bende iyiyim çok şükürr bulantılarım geçtii sen nasıl oldun 18 haftayı bitirdik normalde 1 ekim görünüyo doğum tarihimiz ama sezeryan olduğu için mecburen eylülde doğacak cinsiyeti belli oldumu bebişin
cnm arkadaşım topiğin hayırlı uğurlu olsun.her ne kadar hamile olmasamda benim topiğime katılıp uzun süren bi dostluğu devam ettirdiğin için sana çok tşk.ederim.inşallah topiğin çok güzel olur.bütün hamişlerede hayırlı doğumlar dilerim.seni ve bebişinide kocaman öpüyorum mucckk..
elifcim ALLAH kısmet ederse eylül annesi olacaz benim bulantılar geçmedi daha doktor 17 ile 22 eylül gibidoğurursun dedi ama bebekler misafir hiç beklemediğin anda gelebilirler benim bebişim 15 haftada doktor amcası kıza benziyor dedi çok mutlu oldum ama net bişey demedi içimdende kız geçiyor ama karnım kocaman oldu 9 kilo aldım senin bebişinin cinsiyeti bellimi
günaydın hanımlar haftasonu giremedim bu sabah şok oldum bizim topik kapatılmışoysaki biz burda derdimizi sıkıntımızı sevincimizi herşeyimizi paylaşıyorduk adaletmi bu ya neyse inş. tekrar arkadaşlarımızla paylaşıma devam edebiliriz
esra naber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?