• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    36

Eklentiler

• IMG_9694.webp
    IMG_9694.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 23
Bende bu konuda kararsizim aama annem yenidoğan o ilk zamanlarda uzun kollu giyinir dedi hir de ben ankaradayim sizin memleketler gibi sicak olmaz haziran ayinda ozellikle geceleri. Temmuz agustos da kisa kolluya gecerim diye dusunuyorum gecen e bebekten kisa kollu ve ip askili zibin aaldim birkac tane ama 3-6 ay sectik. O degil de alinacak ne cok sey var🫠😂
Ay ben oğlumda öyle yapmıştım kilosu boyu 2 hafta önden gidiyordu doktorum tombiş olacak dedi bende ful 3 ay aldım yenidoğan 1-2 tane falan işte 1 aylık 2-3 tane o kadar oğlum 33 de bana bi sürpriz yaptı çocuğun hiç kıyafeti yok 😂 kaldık öyle ne giydirsek kayboluyor içinde bide kış çocuğu bol geldiğinden üşüyecek diye panikliyoruz daha doğumdan çıktığım gibi eşimi kıyafet almaya yollamıştım yenidoğan prematüre al diye çevirip çevirip onlarla 2 ay idare etmiştik o yüzden tavsiyem giymez zaten demeyin 1 ay yenidoğan mutlaka alın fazladan zaten sürekli kusuyor süt oluyor batıyor derken ne kadar yıkayıp giydirsende lazım oluyor 😂

Ben biraz arastirma yapmaya basladim ne var ne yok ne alınmali gibo🥰 kiyafet işini annemle halletmeyi dusunuyorum bir de cok hediye gelir bize o yuzden ona başlamadim hic. Bebek kitabi falan aldim o kadar 😂kayda değer bir seyi yok henuz😂
Şu durum beni inanılmaz rahatlatıyor ya 2. Çocuk gerçekten rahatlıkmış hiç ne oyuncak düşünüyorum ne kıyafet kız olursa bi cicili bicili bikaç bişey alırım o kadar oğlumun eşyaları unisex zaten çoğunlukla gerçekten çocuk alışverişi çok zor alıyorsun alıyorsun sürekli bişeyler eksik kalıyor allah yardımcınız olsun bacım düşünecek çok şey var 😂
Yaa benımkine de bakar mısın ozamann:)
Kaç haftalık canım bu 9-10 falan galiba net bişey söyleyemem daha küçük veya büyük varsa yazdığım haftalarda onları gönderebilirsen daha iyi olur 💕

Arkadaslar bu arada Ankara da olanlar icin dun 12.haftalik oldum Bilkente kontrole gittim be detayli ultrason icin randevu aldim. Her sey cok kolay oldu hastane de epey guzel. Arayista olanlar varsa diye bilgi vermek istedim

Ay ben oğlumda öyle yapmıştım kilosu boyu 2 hafta önden gidiyordu doktorum tombiş olacak dedi bende ful 3 ay aldım yenidoğan 1-2 tane falan işte 1 aylık 2-3 tane o kadar oğlum 33 de bana bi sürpriz yaptı çocuğun hiç kıyafeti yok 😂 kaldık öyle ne giydirsek kayboluyor içinde bide kış çocuğu bol geldiğinden üşüyecek diye panikliyoruz daha doğumdan çıktığım gibi eşimi kıyafet almaya yollamıştım yenidoğan prematüre al diye çevirip çevirip onlarla 2 ay idare etmiştik o yüzden tavsiyem giymez zaten demeyin 1 ay yenidoğan mutlaka alın fazladan zaten sürekli kusuyor süt oluyor batıyor derken ne kadar yıkayıp giydirsende lazım oluyor 😂

Şu durum beni inanılmaz rahatlatıyor ya 2. Çocuk gerçekten rahatlıkmış hiç ne oyuncak düşünüyorum ne kıyafet kız olursa bi cicili bicili bikaç bişey alırım o kadar oğlumun eşyaları unisex zaten çoğunlukla gerçekten çocuk alışverişi çok zor alıyorsun alıyorsun sürekli bişeyler eksik kalıyor allah yardımcınız olsun bacım düşünecek çok şey var 😂

Kaç haftalık canım bu 9-10 falan galiba net bişey söyleyemem daha küçük veya büyük varsa yazdığım haftalarda onları gönderebilirsen daha iyi olur 💕
Evet tahmin edebiliyorum ikinciler de konforludur sizin icin 😂 olsun nasilsa zaman var tamamlariz bizde bir sekilde Allah kredi kartimizin yardimcisi olsun😂😂

Kızlar bide bişey diyeceğim size vücut hafızası diye birşey varmış bir yerde okudum hamile olduğunuz ama henüz bilmediğiniz zamanları hatırlıyor musunuz yada fotoğraflarınız falan varsa dikkat ederseniz eliniz karnınıza gidiyormuş sizde var mı böyle bi durum benim oğlumda bilmeden çekildiğim fotoğraflarda elim hep karnımdaymış şimdi yine baktım bu bebişteki fotoğraflarımda öyle hep karnımdaymış elim sizde bi baksanıza 😍

Arkadaslar bu arada Ankara da olanlar icin dun 12.haftalik oldum Bilkente kontrole gittim be detayli ultrason icin randevu aldim. Her sey cok kolay oldu hastane de epey guzel. Arayista olanlar varsa diye bilgi vermek istedim
sizin tüp bebek diye mi detaylı erken bakılacak genelde 20-22. haftada oluyo ya detaylı usg o yüzden sormak istedim

Canım 11+2 🥰 erken mi daha en yenisi

sizin tüp bebek diye mi detaylı erken bakılacak genelde 20-22. haftada oluyo ya detaylı usg o yüzden sormak istedim
Yok hayir anca randevu bulunuyormuş o yuzden doktorumuz bu sekilde onerdi bizde tarih aldik zaten şubatın son haftasına hesaplayip verdiler

Merhabalar kasık ağrısına ilaveten göğüs sızlaması ve hassasiyet yaşayan var mı? ikinci gebeliğim ilkinde bu denli hassasiyet yaşadığımı hatırlamıyorum sanırım ikiz diye her belirti daha belirgin 😁

Back
X