2011 eylül bebeklerinin boy-kilo topiği

deyyann

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
253
5
296
Niğde
merhaba güzel eylül anneleri miniklerimiz çok çabuk büyüyorlar değil mi buradan onların bu hızlı gelişmelerini paylaşalım mı
ilk ben yazayım benim oğluşum 5 temmuzda 1130 gr. 38 cm.di
bir de her bebek farklı gelişim gösteriyor bunu çoğumuz biliyoruz bu topiği birbirimizinkilerle karşılaştırmak için değil bu hızlı gelişime ortak olmak için açtım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Son düzenleme:

topiğin hayırlı olsun deyyann,
bende 2011 eylül annesi olacağım inşallah allahın izniyle,en son 9 haziranda gitmiştim kontrole bebeğimin boyu 35 cm,kilosuda 980 gr mdı.bakalım 12 temmuz da tekrar kontrol günüm,umarım herşey yoılundadır

topiğin hayırlı olsun canım benim oğluşum da 30 haziranda 1780gr 45 cm di 14 temmuzda kontrolumuz var bakalım o zaman kaç olucak

hepimize hayırlı olsun inşallah her şey yolundadır şimdiye kadar kocaman olmuştur annesi

topiğin hayırlı olsun canım benim oğluşum da 30 haziranda 1780gr 45 cm di 14 temmuzda kontrolumuz var bakalım o zaman kaç olucak

hepimize hayırlı olsun inşallah... maşallah oğluşuna kocaman olmuş bile inşallah daha da büyümüştür

Ben de en son 7 temmuzda gittim.29 haftalıktı ozaman 1350 gr'dı ..2 hafta olmuş,bakalım 2 hafta sonra inşallah 2 kiloyu geçmiş olurr :)))

Ben de en son 7 temmuzda gittim.29 haftalıktı ozaman 1350 gr'dı ..2 hafta olmuş,bakalım 2 hafta sonra inşallah 2 kiloyu geçmiş olurr :)))
büyük ihtimalle geçer annesi kocaman oluyor

Bizimde kontrolümüz vardı.Tam 30 haftalığız bugün ve 1475 gramız.Zayıf mı ne:18:

dr.un normal dediyse sorun yoktur canım benm hem şişman olunca daha sağlıklı olmuyor ya sağlığı yerindeyse endişelenme

Bizimde kontrolümüz vardı.Tam 30 haftalığız bugün ve 1475 gramız.Zayıf mı ne:18:

bu arada nefertiti oğlunun adını ayaz mı koyacaksın profil resminde ayaz yazıyorda:)) biz de ayaz diyoruz inşallah sağ salim gelirlerde adaş olurlar

Son düzenleme:
bu arada nefertiti oğlunun adını ayaz mı koyacaksın profil resminde ayaz yazıyorda:)) biz de ayaz diyoruz inşallah sağ salim gelirlerde adaş olurlar
Evet canım Ayaz olacak adı inşallah.Etrafımdakiler çok karşı çıktı anlamından dolayı ama Ayaz'ın iki anlamı var.Bir anlamıda aydınlık,ışık demek.Ben bu anlamı düşünerek koyuyorum.Seninde aklında bulunsun.
Bu arada benim kordonumda çift taraflı çentik var bebeğime kan akışı yeterince olmuyormuş o yüzden beslenemiyor mu diye korkuyorum ama kilosu iyi sanırım

dr.un kilosu konusunda sana bilgi vermiştir normal diyorsa kafana fazla takma bebişini de üzme inşallah sağlıcakla gelir annesi

dr.un kilosu konusunda sana bilgi vermiştir normal diyorsa kafana fazla takma bebişini de üzme inşallah sağlıcakla gelir annesi
Evet şuan gayet iyiymiş.Cümlemiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Bu arada haftalarımızda aynı.Doğum 28 eylül mü görünüyor

Evet şuan gayet iyiymiş.Cümlemiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Bu arada haftalarımızda aynı.Doğum 28 eylül mü görünüyor

evet canım benm kısmetse 28 eylül ama benm oğlum hala ters duruyor inşallah dönerde sezar yolları görünmez bana zaten bulunduğumuz yer itibariyle hastane koşulları falan pek iyi değil özel hastaneye gidiyoruz ama beklentimizin çok dışında bir hastane doğumdan sonra da evimde olmak istiyorum memlekete gidemiyorum da bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızda

Çok geç dönenler oluyormuş.33.haftaya kadar döner muhtemelen.Umarım annesini üzmez ve herşey istediğiniz gibi olur.

Haftasına göre zayıf doktorumuz öyle dedi....
Gelişimi yavaşlamış 32+3haftalık yani cumartesi günü gitmiştik kilosu 1600 civarında idi,
1.5hafta gerilemiş gelişimi.
Carşamba günü tekrar doktora gidicez bakalım inşallah kilo alıyodur kızım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…