2011 eylül anneleri kaç kilo aldık

:) Hergün aynı saatte tartılmalısın, sabah aç karna, WC sonrası. Artık kilo alıcaz, yapcak bişey yok:)

65.5 ile hamile kaldım şuanda 61 kiloyum bişi yiyemiorum nadiren yersem kusuyorum ama dr um hiç paniklemiyor zaten kilolu hamile kaldığım için sanırım 3 veya 4. ayda yine 65.5 tan devam edersin diyor birde bnm yapım kilo almaya çok müsait belirtilerimde kız gösterior baya bir şişerim gibi

Yaaa bende bulantılarımı bastırsın diye sürekli ekmek tost çubuk kraker yemekten ve tabiki hareketsizlikten 2 kilo aldım(55 kiloydum 57 gösteriyor tartı:)))))yemekte ekmeği az yiyorum bu defada yemekten sonra çok kötü mide yanması ve ekşime oluyor...zaten gebelikten öncede vardı bu şikayetler iyice arttı..doktorum gavuscon diye bi mide ilacı vardi oda pek etti etmiyor ekmek güzel bastırıyor böyle giderse kaç kilo alacam merak ediyorum..........ne yapayım artık Allahtan kilolu biri değildim önceden tek tesellim o....bebeğim yeterki sağlıklı doğsunda sonrasında verilir kilolar....

Ben de 52 kilo ile hamile kaldım. Şu anda 54 kiloyum midem falan da bulanıyor iştahım da çok yok nasıl aldım ki bu kiloyuuuuu :95:

60 kg ile hamile kaldım bende. 8+2. gebelik haftamdayım. gebelikte kilo kontrolü çok önemli eylül anneleri. ben hala 60 kiloyum. çok dikkat ediyorum kiloma. örnek beslenme listemi paylaşayım sizinle
haftada 6 gün çalışıyorum.pazar günü benm çin tam bir tatil beslenmemde bile :))

sabah mutlaka kahvaltı 08:00(haftada 2 gün müsli, 3 gün zeytin peynir vs, 1 gün süt ve meyve. pazar günleri kahvaltımı keyfimce yapıyorum canım artık ne isterse

09:00 bir bardak su
10:00 bir porsiyon meyve(elma muz ayva armut ne varsa işte
11:00 bir bardak su
12:30-13-:00 öğle yemeği(haftada bir gün kırmızı et,bir gün balık,birgün tavuk,bir gün bakliyat,birgün sebze, birgün pilav,makarna vs karbonhitdatlardan
14:00 bir bardak su
15:00-16:00 arası süt-yoğurt-meyve veya galeta
17:00 bir bardak su
18:30-19:30 arası akşam yemeği. istisnasız çorba istisnasız salata ve ogün öğlen ne yediysem mutlaka o besin.yani öğlen kırmızı et yediyseniz akşam balık veya tavuk yemeyin yine kırmızı et tüketin bu çok önemli.
20:00 veya 21:00 bir bardak su
22:00 probiyotik bakteri(yoğurt veya süt)
unutmadan birde servis önerisi vermek istiyorum.ben sofraya oturmadan sağ yumruğumu sıkarım ve büyüklüğüne bakıp işte midem bu kadar ona göre ymek ye derim ve bütün yemeklerimi tek bir tabağa ölçerek alırım.ölçtüğüm yemekten de bir kaşık fazla yemediğim gibi tabağıma aldığımıda ziyan etmem.
işin sırrı gerçekten az-az ve sık sık beslenmekmiş bunu öğrendim.sizlerle paylaşmak istedim.
sonra uyuma vakti....
unutmayalım yediklerimiz tam 2 saat sonra miniğimize ulaşıyor eğer gece herhangi bir sebeple uyanırsanız mutfağa uğramadan yatağınıza geri dönmemenizi öneriyorum.çünkü sabah çook aç kalkmak hem anne hem de bebek için zor bir durum.en azından biraz süt bir parça ekmek atabiliriz ağzımıza diye düşünüyorum :))
benim hedefim tam 70kg doğuma girmek hadi bakalım hayırlısı

Birçoğumuz 12.haftamızı doldurduk ya da doldurmak üzereyiz.
Kilolar ne alemde kızlar?
Ben henüz almadım kilo.
Şu iştahsızlık bırakmadı ki yakamı

Merhaba eylül anneleri :))) Hepimize hayırlı sorunsuz bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar diliyorum. Hepinizide öpüyorum:)) ben 12. hafta içindeyim şu an 60.4 kiloyum yaklaşık 4.5 kilo aldım. Hızlı olduğu için kilo artışım birazcık rahatsız ediyor ama alışırım inş.

arkadaslar kesenin hangi tarafta oldugunu nasil anliyorsunuz? ben 11 haftalik hamileyim ultrasona girdigimde doktor sol yanimdan bakiyordu bebege yani sol taraftan iyi goruyordu.. bi dahakine doktorami sormam gerekir acaba? lutfen yardimci olun cok merak ediyorum:) tskler simdiden..

Sağlıcakla kavuşun kuzularınıza..İlk 3 ay alınan kilo doğum sonrası gitmiyor diyorlar ama bilmiyorum ben tam 7 ay gram almadım herkes şaşırıyordu ki kiloya çok müsait yapım vardır 7 aydan sonra doğuma kadar tam 11 kg aldım inanılmaz bir hızla arttı kilolar ama doğumdan 3 ay sonrada gitti.

Diyceğim kg almamak için kasmayın canınızın çektiğini yiyin ama abartmadan çünkü asıl kilolar 7 aydan sonra geliyor tabi istisnalar olabilir

eveett ilk 3 ayımızı 1 kilo ile tamamlamış bulunuyoruz kızlar. Çok yediğim halde kilo aldırmayan canım metabolizmam hamilelikte de değişmedi. Agobun kazı gibi yedim içtim 1 kiloyla kapattım ilk sezonu Haydi bakalım 2.sezonda bizi kaç kilo bekler

Ben hep sağ tarafımda gibi hissediyordum bebeğimi, Dr A söyledim sağımda mı acaba diye "hayır bebek ortada olur " dedi. Neyse eninde sonunda büyüdükçe kaçacak yeri yok zaten mecbur ortalayacak

benim doktorumda soldan bakıyor bende hep solda sanıyordum o nedenle. habire sol tarafımı seviyordum ...

Çok kilo almaya müsayit olan iğrenç metobolizmam bu kez beni yanılttı :)
Çünki bende birinci trimester de yanlızca 1kg almışım oleyyyyy
Şimdi İkinci trimester neler olacak bakalım görelim

Kızlar bende en basından berı sol yanımda bı sertlık bı rahatsızlık hıssedıyrdum doktorda hep soldan bakıyordu. Annem oglun olacak eger soldaysa dedı. Evet oglum olack cınsıyetı gorduk.

Dun mısafırım vardı. 8 aylık hamıle oglu olacak. Bastan berı solumda duruyor bazen saga bacaklarını uzatıyor dıyor cok nadır basını sagda hıssettıgımde oluyor ama genelde hep solumda duruyor dıyor.

Karnına dokundum sag tarafı yumusacık ama sol tarafında ıcerde gırıntılı cıkıntılı bıseyler var cok tatlı yaaa

Son düzenleme:
57 ile hamile kaldım 12. haftamız bitti ben hala 57 yim. ama bu kadar düzenli beslenip hiç kilo almamak beni biraz şaşırtıyor doğrusu

57 ile hamile kaldım 12. haftamız bitti ben hala 57 yim. ama bu kadar düzenli beslenip hiç kilo almamak beni biraz şaşırtıyor doğrusu

14 hafta bitti hala toplamda 1 kilo almışım herşeyi yiyorum iştahım yerinde ama kilo almadım bi türlü..Anormallik yoktur umarım..Bebeğin kilosu da iyi ama ben niye almıyoruuuumm:84:

ay ne güzel kızlar 14 haftam bitmek üzere ve toplamda 3 kilo aldım...aslında abartı beslenmiyorum üstelik tiksinmelerim hala devam ediyor...sebebi biraz hareketsizlik olsa gerek çünkü kimse bana iş yaptırmıyor,çantamı bile eşim taşıycak nerdeyse....ayrıca midemde hala devam eden hafif bulantı ,yanma ve hasımsızlık yüzünden çok aç kalamıyoyorum ara öğün tarzı şeyleri sanırım çok y yiyorum..ceviz,badem,sütlaç,meyve,tuzlu bisküvi,dondurma,bazende börek..daha ne olsun demi ben almayımda kim alsın ama inanın bunların hiç birini zevle yiyemedim şu zamana kadar,,,çünkü aç kalınca mideme ağrılar giriyor resmen bulantım artıyor mecburen midemi tok tutmak zorunda kalıyorum haliylede 3 kiloyu şimdiden aldım...hayırlı olsun...

Ben de 14 haftayı bitiriyorum yarın ve 2 kilo civarında almışım, sürekli oynamalar oluyor, hergün aynı saatte ve aynı şartlarda tartılmama rağmen. Ama normalde de bu kadar oynama oluyo 1-2 gün arasında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…