- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Hasret modaevine mutlaka uğrayacağım ama bugünü yedik artık haftaya gidebilirsek haftaya kaldı pouff
ayy hadi benim skoç battaniyelere bi yorum yapan olmamış, gerçi kendim sordum kendim cevapladım ondandır...
siz kaç tane battaniye aldınız kızlar?
bide kaç tane yorgan aldınız?
bide kaç tane el havlusu aldınız? bu haftada bunlara taktım ben :90:
3 tane battaniyem var.
5*6 tane yorganım.
el havlumu hiç bilmiyorum çok var.
bu kadara gerek var mı yok elbette
hımmm 3 tane battaniyen var demek... bide siz istanbuldasınız, yani soğuk bi memleket buralara göre, o zaman bize 2 tane yeter heralde..
yorganım benimde 4 tane var.. birisi kendimiz kullanmak için penelopeden almıştım, iki tane uyduruk bi markanın slikon yorganı, bi tanede pamuk yorgan var saten kılıflı hahahaaa nenem zamanının yorganlarından.. o zaman ben bu yoran battaniye olayını kapatayım, boşuna masrafa gerek yok galiba..
havlum kaç tane tam bilmiyorum ama az gibi geliyor bana yaaa nebiliiim.. belki havlu alabilirim biraz daha
El havlusu kullanıyorsan al genelde anneler-teyzeler en çok havlu yapar
ayy hadi benim skoç battaniyelere bi yorum yapan olmamış, gerçi kendim sordum kendim cevapladım ondandır...
biz de zaten davul zurnasız asla gelin çıkmaz ve düğün boyunca da devam eder diğer havalar kısa sürer eee nişanlım tunceli ben sivaslı olunca bütün sülale de folklorcü oluyo haliyle
yaa evet nişanlımda öyle söylüyor.. çok güzeldi diyor, o kadar güzelini bulacağını sanmıyorum ama yine istersen bakalım dedi.. bilmiyorum yarın kına kıyafeti bakarken bakarım belki...
bide kızlar siz kınada bindallıdan önce giyeceğiniz kıyafeti nasıl bişey düşünüyosunuz? ben gelinlikte mendil eteklerde hoşuma gidiyordu, kına içinde mendil etekli narçiçeği bi elbise düşünüyorum.. onunda altı gelinlik gibi kabarık olsun isityorum.. :26:
hımmm 3 tane battaniyen var demek... bide siz istanbuldasınız, yani soğuk bi memleket buralara göre, o zaman bize 2 tane yeter heralde..
yorganım benimde 4 tane var.. birisi kendimiz kullanmak için penelopeden almıştım, iki tane uyduruk bi markanın slikon yorganı, bi tanede pamuk yorgan var saten kılıflı hahahaaa nenem zamanının yorganlarından.. o zaman ben bu yoran battaniye olayını kapatayım, boşuna masrafa gerek yok galiba..
havlum kaç tane tam bilmiyorum ama az gibi geliyor bana yaaa nebiliiim.. belki havlu alabilirim biraz daha
kabarık bişey istemiyorum
ama çok da sade olmasın yani azcıkın cafcaf olmalı
onu da en son aya bıraktım
antalya gibi bi yerde bu kadar yorganı battaniyeyi ne etcen
yerinde olsam daha battaniye almazdım, 3 tane yorganın varmış, bence o da yeterli
benim topu topu 15-20 tane el havlum var, anneme kalsa 60-70 tane yapardı ama yookkk olaya el koydum, napıcam onları nereye koyucam
mutfak havlum da var 10 tane falan
kızlaaarrrr
neredesiniiizzz???
mmm tamam canım
kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?