2011 eylül bebeklerinin boy-kilo topiği

biz de bugün gittik hastaneye oğluşum 31+0 da 1.900 kg olmuş maşallah kuzucuma

Son düzenleme:
benim oğluşum da 31.haftada 2000 gr dı,
çarşamba günü tekrar gidicem 34. hafta oluyor bakalım kaç kilo olmuş tosunum...

34 haftalıkken gittim 2.593 gr dı
perşembe kontrolüm var tekrar.bakalım hayırlısı olsun.

az önce geldik dr.dan 33+2 de 46 cm 2.300 g olmuş oğluşum dr. amcası gelişimi gayet güzel dedi bakalım 2 hafta sonra ne kadar olacak

Son düzenleme:
Kızlar hepinize maşşallahEylül tosuncukları geliyor Benim bebişim sizinkilere göre cılız.Halbuki doktoru haftasıyla uyumlu demişti :26: Bugün kontrolümüz vardı.tam 34 haftalığız ve 2275 gr.oğlum

hiç canını sıkma canımmm sonuçta normal değerler arasında senin oğluşununda kilosu
ben korkuyorum normalden fazla kilolu olurda doktorum sezeryan dermi diye
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah.

cılız degil kız bebişin
bak benimkine 35+3 ken 2200 grdı kızım benimki seninkinden daha cılız .... bugün 36haftalık olduk

cılız degil kız bebişin
bak benimkine 35+3 ken 2200 grdı kızım benimki seninkinden daha cılız .... bugün 36haftalık olduk

cılız degil kız bebişin
Ne bileyim buraya bakınca sportif kalıyor bizimkiler Amannnnnn sağlıklı olsunlar yeter.Sonuçta bizimkilerde haftalarıyla uyumlu.
Kızlar bu arada denendi onaylandı.Ben 32 haftalıkken gittiğimde bebeğim 1770 gramdı.Doktor tam haftasının sınırında biraz zayıf demişti.Ben bu iki hafta her gece yatarken 2 yemek kaşığı pekmez yedim.(sabah demir ilacı aldığım için pekmezle beraber kullanılmıyor.)Ama süt ve pekmez bir arada olmayacak gece aç karna pekmezi yedim bir tek.İki haftada yarım kilo almış bebişim.Bu arada benim yediğim epkmez köyden gelmişti tamamen doğal yani belki onunda etkisi vardır.

şimdi kontrolden geldiiikk 35. haftayı 2530 gr 47 cm ile kapatıyoruzzz. bu arada herkesin suyu azalır ,doktorda bana sen bu suyla 42. haftayı bile görürsün dediben gelsin artık derken ekim annelerine kalıcam herhalde

ah be canım üzülme takılma bu kadar kilosuna hem normal yani haftasıyla gayet uyumlu hem yine söylüyorum bu ultrason ölçümlerine güven olmaz ondan ben hiç takılmıyorum şöyle kendini kurtarıcak kadar kilosu olsun yeter pekmez konusunda katılıyorum farkediyor gerçekten benmki de köyden geldi organik organik içiyorum umarım yarıyordur bizimkine bakalım 2 hafta sonra ne alemde olacak

kızlar benimde 33 haftalıkken 2531 gr.dı.
kilo önemli değil aslında sağlıklı olsunda kiloyu alır doğduktan sonra bebekleriniz. benimkide önden gidiyo kilosu bakalım doğurana kadar ne kadar olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…