- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
Kızlar kaçar kilo aldınız?
Benim 20 haftalık 59 dokuzdan 66 kg olmuşum
21.hafta 3,5 kg iyi gidiyorum zaten kiloluyum patlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahah güzel demiş ama ces daha güzel demiş
bende aynı durumdayımmmm doymuorummm doyamıorum eyvah eyvahhhsanırım biz senle bir açıldık pir açıldık
21.hafta 3,5 kg iyi gidiyorum zaten kiloluyum patlarım![]()
ben de valla zaten dün ense keyif yapıyordu bacak bacak üstüne atmış....
pempiş ayrıntıya gidecen hadi hayırlısı heyecan yok...
ces sana ne oldu kemiklerin mi ağrıyor
elma çağın nasıl bakaılm...
![]()
![]()
![]()
![]()
Bizimkine de doktor demişti pipi de baya büyümüş diye Birdahakine sende söyle doktoruna herkezinki görünüyor bende görcem kıskandım de hemen gösterir
![]()
ben de valla zaten dün ense keyif yapıyordu bacak bacak üstüne atmış....
pempiş ayrıntıya gidecen hadi hayırlısı heyecan yok...
ces sana ne oldu kemiklerin mi ağrıyor
elma çağın nasıl bakaılm...
Ege saglik hastanesi adı ama, özel saglik diye söyleniyo genelde. Alsancak'ta TRT binasının orda. İzmirin ilk özel hastanesi yanılmıyosam, baya köklü ve bir ABD kuruluşu tarafından akredite ediliyo. bebek yoğun bakım ünitesi de var ;Allah ihtiyaç duyurmasın.
ben normal dogum düşünüyorum, çok gerekirse epidural istemeyi düşünüyorum, sezaren aklımda hiç yok, ama durum ne göstercek bilinmez tabi.
fiyatla ilgili şimdi aradım 2000-2500 arası dediler ama temmuzda zam geliyomus butun hastanelere, oranı dvelet belirliyomus. normalle sezaryen kafa kafaya dedi, sgk anlasmaları da yokmus, bak ben bunu bilmiyodum:)
eşim için gurur kaynağı bebek 19 cm se büyük olur diye tezler bile üretmeye başladı taşlım benim diye seviyor yaaa adam adanalı tabi dikkat etttiği tek şey pipi oldu ultrasonda ah kızlar ne teoriler var bebeğimin üzerinde boynuna dolıycaklarmı ararsınız,pipinin sarı lacivert olacağından emin olanlarmı...Allahım çocuğumu neler bekliyorrrrrr
hım gece benim de çok ağrıdı bir de dişim ağrıdı...felç olarak yattım valla...artık katlanıcaz cesim...Meloşçum, bağlar genleşiyo ya, benim sırt iptal. akşam hiç uyuyamadım da onu sölemiştim sabah. sanki bütün omurlarım ayrıldı birbirinden. spora başlamam lazım yoga cd'si var evde, sorlamayacak şeyleri yapayım bari diyorum ama eve gidince yemek yiyince hiç bişiye halim kalmıyo.
oy maşallah..çok sevindim inan...allahım kucağımıza nasip etsinÇok iyiyiz teyzesi hatta harikayız.
Kötü günler geride kaldı![]()
Şok Şok Şok!!!!!
4 aydır ilk kez geçmişi okumktan vazgeçtimmmmmmmmm! Yeminimi bozdum ağalarrrrrrrr!
Günaydın annecikler![]()
eşim için gurur kaynağı bebek 19 cm se büyük olur diye tezler bile üretmeye başladı taşlım benim diye seviyor yaaa adam adanalı tabi dikkat etttiği tek şey pipi oldu ultrasonda ah kızlar ne teoriler var bebeğimin üzerinde boynuna dolıycaklarmı ararsınız,pipinin sarı lacivert olacağından emin olanlarmı...Allahım çocuğumu neler bekliyorrrrrr