2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

morelimi bozmamaya calışıyorum ama sıfırlardayım dışgebelik olursa diye.
degerim güzel cıkmış yanı artmış ama kese görülmeyince üzüldüm acıkcası hayırlısı artık

dualarımız seninle umarım herşey yolunda gider eğer anormal bir durum olsa doktorun derdi demek ki bir anormallik yok gönlünü ferah tut bu zamanlarda stres sıkıntı iyi değil sakin ve rahat ol

degerim güzel cıkmış yanı artmış ama kese görülmeyince üzüldüm acıkcası hayırlısı artık

şekercim dış gebelikte değerler böyle güzel artmaz dengesiz artar, ayrıca bi boş gebelik diyosun bi dış gebelik her ikisi de farklıdır birbirinden, keseni çarşamba gününe görceksin merak etme, sen daha önce hangisini geçirdin

dualarımız seninle umarım herşey yolunda gider eğer anormal bir durum olsa doktorun derdi demek ki bir anormallik yok gönlünü ferah tut bu zamanlarda stres sıkıntı iyi değil sakin ve rahat ol

inşallah olumlu olur

Asicim, buralardan öğrendiğime göre 3000 civarına çıkınca hormon, kese görülebiliyormuş, azıcık sabret, moralini bozma...

kafam şuan cok karışık .....
ilk gebelikte 12inci haftaya girmiştim ve boşgebelik nedeni ile sonlandırıldı.
inşallah görürüm keseyi nokta kadar birşey gördü ama kesemi onu bilemedi doktor yani emin degildi.

tatlım bi yanlışın olmasın 12, haftaya kadar beklenir mi boş gebelik için. sen hiç mi kontrole gitmedin o zamana dek. yani gitmesen bile boş gebelik 12. haftaya kadar beklemez ki, 8 bilemedin 9. haftadan sonra anneyi zehirler mümkün değil yani haftayı yanlış hatırlıyo olmalısın

ben o sıra yurtdışındadım ve kontrolle gidemedim ....gelir gelmez kontrol olmaya gittim ve sonuc boşgebelik cıkmıştı 12.haftamı doldurmak üzereyken sonlandırıldı.kesem gelişmemişti 6haftalıkken durmuş gelişmesi hemen müdahale ettiler ve kürtaj oldum

ay canım geçmiş olsun hatta büyük geçmiş olsun ki seni zehirlememiş
ama şimdi düşünme böyle şeyler, bi bilsen ne kötü tecrübeler yaşayanlar var, kötü ne varsa unut gitsin, geleceğe umutla bak

evet haklısın daha kötü şeyler var allah saglık versin.....
hayırlı ne ise o olsun kısmetde varsa saglıkla gelir bebiş yoksada hayırlısı olsun artık....

arkadaşlar anlatsanıza biraz ne var ne yok, kendinizi nasıl hissediyorsunuz
benim mide bulantıları beni kusturmuyor ama sürekli kendini hissettiriyor özellikle sabahları hiç hoş uyanmıyorum, bi de bu saatler yoğunlaşıyo, tatlıdan ve balıktan nefret ettim yiyemiyorum, ayvayla bi de patatesle bastırmaya çalışıyorum, bu arada gaz küpü oldum adeta....

arkadaşlar iş çıkışı olduğu için şimdi çıkıyorum 6,30 da evdeyim inşallah. görüşmek üzere
ha bu arada daha fazla katılım olsun lütfen, herkes seyretmesin neler hissediyosunuz filan anlatın biraz yahu, nedir bu çekingenlik., nerde bu millet???????????

kızlar çok ciddi bir konumdayım....yazıp yazmamak arasında kaldım. ama sizlerde annesiniz, önce maşşallahları alyım.... :)))))
3 tane kesemiz var bizim..... sürekli yatıcam bu hafta ve pazartesi yine doktora gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…