2011 gelin adayları buyrun sohbete

:roflol:
Benim kuzenimde öle yapalım diyoda.
Koca karılarda olucak. Olmazki.
Hatta kuzenim ciddi ciddi eniştenin maskesini yaptır hepimiz takalım. falan diyodu :roflol:
Kota teyzelerle o iş olmaz hihoyyyt

kırıkkale ve ankarayla ilgili bende bişeyler söylleme istiyorumm....
bizim karı koca tanıdık doktor var ankarada oturuyorlar kırıkkalede hastanede çalışıyorlar o derece yakın yaniii :)
zaten ankara merkeze otobüs vs ile gitmek bile 1 saati buluyooo

Hatta kuzenim ciddi ciddi eniştenin maskesini yaptır hepimiz takalım. falan diyodu :roflol:

ayyy ivittttt yaaaa yaptır aslı sen bu işi yaparsın teyzeler saat 10'dan sonra gitsinler 10 ve 12 arasında da biz kızlar mezdeke filan açıp oynayalım ben bu fikri bi anneme sorayım :))

:)))))
ayy benimki salonda olacak eşli falan karışık olacak, her gelene bi maske çoluk çocuk artık kime baksam aşkımı görürümmmmm
koca koca teyzeler bir de türkü mürkü söylemeye kalkarsa o maskelerle o kınada gül gül ölürümmm

ayyy ivittttt yaaaa yaptır aslı sen bu işi yaparsın teyzeler saat 10'dan sonra gitsinler 10 ve 12 arasında da biz kızlar mezdeke filan açıp oynayalım ben bu fikri bi anneme sorayım :))

Kabul etmez. Kadınlarımı kovucak kınadan.
Tam teyzeler oynamanın doruklarındayken :roflol:
Onu yapsan yapsan ayrı bi gün yaparsın.
Mesela arkadaşlarınla ayrı yemeğe biyere gidersin.
Bütçen yetmezse kişi başı hesap olur falan filan.
Yada evde pijama partisinde yapabilirsin =)

hahahahah bu iyiydi işte cümbür cemaat maskelerle
Bizimki kadınlar arasında olucak sadece.

Bizimki de eşli oluyor Didem kız-erkek karısık yakılır bir de ayrı erkek kınası yapılmaz kuzenimin kınasını ben yakmıstım 2 sene oldu ama vahhh halime onun nişanından 1 hafta sonra ben de nişanlımla tanıstım sizin kınanızı kim yakıcak belli mi?

pjama partisini bende salon kınasından 1 gün önce düşünüyorum ama evde misafirler olacak bir odaya geçeriz çal söyle oyna yaparız kızlarla artık hihoyyyt

benim kınamın eşli olma sebebi adetlerden ziyade , kına ve nikah düşünüyoruz. kınada eğlen eğlen ertesi gün nikah olacak tatlım
kınayı bizde aileden büyük biri yakar halam yakar büyük ihtimalle

Ben kınamı büyük yengemin yakmasını istiyorum inşallah ona yaktırıcam.

Nişan için hazırlıklar tamam mı?karar verdinmi ne giyecegine filan?

evet canım aldık nişanlığımı kabarık ama güzel bi model içime sinerek aldım. hazırlıklarda tamam gibi birkaç şeyin eksiği haricinde onlarda perşembe günü tamam olur allahın izni ile perşembe günü akşamı bohçalarımız süslenecek çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…