2011 gelin adayları buyrun sohbete

Amin canım Allah herkesi korusun gerçekten çok zor heleki izmitte fazlasıyla yasandı merkez üssü oraydı ben küçük kıyamet die bir film izledim 17 agustos depremini anlatıyordu ondan çok etkilendim...

küçük kıyameti bende izledim canım acayip etkilendim
ev yan dönmüştü boğaz köprüsü falan acayippti yani:Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim korusun hepimizi

Güzel seyler konusalım biraz da Ask'a Yolculuk'izlediniz mi bilmiyorum ama hem komedi hem romantik güzel,sürükleyici filmdi evlenme teklifleri çok güzeldi tavsiye ederim eglendirdi beni :))

ben izlemedim canım o filmi
hepimizin bi filmi var aslında
hepimizin bir hikayesi var:asigim:

sağol didemciğim.

meltem cnm ben öle depremli fln filmleri hiç izlemiyrm
ztn babamlar giderken beni götürmediler.etkilenmeyeyim diye.
ama çok ilginç ki teyzemin evi merkezde ve çevresindeki bütün evler yıkılmasına rağmen evinde biblosu dahi düşmemiş yere.
kader işte

el salla bacım o zaman bana :))ben balkondan bakınca keçiörenin kalabalıgından baska bir sey göremediğim için hem kalabalık hem trafik çok fazla ama her tarafımız selale dolu :))

şırıl şırıl desene ortalıkk
barış manconun bi şarkısı vardı ya
el salla el salla:teytey:

ben de çok etkileniyorum neyse kapatalım konuyu güzel seyler konusalım zeynepcim :))gelinlik de hazır bir tek düğüne geldi sıra aslında ben sizin yerinizde olsam 14 subatta evlenirdim :))

canım senin ismin ne sanada isminle hitap edeyim

Ben de bakmak istiorummm :)

Bizde de yer yok canım alabiliyorsan küçük parçaları al büyükleri en sona bırakırsın..

Ben de geldim kızlarrrr:)nesrin bekar yasamak nasıl bir duygu güzel olmalı :)

öle yapcam artık cnm ama öle fırstalar çıkıo ki insanın önüne almadığım zaman pişman oluorm malesef :umursamaz:

slm kızlar nasılsın

ben düşünmüyrm
kızlar sizin yaşınız kaç?
benim 24 çocuk için erken olur die düşünüyrm.
birazda birikip yapmak istiyrz nişanlımla.
o yüzden benim için çocuk planları çok uzak.
haha aralıkta evlenicem die d.kontor hapımı bile almıştımda ertelenince kaldı.
allahtan kullanmaya başlamamışım.
nisanda artık

memnun oldum zeynepcim. zeynep deyince aklıma hep siyah saçlı esmer güzeli bir kız çocuğu gelir aklıma nedensevereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…