Düğün 2011 EYLÜL gelinleri

ozlmbyr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
285
1
2011 Eylül gelinleri bizde burada toplanalım
baktım ama açılmış bir eylül 2011 topiği bulamadım .. o zaman hayırlı olsun topiğimiz :)

benim düğünüm 25 Eylül 2011 doğum günüm günü evlenicem bi aksilik çıkmassa Allahın izniyle :78:
 
benimde canım 9 eylül baya heycanlı bi süreç nasıl hazırlıklar tamam mıı:KK61::KK61::KK61:
 
Son düzenleme:
sohbet bölümünde böyle bir topiğimiz var cnm oraya bak istersen hepimiz ordayız
 
benımde 4 EYlül :) hazırlık olarak hiç bişi yok şimdilikk :)
 
merahaba eylül gelinleri:) benim de düğünüm 10 eylül henüz bizde de ciddi bi hazırlık yok:)
 
5 eylülde de ben evleniorm :) eşyalarımızı aldık, evimizi tuttuk, düğün mekanı, fotografçı ve balayı da tamam :)) amaa en önemlisi gelinlik eksik :)))
 
hepinize mutluluklar sağlık ve bol bol huzur diliyorum arkadaşlar...yahu ben de evlenmek istiyorummm artıkkkkkkkkk :KK1::KK1::KK1::KK52::KK52::nazar:
 
Benimde düğünüm eylülde olacak Allah kısmet ederse ama beşiktaş belediyesinde 3 ay önceden nikah günü alınabiliyor o yüzden de elim kolum bağl bekliyorum ne ev tutabiliyorum daha çok erken 5 ay boşu boşuna kira veremeyiz durumumuz zaten çok kısıtlı ev olmadığ için eşyada yok gelinlik modellerine bakıp bakp duruyorum bu ay gelinkçilere bakmaya gidicez bi tek o kadar siz istanbul dışındamısınız hemen nikah günü veriyorlar mı orda ne güzel ya büyk sıkntı şu nikah günü almak çünkü.
 
merhaba arkadaşlar benimde eylül 17.henüz ufak tefek şeyleri bitirdik nişanlım askerde 2 hafta sonra gelecek ve o zaman tam anlamıyla herşey hız kazanacak.
 
4eylül düğün hazırlık hiç bişi yok . sadece düğün salonu hazır o kadar :) sımdılık bırsey yapmıyoruz ama haftaya nıkah günü alıcaz 4 Eylüleeee :)) bakalım yavas yavas baslıcaz sanırım . ev içinde daha cok erkennnn
 
X