• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı gunler kızlar nasılsınz..ben şifayı kaptım galıba yaa aksam kaynım bızdeydı gırıptı de bana gectı sanırım her yerım dokuluyoooo:43::43::43:

Bebe yağını duşta kullanıyorum canım her zaman.
Ama işte norma günlerde bir şey kullanmıyordum diye içim içimi yiyordu.
Malum diğer kremler çokkk fazlaa:53:
Vazelin hem çok ucuz,hem de etkili gibi ya bakalım:31:

ben badem yağı sürmeyi düşünüyorum yani bana o iyi geliyor

$SP_A0811.webp kızlar ters çekmişim idare edin bu da benim göbiş.hihi

Son düzenleme:
hayırlı gunler kızlar nasılsınz..ben şifayı kaptım galıba yaa aksam kaynım bızdeydı gırıptı de bana gectı sanırım her yerım dokuluyoooo:43::43::43:
geçmiş olsun tatlım gelmeseydi ya size
Eki Görüntüle 186030 kızlar ters çekmişim idare edin bu da benim göbiş.hihi

ben de ne türlü baksam diye kafam bi oyana bi buyana döndü lennnnnn poposunu mu çekti diye düşündüm bir an:1::1::1:
maşallah

ah beeeeee canım, sonrada diyosun ki mıncık mıncık sevme ...
kızıııııııım şimdi yanımda olsan mıncık mıncık ederim seni...
bu aralar kocişim pek ilgilenmiyo benle ama olsun ben yinede çok seviyorum onu...
Doğru diyorsunuz kızlar hiç üzülecek bişeyim yok , eşim var .siz varsınız...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
arada ölee ilgisizmiş gibi gelebilir ama bence bize öle geliorr inan bugün sen böle düşüncen yarın ben öbürgün diğeri manyağız biz hormonlar manyak etti bizi :9:
selam kızlar :) nasılsınız bakem.bayadır sizden uzak kaldım arada bi baktım ama yazamadım.geçmişi okumak ne mümkün....

sanırım mide bulantıları geri dönmüş bazı arkadaşlarda.bende de öyle sabah öğürmelerim devam.daha da iğrençleşti hatta:14: bi de hiç şaşmıyo sabahın 7 siyle 8 arası bi karın ağrısıyla uyanıyorum ama herrrgün tuvalete çıkıyorum.alışkanlık oldu.sabah sabh hiç çekilmiyo.metobolizma çalışmaya devam yani.sonra daha klozetteyken ööğğöğööğöğğğ.öyle yani işte.iğrenç şeyler yazdım sanki dimi.:1:
bu arada daha doktora gitmedim.merak ediyorum cücüğümü.ne yaptı ne etti diye.yarın hastanede sıra bulursam oraya gidicem bulamassam artık mecbur polikliniğe.belki bugün giderim oraya işim belli olmaz yani.dayanamassam.

öyle işte kızlar:49::49:

facede takılıosunnn ama orda görüncee dün laf etcektim artık bizi unuttun herhaldeee diyee de neyse geldinn temem affedildin:9:

yok yaaa bayadır pek ilgilenmiyo benle bozuluyorum, biraz söyleniyorum, artık ilgilenmiyosun benle diye ama düzelir inşaallah..
:59::59::59::59::59::59:
sanırım son doktordan sonra pek bişi olmadı :23::23: onunla alakalı, neyse arada olur herhalde düzelir ne bilim.. :97::97::97:

kızım bir de bizi düşün aylar geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biz unuttuk o da nekiiiiiiii
hiç pilmiyrum:1:

görenler görmeyenlere anlatsınlar :23::23::23::23:

ilgi nasıl ilgi, onu bende unutmaya başladım sayılır..
o yoksa ilgide yok galiba :59::59::59:

Kızlar gündüz vakti gündüz vakti neyden bahsediyorsunuz bakim :23:
Çocukların ulaklarını kapayın duymasınlar :27:

ben de ne türlü baksam diye kafam bi oyana bi buyana döndü lennnnnn poposunu mu çekti diye düşündüm bir an:1::1::1:
maşallah
ayyy aslında hıcte aynı ortamda durmadım ama gectııı..sagol cnm
ayyy canım geçmiş olsun dinlen bol bol meyve ye de kendine gel :71::51:

tamm canım sagolasın nasılsınn

maşallah canım çok tatlı görünüyor erkek göbişi gibi :nazar::nazar:
saol canım.evet benim karnım böyle oluyo ilk velette de öyleydi.şimdi de öyle acayip bi göbek yani.

maşallah

telden çektim ne biliim böyle çıktı işte.ay popoya da çok güldüm haaa:46:

saol canım.evet benim karnım böyle oluyo ilk velette de öyleydi.şimdi de öyle acayip bi göbek yani.

telden çektim ne biliim böyle çıktı işte.ay popoya da çok güldüm haaa:46:

bi bak aynı popya benziyor....dicedim ne küçük diye...ama tersim döndü alıcı gözüyle baktım :nazar::nazar::nazar:

arada ölee ilgisizmiş gibi gelebilir ama bence bize öle geliorr inan bugün sen böle düşüncen yarın ben öbürgün diğeri manyağız biz hormonlar manyak etti bizi :9:

facede takılıosunnn ama orda görüncee dün laf etcektim artık bizi unuttun herhaldeee diyee de neyse geldinn temem affedildin:9:

yok bebem valla orada takılmıyom bakıp çıkıyorum sadece buraya da öyle bi okuyup çıkıyodum hemen.fırsat yoktu yane kız.

neyse ben şimdi kızı okuldan alıp geleyim okey..öptüm.kaçmayın bi yere...

Back
X