba,
Ben henüz kilo almadım, 62 kiloyum. Sabahları aç karna tartılıyorum, ufacık oynamalar oluyor.
En son doktora gittiğimde 64.7yi görünce birden afalladım! Ama akşam saatiydi ve başka bir tartıydı, yoksa benim tartı hala aynı gösteriyor.
Ben de kilo almak istemiyorum, hatta sadece bir göbeğim olsun istiyorum, kollarım bacaklarım şişmesin. Hani derler ya bazılarına, arkadan hiç hamile gibi durmuyo diye, işte ben de öyle olmak istiyorummmmmm:)
Ben de 69 kilo ile hamile kaldım
Boy 170 olmasa fena olurdu halim
8+1 'im ve henüz almadım kilo.
Zaten daha çok erken kilo olayı için.
Lithium benim bebiş sanırım solda.
Oğlum mu olacak dersin
anaaammm kızzz oğlan anası olacaz deseneeebiz de kaynanatörlük yaparız artık şaka şaka valla ben bu kese istatistiklerine baya inanmaya başladım kesenin solunda olan arakadaşlarımın hep oğlanları oldu.
60 kilo ile hamile kaldım şu an 58.5 kiloyum herkes kilo alır ben kilo veriyorum normal mi sizce
ilk dönemler mide bulantın veya kusaman olduysa normaldir. henüz aşırı değil, aşırı kilo kaybın olursa vitamin mineral eksikliği olabilir onu da doktorun takviye etmek için vitamin falan başlayacaktır.
gebelik boyunca 9-14 kg arası kilo almak normal bu arada. zayıflar biraz daha fazla kilo alabilir. obezler ise 6-7 kilo almalıymış. benim ikinci bebeğim bu. ilkinde 17 kilo aldım, hamilelik ve emziklilikte aldığım kilolardan kurtuldum ama ne gereği vardı o kadar çok almaya diyorum. hamileliğin son haftalarında da çok kilo alınıyor bu arada. o yüzden ilk zamanlar çok almamak lazım. ilk 4 ayda 2-2,5 kilo almak normalmiş , benim biraz fazlam olduğu için doktorum ilk gebeliğimde ilk 20 haftada kilo almasan da olur demişti. gene de kilo almıştım. bu sefer daha fazla dikkat edeyim diyorum.inşallah birbirimize destek olarak sağlıklı kilo alacağız burada. kilo almamak için sağlıksız beslenmek de normal değil tabi. süt yoğurt tüketmeye, sebze meyve yemeye özen göstereceğiz, kansız kalmamamlıyız bebeğimize de kendimize de iyi bakmalıyız
Basküle bakarsam 1 kilo almış gibiyim. Ama göbeğim çıkıyor artık sanırım. Ya da ben hiç kasmıyorum, ondan. Yani belimi ve göbeğimi sıkacak kıyafetlerden uzak duruyorum. Öyle olunca da çıkıyo ister istemez. Haftasonu dayanamadım artık, bahçıvan kot aldım. Çünkü içine girebildiğim son pantolonum da karnımı sıkmaya başlamıştı. Özellikle oturunca çok sıkıyordu. Şİmdi ohhhhh, göbeği sere sere geziyorum. Bebek ya da değil, göbeğim var ve bahçıvanla çok rahat ediyorum
Bebek olsun ya da olmasın o göbeğin varlığı şu anda mutlu ediyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?