benim 15+3 haftalık oldu 72 kiloyl hamile kaldım, akşam tartılınca 76 sabah tartılınca 75,4 kg çıkıyo. bende morl olsun diye artık sabahları tartılıyorum
benim 15+3 haftalık oldu 72 kiloyl hamile kaldım, akşam tartılınca 76 sabah tartılınca 75,4 kg çıkıyo. bende morl olsun diye artık sabahları tartılıyorum
ne yapcaz löpür löpür gezcez:))))))boşver doğumdan sonra eylül anneleri zayıflama grubu kurar hep beraber veiriz..bebklerimizn sağlığı şuan herşeyden önemli...aşırı kalorili yiyiceklerden uzak duralım gerisini artık bünye yapıyor demekki...baharda geliyor arda akşamları yürüyüşede çıkarız yarım saat artık gerisi Allaha kalmış:))açıkçası çok abur cubur yemiyorum ama alıyorum walla:)))lila napcaz bu kilolarla yaaaaa, ben 15+5 oldum 4 kilo almışım
72 kiloydum şu anda 76 kiloyum allahtan boyum uzun
Hayırlı olsun bende öyle..........13.haftadayım 3 kilo almışım bugün tartıldım
sağlıklı bir kilo takibi için her hafta , mümkün oldukça gebelilik haftanı doldurduğun gün sabah uyanıp tuvalete çıktıktan sonra ve hiçbir şey yiyip içmeden ve mümkün olduğunca hafif kıyafetlerle ve çıplak ayakla tartılmanı öneririm. (doktor önerisi :))
ne yapcaz löpür löpür gezcez:))))))boşver doğumdan sonra eylül anneleri zayıflama grubu kurar hep beraber veiriz..bebklerimizn sağlığı şuan herşeyden önemli...aşırı kalorili yiyiceklerden uzak duralım gerisini artık bünye yapıyor demekki...baharda geliyor arda akşamları yürüyüşede çıkarız yarım saat artık gerisi Allaha kalmış:))açıkçası çok abur cubur yemiyorum ama alıyorum walla:)))
Hayırlı olsun bende öyle..........
Senin doktorun önerisimi yoksa sen mi doktorsun:))ben zaten öyle tartılıyorum hatta direk iç çamaşırlarımla:))eğer akşam yatarken üstümdekilerle falan tartılsam kesin 5 kilo almış gibi çıkar:)))
16+0 itibari ile 1 kilo almışım
hihihi esrant ve dmlonr; öbür topiğe yazmıştım annem başımın etini yiyor 1.5 kg aldım diye; demek benden az alanlar da varmış.ya bu annelere laf anlatmak ne zormuş.doktor bebek 12 cm dedi annem arıyor ben ölçtüm kumanda kadar, o kadar bebek mi olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?