- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.181
KIZ BEN ÇOK MERAKLIYIM ÇEYİZEEE YAAAA ÇOK ALIRIM Bİ DE ÇALIŞIOM YHAA ALIOM KAFAMA GÖRE opuyorumnanaktan
Bende 2011 geliniyim ... 18 yada 25 Haziran 2011 de evleniyorum , 26 Temmuz 2010 da nişanım var ...
ben şimdiye kadar pek bişi almadım ama başlıcam artık. Ya bu zamana kadarda merakım olmadı hiç onu alayım bunu alayım diye. =) İş ciddiye binince demekki bende merak başladı =)
BENCEDE AL CNM YAAAA KALİTELİ BİŞİY ALAYIM DERSEN BİRDEN HEPSİ ZORLARR O YÜZDENNN BEN BAŞLADIM ALMAYA ÇOK CİCİ ŞEYLER ALIOM YAAA FOTOLARINA ÇEKİP BURDA PAYLAŞCAM SİZLEEE BEĞENİRSENİZ SİZDE ALIRSINIZ opuyorumnanaktan
ben şimdiye kadar pek bişi almadım ama başlıcam artık. Ya bu zamana kadarda merakım olmadı hiç onu alayım bunu alayım diye. =) İş ciddiye binince demekki bende merak başladı =)
BENCEDE AL CNM YAAAA KALİTELİ BİŞİY ALAYIM DERSEN BİRDEN HEPSİ ZORLARR O YÜZDENNN BEN BAŞLADIM ALMAYA ÇOK CİCİ ŞEYLER ALIOM YAAA FOTOLARINA ÇEKİP BURDA PAYLAŞCAM SİZLEEE BEĞENİRSENİZ SİZDE ALIRSINIZ opuyorumnanaktan
evet fikir olur bize de. Ben para biriktirirsem biraz tabak çanak takımımı alayım aradan çıkarayım diyorum.
evet fikir olur bize de. Ben para biriktirirsem biraz tabak çanak takımımı alayım aradan çıkarayım diyorum.
ben aldım cnm fotosunu çekip koyayım sende bak fikir olur[/B]
ben aldım cnm fotosunu çekip koyayım sende bak fikir olur[/B]
Tamam canım.
bende kısmetse 2011 gelini olucam ama daha askerden gelicek isteme olucak daha var ben yinede tam gaz çeyiz alışverişindeyimhihoyyyt
Bende kısmetse 2011 gelini olucam ama daha askerden gelicek isteme olucak daha var ben yinede tam gaz çeyiz alışverişindeyimhihoyyyt
merhaba nefesim. hoşgeldin. nasılsın?
doğru sölüyosun eksikleri almaya başlamak lazım. ben de bu aydan sonra başlıcam inşallah. daha bişey almaya başlamadım henüz.
hoşbuldum cnm..iyiyim sağol..sen nasılsın?
almaya başlamasan bile en azından alacagın şeylere karar ver canım..ben öyle yaptım gidince ay bu güzelmiş bu güzelmiş diye arada kalmıorum boshayallersmile
bende iyiyim canım nişan telaşını atlattım şimdi çeyizlere başlıcam ufaktan =)
İlk önce yemek takımını alıcam. zaten kafamda alacağım şey var az çok. sonra süpürgemi çatal bıçak takımımı sırayla maaşımı aldıkça alıcam.
hım. evet doğru hergün yeni bi modeli yeni bi fonksiyonlu olanı çıkıyo. yemek takımını kaşığı bıçağı çıkarayım ilk aradan. sonra tencereler falan. kurulu eve gidicem ben çok fazla bi eksik olmucak sanırım.
ee senin işin daha kolay o zmn canım..bi kaç tane nevresim almakla başla o zmn
Nefesim şafak kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?