• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gordum kııııııııııııııı:21::21::21:

esın normalde bu saatte ewdemı oluyokı

canım eşimimn belli bir görev saati yok sivil polis ne zaman ararlarsa o zaman gidiyor bazen hiç çağırmıyorlar bazen akşam 9 da işe gidiyor gece 1 de 2 de geliyor bazen tüm gün olmuyor hatta bazen şehir dışına gidiyor.allahtan hamileyim diye bu aralar göndermiyorlar :59:

Kızlar biz kaçar kızımla
bize dua edin inşallah hayırlı haberlerle gelelim yanınıza
çok öptük sizleriii
a.e.o.

canım eşimimn belli bir görev saati yok sivil polis ne zaman ararlarsa o zaman gidiyor bazen hiç çağırmıyorlar bazen akşam 9 da işe gidiyor gece 1 de 2 de geliyor bazen tüm gün olmuyor hatta bazen şehir dışına gidiyor.allahtan hamileyim diye bu aralar göndermiyorlar :59:

hmm anladım kuzummm pekı senın aılen yada esının aılesı burdamı

bayıldım dünürüm sana eeee anasına bak kızını al oldu benim ki valla maşallah yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

burdayim ama cikicam simdi bi merhaba diyim dedim valla cok ozledim hepinizi..

Melos kocam egitime gitti ondan girdim 2 dk sonra cikicam evi toplamam lazim savas alani gibi su anda herkes iyidir insallah melisten aliyorum haberlerinizi elmacim yeni haberlerini aldim cok sevindim biliyoduk zaten oglumuz aslan gibi :nazar: duzgun beye devam edicekmissin.. Ben ayrintiliyi iptal ettirdim senden sonra pazartesi Recep Has bakicak hayirlisi insallah

Offff yemek yedim geldim Damla gitmiş :(
Neyse iyiymiş mutluymuş o yeter bize çok özledik onu emme kocası daha çok özlemiştir.:69:

bende yemek yedim ama resmen patlayacam 5 dakika içinde bu ne ya ne bulursam yedim beee

bende diyorum ki bu kızın hiç karnı yok kıçını çekip koymuş... hamile değil galiba
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

kız güloş beni her zaman güldürmeyi başarıyosun haaee.yanımda olsaydın kesin seni ısırırdımmmm.neyse kocişine söyle o benim yerime ısırsın her türlü hihihi:27::27:

silmeyi öğrendim yaa kıçımı başımı çeker koyarım artık.. :9::9::9:

Son düzenleme:
selam kızlarrr durumla biz geldikkk :15: bugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah :69:

özgecim Allah kolaylık versin seninde eşininde durumu zormuş.eşin gittiği zaman yalnız kalmak özellikle geceleri zordur ne yapcan işte ekmek parası

Back
X