iyiyim cnm sen nasılsın? seni göremiyordum diğer topikte fazla yazmıyordun galiba:26:
arkadaşlar bu yeni bir topik eskisi kapatıldı ve eğer gebelikle ilgili konuşacaksanız buyrun ama sitem etmek için buraya yazmayın eylül anneleri topiği en kısa zamanda arkadaşlarınızda gelir
ben sitem etmek veya başka birşey için değil siz beni yanlış anladınız sanırım topiğiniz hayırlı olsun sonuç olarak orayı kaç aydır takip ediyorum nolmuş diye merak ediyor insan esra1980 de ordan aşina olduğum bir arkadaşım onu yakın bulduğum için ona sordum.
Çok uzuldum
Cok sinirlendim
Acayıp kızgınım
Zaten bu sabah rahatsızım ve sinirlerim bozuk. Boyle bır aadletsızlık gormedım bu ne yaaa kım kımı sacma sapan nedenlerle engelleyebılır hatta topık kapatabılır. Sacma ama tamam bazıları sınırı astı dıyelım (ne olursa olsun haklarını engellemek cok sacma) topık kapatmak ne demek ya. Topıktekı dıger uylerın haklarını engelledıgı ıcın bızde moderatoru engelleyelım ozaman.
Ay gırmıyorum yaaa yazmıyorum yaaaa bu ne sacmalaık yaaaaaaa
kızlar bazı arkadaşlar kapsama alanı dışında yazıyo,ne demek bu,ceza alanlarmı böyle yazıyo acaba,birde isimler bazılarınıın silik,forum kurallarını pek bilmiyorum...
bu arada ayrıntılıya girdim,ama benim bebiş 1 hafta küçük çıktı,22+1 de girdim,ölçümlerde21+1 çıktı...önemli bişeymi acaba....bi gelişme geriliği falan yoktur inşallah,doktorda bişey demedi....
Slm bella ben ikiz hamile oldugum icin 3lü taramam yok direkt ayrintiliya gidiyorum. Sanirim senin de 18 ile 23. hafta arasi ayrintiliya gidersin en azindan benim doktor öyle bir sistem izliyor. Küçük tekmeler ve yumruklar artik her neyse gercekten çok tatliherkes ayrıntılıdan bahsediyor ben daha 3 lü taramaya gidicem :))
çarşamba günü inş.bakalım
ya diğer topiği niye kapatmışlar anlamadım ama bunu yapacaklarına kim sebep olduysa forumdan tüm msjlarını ve üyeliğini iptal etselermiş
gerçekten yanlış bir sistem var ortada
eminecim ben bugün elimle hissettim vuruşlarını çok net bir şekilde :))
her anı güzel bu yaramazın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?