2011 gelin adayları buyrun sohbete

arkadaşlar lütfen bana yardım edin
az önce nişanlımın yanındayım allah izin verirse iki aya ewlılık war ama ben kılo aldım kendımı cırkın hıssedıom kılo aldım derkende zaten bolgesel kılolar... yaa yenı gelın adayları bıldıgınız yontemler,bıtkısel seyler neler warsa bana gonderır mısınız???? bu arada gecen gun farkettım selulıtımde war yaa aslında bunları okuyan allahım bu nasıl bı kzıdr der ama ole sanmayın da :) depresyondayım yardım edın

cnm sen kaç kilosun kii :uhm: bi de eğer bölgeselse kiloların spor şart ve en önemlisi deee hemen bir diyetisyene git o sana en doru ve en hızlı yolu gösterr cnm ben öle yapıyorum cnmmm a.s

yok yok bu 2011 gelin adayları beklemekten sıkıldı delirdiler sanırım hastanedelersempatiksalakcinni

yok canım sözlüyüm ama nişanlıda sayılır gibi(şimdi o nasıl oluyor der deiğini duyar gibiyim)şşimdi şöle oluyor,baştan konuştuk biz pek kalabalık bi aile deiliz onlar aynı şekilde müstakbel kayınvaldem yapmayalım kızım dedi (benmde canıma minnet)olur dedim burdaki arkadaşlarda diyoru 2011 diye düşünüyoruz ama heran herşey olabilir size bigün yarın düğünüm var diyebilirimzemuszemus

günaydın kızlar
bi arkdş kilo vermek istediğini yazmış
bnmde bi 4-5 kilo kadar vermem lazım aslında
57 olmam lasım
kndmi en rahat hissettiğim kilom 57
nasıl verebilirimki yaff -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar
bi arkdş kilo vermek istediğini yazmış
bnmde bi 4-5 kilo kadar vermem lazım aslında
57 olmam lasım
kndmi en rahat hissettiğim kilom 57
nasıl verebilirimki yaff -tatlicadiarzu-

canım yeşil çay iç derim ben içiyorum bazen yemeği çok kaçırıyorum arkasından bi bardak iiçiyorum sindirimi kolaylaştırıyr yeşil çay dene derim ben 59 dum 57 ye düştüm bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…