2011 eylül bebeklerinin boy-kilo topiği

Eltimin kizi 2 hafta gec dogdugu halde 49cm 2800gr dogmus. Baba 190 anne 175 boy var.. Simdi 5,5 yasinda ama 7 yas kiyafetleri giyiyo cocugu 15 gun gormesem boyu uzamis oluyo :) o kadar takimayin boya kiloya normal degerler arasinda olsun yeter..
Ben 2750gr dogmusum, bi daha da omur boyu hic zayif olmadim hep balik etliydim.. Kocam da 5kiloya yakin dogmus, yazik annesi dogururken ne aci cekmis.. Herseyin normali guzel..

benım 33 haftalıkken 2.300 gramdı
az gibi geldı bana sankı :26:
ama ne kadar kılolu doğarsa doğsun sağlıklı bir bebek olur inşallah allah sağlık versın
zaten anne karnında bebeklerde anne gibi şişiyor
doğduklarında 10 gün içinde şişlikleri iniyor yanı onlarda kilo kaybediyorlar bizimle
ben dikkat edıyorum yedıgıme içtiğime yanı faydalı besınler tüketıyorum ama doktorum normal dedi kilosuna ne bilim bana az gibi geldı kızlar :26:

dr.un normal demiş ya hayatım niye takılıyorsun bu kadar hem şişman bebek her zaman sağlıklı diye bir şey yok ya yeter ki sağlıklı olsunlar hem yine söylüyorum ultrason değerlerine fazla güvenmemek lazım ben pek takılmıyorum çünkü bana söylediği kilonun ya üstü ya altı çıkacak birebir olmayacak sen içini ferah tut

Benimde oğluşum 2.730 gr 35. hafta itibariyle önemli olan sağlıklı olmaları Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin

bizimde minik kuzumuz büyümüyor kızlar 37+3 cumartesi günü 2400civarında idi.yavaş alıyor bayramdan sonra pazartesi 5.eylülde kızımız gelecek inş:::::::

Benim oğlumda 36+1 itibariyle 2.830 gram.Yalnız biz 35+3te de doktordaydık ve o zaman 2.480 çıkmıştı.Beş günde 350 gram biraz fazla değil mi?:44: İki farklı doktor ölçtü o yüzden bu kadar fark çıkmış olabilir diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…