2011 gelin adayları buyrun sohbete

sayfa no bilmiyorum bayağı geride kaldı
bana kızmasın sonra zuhal
nişanlısıyla atışmış eccik abisini neden arayıp tebrik etmedi diye

ok az biraz okudum.....coooooook uzun bi konu ama sunu derim:

ya insan evlilik hazirliklarini girince hersey cok degerleniyor. Hele ki erkek tarafin ailesi. Cünki o sana MÜKEMMEL bir aile vermek istiyor....bu yüzdende kendi ailesi farklli bir degere ulasir bir günden diger güne.

Su an sana kizgin olmasi, ya belki kendisi bunu bukadar ters görmüyor. Ama iste aile icinde birileri SENINKI NIYE ARAMADI gibisinden bi sekilde konusunca adam DOLUR DA TASIYOR DA....

cözümü:

tek bir cözümü var, yag cekip herkezin gözüne girmek. Anam yap pastani git kapilarina =))))

ama aklina takma canim bunlar daha neeeeeeeeeeelerr nelerr,,dahaa dur ohooo neler olcak daha neler =) aile olmak COK ZOR BE ANAM =)

ggeçmiş olsunnn canım. inş yarında bişey çıkmaz

sağol canım inşallah gittim genelde hamileler vardı onların arasında heyecanlandım birden karnıma agrılar girdi..benim bide normalde doktorlarla işim olmaz hastaneye sayılıdır gitmişliğimm şükür.hamile olunca nasıl heyecanlanırım artık allah bilir

hamilemi?? mhmmm...canim mhmmmm...önemlini almadin mI?

İyi canım çok sevindim, ultrasonda neler yazıyor?
Bende basit zararsız kistler yazmış o kafamı karıştırıyor...

ne tahlili merve? hayirdir canim?

kadın doguma gittim canım genel kontrol..1 haftalık gecikmenin normal oldugunu sırun olmayacagını söyledi.hemen ultrasona aldı..bişe yok dedei kalktım tahlil verdim çıktım.sözde özele gittim çok yoğundu

o kadar çok hamileyi bir arada görmek beni çok etkiliyor canım, kendimi kasıyorum duygulanıyorum ve kendimi değişik bir yereden gelmiş gibi hissediyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…