İSİM------------------SAT
sevgiso.....................25-Kasım
ebrumoda..................28-Kasım
kızlar bizi de ekleyin listeye yarın doktor teyzemize gidicez insallah keseyi gorurum ve insallah hersey yolundadır. sat 27 kasım
Canım inşaallah görürsün keseyi. Umarım her şey yolundadır. Bizleri haberdar et cnm durumundan
Kızlar , benim çok kasık ağrılarım oluyor. Bazen sırt ve belimde de zaman zaman ağrılarım oluyor. Ayrıca da çok halsizim. Arasıra da başım ağrıyor. Sizlerde de böyle oluyor mu?
Kızlar unutmadan söyleyim , içinizde folik asit almayan varsa mutlaka alsın , aman ihmal etmeyin. Çünkü ilk 3 ay folik asit almak çok önemli. Bir de bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için ilk 3 ay özellikle fındık ve ceviz yemek de çok önemli. Her gün 2 ceviz ihtiyacı karşılıyormuş. Bir de doğal folik asit almak istiyorsanız bolca portakal suyu için. Portakalda yeterli miktarda folik asit var. Aklınızda bulunsun.
canım bugun doktora gittim doktor ultrasonla baktı daha cok minik goremeyiz ama sansımızı deneyelim dedi fakat goremedik vajinal muayene yapmak istemedi onumuzdeki hafta persembe zaten ultrasonda gorebiliriz hatta kalp atıslarını da buyuk ihtimalle duyarız dedi.tekrar kan testi oldum en son 1 hafta önce olmustum o zaman degerim 312 civarıydı bugunku testte 4730 cıktı dıs gebelik veya kimyasal gebelik riski yokmus gayet guzel bi deger hersey yolunda görünüyor dedi rahatladım biraz henüz mercimegimle tanisamadik ama 1 hafta sonra insallah :)
ebrumodacım benim kasık ağrım yok ama ara ara sırt ve bel ağrılarım oluyor.onu da işyerinde devamlı oturmya bağlıyorum biraz da.ama ben de sürekli uyku halindeyim ve yorgunum.başka değişikliklerim yok şimdilik.yaa ben de cumt gitmek istiyordum doktora ama ya kese gözükmezse diye korktum arkadaşımızın ki görünmemiş daha.ama hemşire arkadaşım da bir an önce git ki riskli bir durum varsa önlemi alınsın demişti.daha hala hayal gibi geliyor.her wc ye girdiğimde sanki adet oluvericekmişim gibi.meleğimin kalp atışlarını duymadan rahatlamıycam anlaşılan
dmlonr cnm , hiç mide bulantın oluyor mu? Ben de ara ara mide ekşimesi ve ardından da hafif bir bulantı yoklayıp gidiyor. Şimdiden belirtilerim daha da belirginleşmeye başladı. Göğüslerim de bayağı sertleşti. Üzerine yatamıyorum daha şimdiden
canım eger kanaman veya cok rahatsız eden bisi yoksa ( ki olmadıgını dusunuyorum) bence haftaya doktora git cunku bende oldugu gibi olucak sende de.haftaya cagiricak seni de. bence haftaya persembe yada cuma gunune randevu al garanti olsun derim. belirti olarak bende ara ara midemde yanma oluyo cok nadir ama oluyo ozellikle sabah uyandıgımda. Bunun dısında bel agrısı cok var sag tarafım ozellikle, ara ara kasık agrısı var, gögüslerim cok sertleşti benimde acımaya basladı. ama internetten okudugum kadarıyla asıl belirtiler 6.haftada ortaya cıkıyormus bulantı falan. bide benim aniden uykum geliyo cok komik geçen gün meyva soyarken uykum geldi bıraktım kenara uyudum :) aniden uykum geliyo 5 dk sekerleme yapıyorum cok iyi geliyo
ayy şimdi ne kadar heycanlı ve mutlusunuzdur...sizden mutlusu yoktur bulutların üstündesinizdir...bebeklerinizi kucağınıza alınca inanın daha da mutlu olucaksınız...ben de 2010 eylül annesiyim...inşllah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
güzel,rahat bulantısız bir hamilelik geçirirsiniz inşallahhh...Allah kısmet ederse bebekleriniz seneye bu zamanlar 4 ayını bitirmiş olucaklar...
sorularınız olursa 2010 eylül anneleri olarak seve seve sorularınıza cevap veririz
canım bugun doktora gittim doktor ultrasonla baktı daha cok minik goremeyiz ama sansımızı deneyelim dedi fakat goremedik vajinal muayene yapmak istemedi onumuzdeki hafta persembe zaten ultrasonda gorebiliriz hatta kalp atıslarını da buyuk ihtimalle duyarız dedi.tekrar kan testi oldum en son 1 hafta önce olmustum o zaman degerim 312 civarıydı bugunku testte 4730 cıktı dıs gebelik veya kimyasal gebelik riski yokmus gayet guzel bi deger hersey yolunda görünüyor dedi rahatladım biraz henüz mercimegimle tanisamadik ama 1 hafta sonra insallah :)
kızlar bende geldim benim sat 26 kasım haftaya gidicem doktora ama çok kasık ağrım var bide ağlama geliyor hayırlısıyla hepimizin bebişleri sağlıklı olur
Dış gebelik ve kimyasal gebelik olmadığı anlaşıldığına göre haftaya da inşallah bebişinle ilk görüşmeyi yaparsın. Aslında ben de bu hafta sonu doktora gideyim diyordum ama vazgeçtim. Büyük bir ihtimalle , bana daha sonra gel diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?