2011 gelin adayları buyrun sohbete

KIZ BEN ÇOK MERAKLIYIM ÇEYİZEEE YAAAA ÇOK ALIRIM Bİ DE ÇALIŞIOM YHAA ALIOM KAFAMA GÖRE opuyorumnanaktan

ben şimdiye kadar pek bişi almadım ama başlıcam artık. Ya bu zamana kadarda merakım olmadı hiç onu alayım bunu alayım diye. =) İş ciddiye binince demekki bende merak başladı =)

Bende 2011 geliniyim ... 18 yada 25 Haziran 2011 de evleniyorum , 26 Temmuz 2010 da nişanım var ...

Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim nişanımda Bir hafta önce oldu. Düğünümde kısmetse 21 Mayıs 2010 da olabilir. Kesin tarih belli değil ama :)

kızlar eksik bitmio ufak ufak başlayın..hatta 2010un ortasına geldik biraz hızlı almaya başlayın..

merhaba nefesim. hoşgeldin. nasılsın?

doğru sölüyosun eksikleri almaya başlamak lazım. ben de bu aydan sonra başlıcam inşallah. daha bişey almaya başlamadım henüz.

merhaba nefesim. hoşgeldin. nasılsın?

doğru sölüyosun eksikleri almaya başlamak lazım. ben de bu aydan sonra başlıcam inşallah. daha bişey almaya başlamadım henüz.

hoşbuldum cnm..iyiyim sağol..sen nasılsın?

almaya başlamasan bile en azından alacagın şeylere karar ver canım..ben öyle yaptım gidince ay bu güzelmiş bu güzelmiş diye arada kalmıorum boshayallersmile

hoşbuldum cnm..iyiyim sağol..sen nasılsın?

almaya başlamasan bile en azından alacagın şeylere karar ver canım..ben öyle yaptım gidince ay bu güzelmiş bu güzelmiş diye arada kalmıorum boshayallersmile

bende iyiyim canım nişan telaşını atlattım şimdi çeyizlere başlıcam ufaktan =)

İlk önce yemek takımını alıcam. zaten kafamda alacağım şey var az çok. sonra süpürgemi çatal bıçak takımımı sırayla maaşımı aldıkça alıcam.

elektronik eşyaları en sona bırak canım..hergün yeni model cıkıo..

hım. evet doğru hergün yeni bi modeli yeni bi fonksiyonlu olanı çıkıyo. yemek takımını kaşığı bıçağı çıkarayım ilk aradan. sonra tencereler falan. kurulu eve gidicem ben çok fazla bi eksik olmucak sanırım.

ee senin işin daha kolay o zmn canım..bi kaç tane nevresim almakla başla o zmn

gunluk yemek takımım

çatal bıçak takımım

ekmek kızartma makınem

tost makinem

tencere setim

döküm tencere tava setim kulp kısmı pembe

cezve setim rengi biraz soluk

düdüklü tencerem

tostmakinam kapalı halini bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…