7+2 yim ilk basküle çıktığımda 58.700 gösterdi. aradan 10 gün geçti bi çıktım 1 kilo almışım. normalmi peki bu. birde çok yememeye gayret ediyorum. yesem nolur kim bilir. bir cizelge hazırladım zaten kendime. her 10 güne bir çıkıp not alıcam. ay sonunda ne çıkacak bilemiyorum. önümde göbüşş gidiyo valla. hamilemisin diye soruyolar yokk diyorum. şimdilik kimse duysunda istemiyorum ama görünüyoki benimki ben burdayım diye bağırıyor
arkadaslar kesenin hangi tarafta oldugunu nasil anliyorsunuz? ben 11 haftalik hamileyim ultrasona girdigimde doktor sol yanimdan bakiyordu bebege yani sol taraftan iyi goruyordu.. bi dahakine doktorami sormam gerekir acaba? lutfen yardimci olun cok merak ediyorum:) tskler simdiden..
arkadaslar kesenin hangi tarafta oldugunu nasil anliyorsunuz? ben 11 haftalik hamileyim ultrasona girdigimde doktor sol yanimdan bakiyordu bebege yani sol taraftan iyi goruyordu.. bi dahakine doktorami sormam gerekir acaba? lutfen yardimci olun cok merak ediyorum:) tskler simdiden..
eveett ilk 3 ayımızı 1 kilo ile tamamlamış bulunuyoruz kızlar. Çok yediğim halde kilo aldırmayan canım metabolizmam hamilelikte de değişmedi. Agobun kazı gibi yedim içtim 1 kiloyla kapattım ilk sezonuHaydi bakalım 2.sezonda bizi kaç kilo bekler
57 ile hamile kaldım 12. haftamız bitti ben hala 57 yim. ama bu kadar düzenli beslenip hiç kilo almamak beni biraz şaşırtıyor doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?