2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gordum kııııııııııııııı

esın normalde bu saatte ewdemı oluyokı

canım eşimimn belli bir görev saati yok sivil polis ne zaman ararlarsa o zaman gidiyor bazen hiç çağırmıyorlar bazen akşam 9 da işe gidiyor gece 1 de 2 de geliyor bazen tüm gün olmuyor hatta bazen şehir dışına gidiyor.allahtan hamileyim diye bu aralar göndermiyorlar

Kızlar biz kaçar kızımla
bize dua edin inşallah hayırlı haberlerle gelelim yanınıza
çok öptük sizleriii
a.e.o.

hmm anladım kuzummm pekı senın aılen yada esının aılesı burdamı

Offff yemek yedim geldim Damla gitmiş
Neyse iyiymiş mutluymuş o yeter bize çok özledik onu emme kocası daha çok özlemiştir.

bende diyorum ki bu kızın hiç karnı yok kıçını çekip koymuş... hamile değil galiba

kız güloş beni her zaman güldürmeyi başarıyosun haaee.yanımda olsaydın kesin seni ısırırdımmmm.neyse kocişine söyle o benim yerime ısırsın her türlü hihihi

selam kızlarrr durumla biz geldikkk bugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah

özgecim Allah kolaylık versin seninde eşininde durumu zormuş.eşin gittiği zaman yalnız kalmak özellikle geceleri zordur ne yapcan işte ekmek parası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…