Merhaba arkadaşlar bende 19+4 günlük ikiz bebek anne adayiyim. Yarin ayrintili ultrasona giricem. Sizler yaptirdiniz mi? İnşallah iyi sonuçlarla döneriz. Hepinize güzel hamilelikler dilerim.
benim bildiğim ayrıntılı ultrason 22 haftaalrda yapılıyormuş bütün iç dış organlarına bakılıyormuş eee ben bunu nerde yaptıracamki
maşlahh canımikiz gebelik ne sen bizden dahada çok heyecenlasın yükün ağır hayırlısyla doğurusun inşalahh
azurcumikizler bambaşka oluyor ailemizde çok var benim abimde ve eşimin abisinde ayrıca yakın akrabalrımda çok var çift yumurta ikizleri çoğu
ama benim tek tüpüm var o yüzden şansım yok
elifcim ALLAH kısmet ederse ben bu sefer normal doğum yapmak istiyorum oğlumdayken mecburi sezeryan oldum ama busefer deneyecem çünkü benim tek tüpüm var ALLAH korusun oda ameliyatta kapanırsa normal yolla gebe kalmam zaten normal doğum olunca için temizleniyor galiba sen sezeryan düşünüyorsun benimde doktorum pek yanaşmıyor sen bilirsin diyor bakalım hayırlısıyla nasıl olacak
Teşekkürler arkadaşlar. Cinsiyetler yarin inşallah belli olur merak ediyoruz bizde. Ya testler tabiki zorunlu deil ama drlar muhakkak yapmak istiyor o nedenle zorunlu gibi diyorum. Hepimizin ve her isteyenin sağlikli bebişleri olsun inş.nazar: misafirim var artik çikiyorum yarin görüşürüz. Burdada sohbet çok tatli yahu
bide kızlar sizlerede
sorayım kaç kiloyla hamile kaldınız ve şimdi kaç kilosunuz bençok taktım korkuyorum ya sonra veremezsem diye
merhaba kızlar benimde inşallah kızım olucak geçen haftadan beri artık hissediyorum hareketlerini
birde üçlü testimi de yaptırdım bir sorun yok Allaha şükür..doktor 40 gün sonrasına gel dedi nasıl beklicem bilemiyorumçok sabırsızlanıyorum doktor hergün çağırsa hergün giderimm
ve bende 58 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyum şuanda inşallah fazla kilo almam
bayanlar siz yine iyisiiniz ya bana nedemeli hamile kaldığımdan beri hep bulantı kusma oldu dahada bitmedi yemkete pek yiyemiyorum ama 65 il ehamil ekaldım şimdi 74 olmuşum karnımda baya çıktı korkuyorum doğumdan sonra veremezsem yaşımda daha 23 nasıl verecem
hayırlıısıolsun canım kız çocukları çok tatlı olur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlalhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?