2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bende de kist vardı doktor ilaç vermedi bana.. soğan suyu kürünü sordum ,uygula bir çok hastamda başarılı sonuç verdi dedi.. uyguladım ve gerçekten işe yaradı bende..

kistler yok oldu adet döneminden sonra..

tavsiye ederim..

kimyasal maddeler kullanmaktansa önce doğal yöntemleri deneyin derim ben

nereye gidiyonuz kızlar
daha benim 1 saat var aman allahımyağmur var eve gidene kadar sıçana dönerim
zuhalcim kız şaşkın küsmüş tavırlı bende meraklı gibi pek te bişey srmıyorum biraz zaman geçsinde ne alaka böyle bişey istemiş öğreneyim bari .)))

maydonoz suyunu genel de idrar yolu hastalıklarında içiyorlar kilo verdirdiğini ilk senden duydum kilon normal aslında 52 boyun kaç esracım...

maydonoz suyu kilo verdirir hatta ayın birinde başlayacağım programda her sabah bir tutam maydonoz var bağırdsakları hızlı çalıştırıyor fazlası zarar ayrıca

güzel kader arkadaşlarım benim. ben bugünden sonra pazartesi gününe kadar yokum. Yarın sabah Allah izin verirse nişanlım ve ailesi burdalar öğlen gibi alışverişe gideriz bi kaç eksik var onları hallederiz. Anlıyacağınız bayağı yoğun günler olacak. Rabbime binlerce kez şükürler olsun bugünler için.. hepinizi çok özleyeceğim ama kısmetse pazartesi günü inşallah görüşürüz canlar..

İnşallah çook güzel haberlerle gelirsin canımcım.
Hatırlıyormusun geçen hafta kahvaltı hayalleri falan kuruyordun, gün geldi çattı bile :))
İnşallah düğününde bu kadar kısa zamanda gelir...

allah yardımcın olsun yasemincim herşey rast gider inşallah
pzt günü tebrik için sabırsızlanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…