- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #22.361
aslında senin daha önce yüklediğin bileklikler de güzeldi nazar boncuklu onlardan da koyabilirsin kına yerine bunlardan koyarsın ...
kızlar ben kına gecemi hep ask-ı memnuda nihal'e yapmıslardı ya kına gecesi öyle istiyorum ama annemler kabul etmezler :)
Önceden ankara kırıkkale birmiş zaten =)) hihoyyyt
ha angara ha gırıkkale =))
Evet süper olur. Benim gelicek kişi sayısıda çok fazla olmaz kına gecesine.
Bütçeme uygun alıp yapmayı düşünüyorum.
:roflol:
Benim kuzenimde öle yapalım diyoda.
Koca karılarda olucak. Olmazki.
Hatta kuzenim ciddi ciddi eniştenin maskesini yaptır hepimiz takalım. falan diyodu :roflol:
Kota teyzelerle o iş olmaz hihoyyyt
:roflol:
Benim kuzenimde öle yapalım diyoda.
Koca karılarda olucak. Olmazki.
Hatta kuzenim ciddi ciddi eniştenin maskesini yaptır hepimiz takalım. falan diyodu :roflol:
Kota teyzelerle o iş olmaz hihoyyyt
ayyy ivittttt yaaaa yaptır aslı sen bu işi yaparsın teyzeler saat 10'dan sonra gitsinler 10 ve 12 arasında da biz kızlar mezdeke filan açıp oynayalım ben bu fikri bi anneme sorayım :))
:)))))
ayy benimki salonda olacak eşli falan karışık olacak, her gelene bi maske çoluk çocuk artık kime baksam aşkımı görürümmmmm
koca koca teyzeler bir de türkü mürkü söylemeye kalkarsa o maskelerle o kınada gül gül ölürümmm
Kabul etmez. Kadınlarımı kovucak kınadan.
Tam teyzeler oynamanın doruklarındayken :roflol:
Onu yapsan yapsan ayrı bi gün yaparsın.
Mesela arkadaşlarınla ayrı yemeğe biyere gidersin.
Bütçen yetmezse kişi başı hesap olur falan filan.
Yada evde pijama partisinde yapabilirsin =)
hahahahah bu iyiydi işte cümbür cemaat maskelerle
Bizimki kadınlar arasında olucak sadece.
Bizimki de eşli oluyor Didem kız-erkek karısık yakılır bir de ayrı erkek kınası yapılmaz kuzenimin kınasını ben yakmıstım 2 sene oldu ama vahhh halime onun nişanından 1 hafta sonra ben de nişanlımla tanıstım sizin kınanızı kim yakıcak belli mi?
benim kınamın eşli olma sebebi adetlerden ziyade , kına ve nikah düşünüyoruz. kınada eğlen eğlen ertesi gün nikah olacak tatlım
kınayı bizde aileden büyük biri yakar halam yakar büyük ihtimalle
Bizimki de eşli oluyor Didem kız-erkek karısık yakılır bir de ayrı erkek kınası yapılmaz kuzenimin kınasını ben yakmıstım 2 sene oldu ama vahhh halime onun nişanından 1 hafta sonra ben de nişanlımla tanıstım sizin kınanızı kim yakıcak belli mi?
biz ayrı sehirlerde oldugumuz için ben de ankarada nikah istanbulda düğün istiyorum :)
gıyzzzzz bende gırıkgaleyee gelin geliyomm heyttttt
gıyzzzzz bende gırıkgaleyee gelin geliyomm heyttttt
canımm aslen kırıkkaleliler ama ankarada yaşıyorlar ankaraya geleceğim kısmetse.. canımm bizimm çokk var daha seneye bu ayda kısmetse :gitme:yasemin istanbuldan mı kırıkkaleye gelin geliceksin hadi hayırlısı belli oldumu tarih :)
Ankara güzeldir ben de istanbula gidecegim Allah kısmet ederse :)olur canım herseyin hayırlısını versin Allahım ...
aminn canımm aminn inşallah.. bizde tam dengeliyoz senlee ayy :)))
Nişan için hazırlıklar tamam mı?karar verdinmi ne giyecegine filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?