2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde ilk öğrendimde kan 63 çıkmıştı sonra 240 ve en son 1300lere çıktı drum çok ii gidiyo dedi 3000den sona kese görülüo bu cuma görücem ben kısmetse seninde en kısa zamanda kan değerin yükselir umarım sen içini ferah tut.

iyi aksamlar canim sagol bende iyiyim sukurler olsun :)

evet bizde vermiyoz veremiyoz daha dogrusu ondan sordum

5 aylik canim, siz ne kadarlik evlisiniz ?

Biz de 7 aylık evliyiz canım
Bebişin varlığını ilk öğrendiğimizde eşim hiç yanaşmıyordu.
Şimdi şimdi alışıyor.
Gene de sık olmuyor,korkuyoruz biraz.

Biz de 7 aylık evliyiz canım
Bebişin varlığını ilk öğrendiğimizde eşim hiç yanaşmıyordu.
Şimdi şimdi alışıyor.
Gene de sık olmuyor,korkuyoruz biraz.

evet aynen ilk ogrendigimizde bizde fazla yapmadik ama bi kac gundur fazlalasti

Allah a emanetiz ya bebislerimizi korusun yarabbim insallahhhh

bu gebelik cetvelini nasıl yapcam yardımcı olur musunuz

canım önce Lilypie - Maternity and Pregnancy tickers ye gir gelişim çizelgesi ya da gün haftalığı seç sırayla git seçimlerini yap çizelgeni hazırla. sonra kadınlar kulübünde kontrol paneli var yukarı sağda oraya sir sol taraftan profili düzenleye gir kangrubunun altında çizelge kutucuğu var lilypieda yaptığın fon işlemde ortaya çıkan uzantılardan http://lb1f.lilypie.com/sY5xp3.png şeklinde olanı kopyalayıp buraya yapıştır değişiklikleri kaydet. bir kaç uzantı çıkıyor kabul etmezse uzantıy bunları sırayla dene. kolay gelsin.

Bundan birkaç gün önce bu sitede hamileyim diye çığlıklar atıyordum haberi aldığım gibi doktora kostum ve bebeğimi gördüm sevincim 1gun bile sürmedi kanamam başladı resmen adet oldum cumaya kadar beklemek zorundayim iğne ve ilaç kullanıyorum yattığım yerden kalkmıyorum. Belkide akan kanla bebeğim gitti bilmiyorum ama ben varlığını hissediyorum belkide öyle hissetmek hissediyorum...şimdi bu yazdıklarınızı okurken öyle icleniyorumki bende şimdi burda bişeyler yazabilirdimm kıymetini bilin nolur Rabbim herkezin meleğini ve onu taşıyan tüm annelerimizi korusun...

kızlar benim durumda olanlar yani 5 +1 ve +2, +3 olanlar mide bulantılarınız varmı...benim yok ???acele mi ediyorum???

mrb cnım bende 5+2 deyim su an için ne bulantı nede herhangi bişey hiç bir belirtim yok.6.haftadan sonra baslayabilir ama herkese görede degişebiliyo.olmayadabilir

ooo 2011 Eylül anneleri topiği açılmış.
ben 2010 Eylül annesiydim şimdi oğlum kollarımda şükürler olsun...
hepinize sağlıklı bir dönem dilerim kızlar.
şu zamanlarda muhtemelen kalp atşları duymaya başlamışsınızdır...
ne zaman isterseniz takıldığınız merak ettiğiniz yerlerde yardıma hazırız arada sayfanıza uğrar hal hatır sorarız...
kendinize ve miniklere çok dikkat edin...

8. haftada başladı bulantılarım..
onun öncesinde ah bulantılarım başlasa da hamile olduğumu anlasam diyordum ah ne berbat bir 3 ay geçirdim sonrasında.
bulantı berbat bişey kızlar ne yedirir ne içirir buz dolabı adeta çöplük gibi kokar sudan tiksinmiştim ben damla su içemiyordum.
yediğimi yutar yutmaz çıkarıyordum blumia korkusu sarmıştı adeta :)
morarıyordum tüm apartman öğürtülerimi dinliyordu ne utanç vericiydi benim için...
doktor hastaneye yatırma kararı almıştı bebeğe gerekli yağları atmaya başlamıştım vücudumdan durum tehlikeye giriyordu.
neyse ki geldi geçti...
gözünüzü korkutmayayım demek istediğim herkesin bünyesi farklı ama bulantılar hamileliğin en berbat yanıdır :)

günaydın kızlarr..evet 6. haftaya girdik ve benim bulantılar başladı kimseye tavsiye etmiyorum.berbat birşey.adam gibi birşey yiyemiyorum akşam da zaten mide yanmam var mide asidi ağzıma geliyor sürekli.baya kalabalıklaştık maşallah bu arada.kocişe nazar değmesin mutfağa sokmuyor beni.halimden memnunum anlıcağınız ama bir de şu mide bulantıları olmasa kestane kebap durumları

Günaydınnnnnnnnnnn............:))))

Son düzenleme:
Çoooookkk şükür kesemizi gördük bizde teyzeleri....minnacık mercimek kadar...küçücük siyah bi nokto,Dr 5.haftayla uyumlu dedi.Binlerce şükürler Allahım sana..çooookkkk mutluyum...darısı kalp atışına...2 hafta sonra gel o zaman duyarız dedi....İnşallah.....Nasıl geçecek zaman...

gözün aydın bak dediğim gibi görmüşsün keseni :) şimdi sıra kalp atışında ve hayırlısıyla 2 hafta sonra kalp atışını görürüz benimde 2 hafta sonra randevum var.. :18:

Günaydın kızlar.
Bende sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum.
2 hafta sonra inşallah

Bende henüz "aş erme,tiksinti,bulantı,kusma"gibi şeyler yok.
Acaba erkenmi daha aslında bu benim ikinci bebeğim ama diğeri baya önceydi
Unutmuşum herşeyi ilk tecrübem gibi geliyor.

inşallah elmakurdu
bu arada çizelgendeki yazıya bayıldımm ben elma sen kuruk eylülde buluşuruk

Teşekkür ederim çizelgemin isim annesi yani "koruk" olan kısmı.
Aylardır birlikte gebe kalmak için paylaşım yaptığım bir can dostum sağolsun.
Ben onları o topikte bırakıp sizlerin arasına katıldım.
İnşallah Rabbim onlarında yüzünü bir an evvel güldürür.

biliyorum o topiği bende bi ay katılmıştım aranıza sanırım ekimdeydi :) diğer ay katılamamıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…