2011 eylül anneleri kaç kilo aldık

benim 15+3 haftalık oldu 72 kiloyl hamile kaldım, akşam tartılınca 76 sabah tartılınca 75,4 kg çıkıyo. bende morl olsun diye artık sabahları tartılıyorum

bende 56ile hamile kaldım 58.5um eeee mide bulantısı kusma tiksinme türü bişey olmayınca can boğazdan geliyor ama gelmesin mümkünse sadece bebişe gitsin

lila napcaz bu kilolarla yaaaaa, ben 15+5 oldum 4 kilo almışım
72 kiloydum şu anda 76 kiloyum allahtan boyum uzun

benim 15+3 haftalık oldu 72 kiloyl hamile kaldım, akşam tartılınca 76 sabah tartılınca 75,4 kg çıkıyo. bende morl olsun diye artık sabahları tartılıyorum

sağlıklı bir kilo takibi için her hafta , mümkün oldukça gebelilik haftanı doldurduğun gün sabah uyanıp tuvalete çıktıktan sonra ve hiçbir şey yiyip içmeden ve mümkün olduğunca hafif kıyafetlerle ve çıplak ayakla tartılmanı öneririm. (doktor önerisi :))

lila napcaz bu kilolarla yaaaaa, ben 15+5 oldum 4 kilo almışım
72 kiloydum şu anda 76 kiloyum allahtan boyum uzun
ne yapcaz löpür löpür gezcez:))))))boşver doğumdan sonra eylül anneleri zayıflama grubu kurar hep beraber veiriz..bebklerimizn sağlığı şuan herşeyden önemli...aşırı kalorili yiyiceklerden uzak duralım gerisini artık bünye yapıyor demekki...baharda geliyor arda akşamları yürüyüşede çıkarız yarım saat artık gerisi Allaha kalmış:))açıkçası çok abur cubur yemiyorum ama alıyorum walla:)))
13.haftadayım 3 kilo almışım bugün tartıldım
Hayırlı olsun bende öyle..........

Senin doktorun önerisimi yoksa sen mi doktorsun:))ben zaten öyle tartılıyorum hatta direk iç çamaşırlarımla:))eğer akşam yatarken üstümdekilerle falan tartılsam kesin 5 kilo almış gibi çıkar:)))

Ben de sabahları, WC sonrası, iç çamaşırlarıyla, hergün tartılıyorum ve yazıyorum. Bugün 66'yı gördüm 3.5 falan oldu totalde

hihihi esrant ve dmlonr; öbür topiğe yazmıştım annem başımın etini yiyor 1.5 kg aldım diye; demek benden az alanlar da varmış.ya bu annelere laf anlatmak ne zormuş.doktor bebek 12 cm dedi annem arıyor ben ölçtüm kumanda kadar, o kadar bebek mi olur:))

Beni de duyan herkes şaşırıyor ama ben kendi kiloma değil
bebeğimin gelişime bakıyorum,kim ne derse desin
Zaten doktorlar risk var falan dese dikkat etmez miyiz hiç?
Anneyiz biz yahu

bende 17. hafta 1 kilo aldım ama artık almaya başlarım bu haftalardan sonra daha fazla alınıyormuş ilk 3 ay kilo almadım normalmiş umarım sağlıklı devam eder bebek iyi gelişsinde... hiç kilo almayan hatta kilo veren anne adayları bile var forumda gerçi onlar fazla kiloyla hamile kalmış ama olsun sonuçta önemli olan bebişlerimizin sağlıklı gelişmesi değilmi gerçi ebru şallı gibi olsada fena olmaz hani:)))

Son düzenleme:
Hamile kaldigimda 46 kilo idim. Simdi 13+6 itibari ile 50 kiloyum. Ben ilk bebegimdede cok cabuk kilo almistim. Yine oyle olacaga benziyor. 47 ile baslamistim ve 35. haftada dogum yaptigimda toplam 18 kilo almistim:))) Ama cok cabukta vermistim. Hemen eski halime donmustum. Bunyeyle alakali birsey bu galiba.

16+5 itibariyle 58 kiloya çıkmış bulunmaktayım yani toplam 5 kilo almışım

ben 500 gram aldım yaa ama karnım kocaman anlamıyorum hem doktor hem kendi tartımda böle çıkıyor yawww

bende 19 haftalık hamileyim 5 kılo aldım 13. haftaya kadar 1 kılo bile almamıştım ama şimdi şişmeye basladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…