2011 Eylül ayında hamile kalıp 2012 Mayıs - Haziran anne adaylarıııııııı neredesiniz?

kızlar nasılsınız nerdesiniz bi zamanlar 2012 haziran anneleri diye bir başlık vardı...neden kayboldu anlamadım..
buradan birbirimizle konuşup paylasalım...herkes iyidir umarım

bayanlar merhaba!bende allah kısmet ederse haziranda anne olacağım.7hafta 5günlük hamileyim,bebeğim kesesinide gördük kalbinide duyduk.ben bişey soracam,benim iki gündür adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor hafif ama.bide 2 gündür çok hafif lekelenme var yani kahve gibi ya endişelendim,bi sitede okudum bebek ölünce olur diyor:( allahım esirgesin.birkaç hamile arkadaşımda çok normal dedi.bunu yaşayan varmı?doktorum zaten 19nda çağırdı kontrolüm var ama şimdi endişelendim.

bayanlar merhaba!bende allah kısmet ederse haziranda anne olacağım.7hafta 5günlük hamileyim,bebeğim kesesinide gördük kalbinide duyduk.ben bişey soracam,benim iki gündür adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor hafif ama.bide 2 gündür çok hafif lekelenme var yani kahve gibi ya endişelendim,bi sitede okudum bebek ölünce olur diyor:( allahım esirgesin.birkaç hamile arkadaşımda çok normal dedi.bunu yaşayan varmı?doktorum zaten 19nda çağırdı kontrolüm var ama şimdi endişelendim.

Arkadaşım öncelikle bebişin hayırlı olsun, bende kısmet olursa haziran annesi olcağım.Bebişim 8hafta 1günlük; arefe gecesi sabaha kadar kasık ağrısı ve bebeğin yerleşmeye çalıştığı yer ağrıdı.Bayram günü dediğin tarzda lekelenmem oldu,doktor muayenesinden geleli tam bir hafta olmuştu ve birdahaki muayenem 1 ay sonraki muayeneydi ama eşiminde benmde içimiz hiç rahat değildi bizde bayram sonu doktora gittik iyikide gitmişiz düşük riski olduğunu öğrendik doktor hemen bana 1 haftalık rapor yazdı dinlenmem için çk şükür şimdilik bir sıkıntım yok ilaçlarımı falan alıyorum bol bol dinleniyorum.Rabbim inşallah bebişimide haziran ayında kucağıma almayı nasip eder. Sana diyeceğim şuki : hiç durma hemen git doktora en azından için rahat eder öyle aklında kalacağına gitmelisin. Bide şunu soracam bizim doktorumuz ısrarla çocuğun kalp sesini dinletmiyor ve dinleten doktorlarada çok kızıor çünkü erken zamanda problem olabilir diye ama kalp atışının hareketini gösteriyor; siz kendinizmi istediniz kalp atımını dinlemeyi??

Back
X