Çoooookkk şükür kesemizi gördük bizde teyzeleri....minnacık mercimek kadar...küçücük siyah bi nokto,Dr 5.haftayla uyumlu dedi. Binlerce şükürler Allahım sana..çooookkkk mutluyum... darısı kalp atışına...2 hafta sonra gel o zaman duyarız dedi....İnşallah.....Nasıl geçecek zaman...
Lila tebrik ederim gözün aydın
Karagözler ve Puiko sizleri de tebrik ederim kızlar.çok sevindim.ben de kalp atışı için gün sayıyorum.siz ne zaman duydunuz kalp atışını?ben bugun 6 artı 2yim
iyi aksamlar kizlarrrrrrr nasilsinizzzzkizlar bisey sorucam size, cinsel iliski SIkligi ne olmali yeni hamilelerde yeni evli sayilirim onemli konu kusura bakmayin utandim azcik
çok çok teşekkür ederim, darısı başına canım inşallah sen de duyacaksın..
ben bu sabah duydum 6 + 0 'dayım, hatta giderken de hep kendime telkinde bulundum kalp atışlarını duyamazsan sıkıntı yapma, görmen yeter diyordum. yatağa uzandığımda heyecandan ölecek gibiydim ve karşımdaki monitöre bakmak dışında herşeyi yapıyordum çünkü bakıp da keseyi görememek en büyük korkumdu ve o anda kalp sesi duymamla ''bu o mu?'' diye ekrana dönüp sordum dr.'um da ''hayır bu sensin şimdi biraz nefesini tut bebeğimizi dinleyelim'' dedi ve gümbür ufaklığın kalp atışları başladı.
eminim hepiniz çok büyük heyecanlar yaşayıp, çok büyük heyecanlarla kontrol günlerinizi bekliyorsunuz ancak ben iki kayıp yaşadığım için heyecanım daha çok korkularımla besleniyor ama hep hayırlısı için dua ediyorum, kendim ve tüm anne adayları için :)
merhaba arkadaslar .nasılsınız.bende eylul annesıyım:)beni de listeye ekler mısınız.
slm kizlar
ben de aralikta ogrendim bebisimin gelecegini ama bizim kucuk misafir agustos sonu gelecek gibi gozukuyor ben de araniza katilabilir miyim?
çok çok teşekkür ederim, darısı başına canım inşallah sen de duyacaksın..
ben bu sabah duydum 6 + 0 'dayım, hatta giderken de hep kendime telkinde bulundum kalp atışlarını duyamazsan sıkıntı yapma, görmen yeter diyordum. yatağa uzandığımda heyecandan ölecek gibiydim ve karşımdaki monitöre bakmak dışında herşeyi yapıyordum çünkü bakıp da keseyi görememek en büyük korkumdu ve o anda kalp sesi duymamla ''bu o mu?'' diye ekrana dönüp sordum dr.'um da ''hayır bu sensin şimdi biraz nefesini tut bebeğimizi dinleyelim'' dedi ve gümbür ufaklığın kalp atışları başladı.
eminim hepiniz çok büyük heyecanlar yaşayıp, çok büyük heyecanlarla kontrol günlerinizi bekliyorsunuz ancak ben iki kayıp yaşadığım için heyecanım daha çok korkularımla besleniyor ama hep hayırlısı için dua ediyorum, kendim ve tüm anne adayları için :)
eminesevde ve gülaycik hoşgeldiniz kızlar!
Siz kaç haftalıksınız?Bu arada isterseniz nick sat beklenen doğum boy kilo yaş ve şehir bilgilerinizi esrant adlı arkadaşa verin o güncelletsin sizi listemize eklesin.ilk sayfada listemiz var
bende 05-09-1981 doğumluyum başak burcuyum.
Muhtemel doğum tarihim 10-09-2011 olacakmış kim bilir belki bizde aynı güne denk geliriz.
Kızlar,
Esrant'a özel mesaj atarak bilgileriniz verin, ilk sayfamızdaki listemize eklesin.
Hoşgeldinizzzzzzz:)
Selam kızlar..
ayy ne güzel erkenci bebişlerimiz varmış,hemen duyulmuş kalp atışları
Maşallah kızlar
esrant mrb nasılsın ?
dtekinle dmlonr un sesleri çıkmıyor bu aralar nerelerdesiniz kızlaaar
İyiyim teşekkürler,sen nasılsın?
Evet ben de çok merak ediyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?