evet ya beklemek ne kadar zor ismis
gunleri sayiyorum resmen
bence değerin süper çıkmış, sakın ha canını sıkayım deme. her iki günde bir 2 kattan fazla artmış
ve de kesenin henüz görünmemesi son derece normal çarşambaya keseni görürsün merak etme.
korkularından arındır kendini, iyi düşünki iyi olsun herşey...
slm kızlar .....
benim bugün randevum vardı doktorda gittim degerim 1632cıktı gecen hafta salı 155,3 cıkmıştı.
fakat keseyi göremedik bu normal mı aranızda öyle olan varmı korkuyorum cok tekrar boşgebelik olacak diye?????????
carşamba tekrar kan verecegim ve kontrol olacagım ne olur dua edin benim icinde
morelimi bozmamaya calışıyorum ama sıfırlardayım dışgebelik olursa diye.
degerim güzel cıkmış yanı artmış ama kese görülmeyince üzüldüm acıkcası hayırlısı artık
dualarımız seninle umarım herşey yolunda gider eğer anormal bir durum olsa doktorun derdi demek ki bir anormallik yok gönlünü ferah tut bu zamanlarda stres sıkıntı iyi değil sakin ve rahat ol
degerim güzel cıkmış yanı artmış ama kese görülmeyince üzüldüm acıkcası hayırlısı artık
iyiyim bende cok sukur:)
yeni ogrendık hamile oldugumu 1 hafta once .cooooooooook mutluyummmm.:2:
şekercim dış gebelikte değerler böyle güzel artmaz dengesiz artar, ayrıca bi boş gebelik diyosun bi dış gebelik her ikisi de farklıdır birbirinden, keseni çarşamba gününe görceksin merak etme, sen daha önce hangisini geçirdin
Asicim, buralardan öğrendiğime göre 3000 civarına çıkınca hormon, kese görülebiliyormuş, azıcık sabret, moralini bozma...
dış gebelikte değerler düşük artar yani okadar artmaz
örnek benim ilkinde 4 haftalıkken 155 idi iki haftada 191 oldu ve dış gebelikti
kafam şuan cok karışık .....
ilk gebelikte 12inci haftaya girmiştim ve boşgebelik nedeni ile sonlandırıldı.
inşallah görürüm keseyi nokta kadar birşey gördü ama kesemi onu bilemedi doktor yani emin degildi.
tatlım bi yanlışın olmasın 12, haftaya kadar beklenir mi boş gebelik için. sen hiç mi kontrole gitmedin o zamana dek. yani gitmesen bile boş gebelik 12. haftaya kadar beklemez ki, 8 bilemedin 9. haftadan sonra anneyi zehirler mümkün değil yani haftayı yanlış hatırlıyo olmalısın
ben o sıra yurtdışındadım ve kontrolle gidemedim ....gelir gelmez kontrol olmaya gittim ve sonuc boşgebelik cıkmıştı 12.haftamı doldurmak üzereyken sonlandırıldı.kesem gelişmemişti 6haftalıkken durmuş gelişmesi hemen müdahale ettiler ve kürtaj oldum
ay canım geçmiş olsun hatta büyük geçmiş olsun ki seni zehirlememiş
ama şimdi düşünme böyle şeyler, bi bilsen ne kötü tecrübeler yaşayanlar var, kötü ne varsa unut gitsin, geleceğe umutla bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?