2011 Eylül Anneleri

arkadaşlar bu yeni bir topik eskisi kapatıldı ve eğer gebelikle ilgili konuşacaksanız buyrun ama sitem etmek için buraya yazmayın eylül anneleri topiği en kısa zamanda arkadaşlarınızda gelir

kızlar ben bişey anlamadım kim kimi şikayet ettide ben sizin topiğinizi kapatırmadım arra ara gelirdim eylül anneleri topiğinide eylül annesi olarak
kapatıldı ben eylül annesi olarak açtım bunda sorun yok galiba herkesin hakkı vardır herhalde herkese açık

arkadaşlar bu yeni bir topik eskisi kapatıldı ve eğer gebelikle ilgili konuşacaksanız buyrun ama sitem etmek için buraya yazmayın eylül anneleri topiği en kısa zamanda arkadaşlarınızda gelir

ben sitem etmek veya başka birşey için değil siz beni yanlış anladınız sanırım topiğiniz hayırlı olsun sonuç olarak orayı kaç aydır takip ediyorum nolmuş diye merak ediyor insan esra1980 de ordan aşina olduğum bir arkadaşım onu yakın bulduğum için ona sordum.

yok canım senin için geçerli değildi lafım haklısın bilmen gerekir arkadaşların niye giiti topik niye kapatıldı en kısa zamanda dönerler

elifcim ALLAH kısmet ederse ben bu sefer normal doğum yapmak istiyorum oğlumdayken mecburi sezeryan oldum ama busefer deneyecem çünkü benim tek tüpüm var ALLAH korusun oda ameliyatta kapanırsa normal yolla gebe kalmam zaten normal doğum olunca için temizleniyor galiba sen sezeryan düşünüyorsun benimde doktorum pek yanaşmıyor sen bilirsin diyor bakalım hayırlısıyla nasıl olacak

Ne oldu da kapatildi digeri ben anlamadim ama
farketmez burada da bol bol konusuruz.
Gelin eylul anneleri... Sinirlenmeyin.

eminecim hoş geldin dün dedimya bebiş pek oynamıyor diye dün akşam yatarken bir kaşık pekmez yedim sırt üstü uzandım bi o tarafa bir bu tarafa vuruyordu bide sert annem oynanmamı istiyor bende oynayyam yeter dedim artık aaaaa eşimde gülüyor

ya bide oğlum tutturmuş hastaneye gidelim doktor bıçakla karnını kessin bebeği çıkaralım canı sıkılıyordur bide ağlıyor ay bir güldüm ee sonra ne olacak dedim benle babam bebeği alacaz doktorlarda senin karnını geri kapatacaklar

sakin ol arkadaşım.stres yok anne olucaz biz.sinirlenme basit insanlara.

kızlar bazı arkadaşlar kapsama alanı dışında yazıyo,ne demek bu,ceza alanlarmı böyle yazıyo acaba,birde isimler bazılarınıın silik,forum kurallarını pek bilmiyorum...
bu arada ayrıntılıya girdim,ama benim bebiş 1 hafta küçük çıktı,22+1 de girdim,ölçümlerde21+1 çıktı...önemli bişeymi acaba....bi gelişme geriliği falan yoktur inşallah,doktorda bişey demedi....

Yeni topigimiz hayirli olsun
insallah burda tatsizliklar yasanmaz..

Vermidon, arayi kapatir merak etme. Doktorun saglikli dedikten sonra
hic sikinti yapma.
Ben de 23mayista girecegim ayrintiliya.
Benim baslarda 6 gun geriydi, iki kontrol boyunca da oyleydi ama sonra gununu
tutturdu.

Ayse :))) benimki de bugun hic durmadi, ne yedim ki acaba?!

Diger topic de cok iyiydi, ne gibi tatsizlik oldu ki? Merak ettim.

korkma canım önemli bişey değil benimkide 1 hafta geriden geliyoo geç döllenmeden dolayı öle oluyomuş drun başka bişi demediyse endişeye gerek yok

Merhaba arkadaşlar bende 19+4 günlük ikiz bebek anne adayiyim. Yarin ayrintili ultrasona giricem. Sizler yaptirdiniz mi? İnşallah iyi sonuçlarla döneriz. Hepinize güzel hamilelikler dilerim.

Son düzenleme:
herkes ayrıntılıdan bahsediyor ben daha 3 lü taramaya gidicem :))
çarşamba günü inş.bakalım
ya diğer topiği niye kapatmışlar anlamadım ama bunu yapacaklarına kim sebep olduysa forumdan tüm msjlarını ve üyeliğini iptal etselermiş
gerçekten yanlış bir sistem var ortada

eminecim ben bugün elimle hissettim vuruşlarını çok net bir şekilde :))
her anı güzel bu yaramazın yaa

Slm bella ben ikiz hamile oldugum icin 3lü taramam yok direkt ayrintiliya gidiyorum. Sanirim senin de 18 ile 23. hafta arasi ayrintiliya gidersin en azindan benim doktor öyle bir sistem izliyor. Küçük tekmeler ve yumruklar artik her neyse gercekten çok tatli

benim bildiğim ayrıntılı ultrason 22 haftaalrda yapılıyormuş bütün iç dış organlarına bakılıyormuş eee ben bunu nerde yaptıracamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…