az önce geldik dr.dan 33+2 de 46 cm 2.300 g olmuş oğluşum dr. amcası gelişimi gayet güzel dedi bakalım 2 hafta sonra ne kadar olacak
aramızda 1 gün var caanım:)
Kızlar hepinize maşşallahEylül tosuncukları geliyor Benim bebişim sizinkilere göre cılız.Halbuki doktoru haftasıyla uyumlu demişti :26: Bugün kontrolümüz vardı.tam 34 haftalığız ve 2275 gr.oğlum
Kızlar hepinize maşşallahEylül tosuncukları geliyor Benim bebişim sizinkilere göre cılız.Halbuki doktoru haftasıyla uyumlu demişti :26: Bugün kontrolümüz vardı.tam 34 haftalığız ve 2275 gr.oğlum
Ne bileyim buraya bakınca sportif kalıyor bizimkilercılız degil kız bebişin
bak benimkine 35+3 ken 2200 grdı kızım benimki seninkinden daha cılız .... bugün 36haftalık olduk
36+1 bugün 3.171 gr 48 cm olmuş bebişim.mmmaaaşşşaaallahhh oğluşumaaaa
Ne bileyim buraya bakınca sportif kalıyor bizimkilerAmannnnnn sağlıklı olsunlar yeter.Sonuçta bizimkilerde haftalarıyla uyumlu.
Kızlar bu arada denendi onaylandı.Ben 32 haftalıkken gittiğimde bebeğim 1770 gramdı.Doktor tam haftasının sınırında biraz zayıf demişti.Ben bu iki hafta her gece yatarken 2 yemek kaşığı pekmez yedim.(sabah demir ilacı aldığım için pekmezle beraber kullanılmıyor.)Ama süt ve pekmez bir arada olmayacak gece aç karna pekmezi yedim bir tek.İki haftada yarım kilo almış bebişim.Bu arada benim yediğim epkmez köyden gelmişti tamamen doğal yani belki onunda etkisi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?