2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben de doya doya telefonda konusmayı özledim bana hep evlendikten sonra da böle konuscakmıyız derdi o kadar cok arardım :))ama şimdi nerde aramak mümkün değil nasılmış enişte didem ...
zuhal sen bebişine ne ördün :)

aramız iyi değil
konuştuk ama öylesine yani
aklı sıra trip yapıyo işte

2 gün oldu bi afra bi tafra
nikah gününü konuşuyorduk gayet normal bi şekilde
martda kurası belli olunca temmuza gün alalım diyor
dedim mart ayında başvurursak temmuza yer bulamayız
mmalum ramazan öncesi
ona kızdı yok efendim bulurmuşuz vs...
ne var bunda anlamadım
o da kendince haklı tabiki ama bana davranışı çok yanlıştı.
ben yine okulda stresli diyorum alttan alıyorum ama o kız gibi nazlanıyo halaaa

arasaydın o telefon öyle kapatılmaz böyle kapatılır deseydin Allahım ya bunlar ne zaman büyüyecekler ben anlamadım ki herkes askerlikten sonra olgunlasır diyor benimki askerligini de yaptı ...

sözde benimkide yaptı ama gel gör işte...
yorgunsun galiba git yat tel yüzüme kapattın diye mesaj attım.
şımarıklık yani başka bişey değil
naz naz naz

Son düzenleme:
her türlü nazını,kaprisini çektim annesinin cekmeyecegi bile bir cok seyi çektim benimkinin bir de pis bir huyu var delirince yüksek sesle bagırıyor kaynanam olucak cadı da ne demiş biliyomusunuz anlasamıyorsanız ayrılın ayy aklıma geldikçe çıldırıyorum ama çok iyi anladı şimdi kıymetimi zor gününde de yanında bir tek ben vardım ogulları diğer gelini bile yoktu..

kesin bizim icinde cok demislerdir nisanlim etrafa hemen yansitir annesi hemen duyar kavgalarimizi ama uzun yillik bir iliski olunca kimsenin gucu yetmiyor bu yonden sansliyiz-tatlicadiarzu-

bende kayınpederimden çekiyorum işin doğrusu.
hele yüzük takılmadan önce yapmayacağını bırakmadı
dakka başı arar kurnazlıkla ağzımı arar bi f çıkarırdı sonra ara bozmalar falann
bende çektim resti madem benimle bu kadar uğraşıyorsunuz sevmiyorsunuz olmasın benim bi mecburiyetim yok dedim
kıvırmaya başladı yok ben seviyorum falanlar....

şimdi kıymetliyiz ama başta acı acı çıkardılar

kesin bizim icinde cok demislerdir nisanlim etrafa hemen yansitir annesi hemen duyar kavgalarimizi ama uzun yillik bir iliski olunca kimsenin gucu yetmiyor bu yonden sansliyiz-tatlicadiarzu-

eee bizim de az değilki 2.5 yıl oldu valla her ne kadar iyi olursa olsun ben hiç bir kaynanaya güvenmiyorum ...erkeklerin de tek hatası bu oluyor maelesef bagırmayı marifet sayıyorlar..

meltossss tac mikrofiber yorganlar cift kisilik 49 kampanya baslamis yine:)) tek kisilik 38 bugun ozellikle girdim sordum:)) cok guzellerdi param yoktu ya bu hafta yetisirsem alacam:))

meltossss tac mikrofiber yorganlar cift kisilik 49 kampanya baslamis yine:)) tek kisilik 38 bugun ozellikle girdim sordum:)) cok guzellerdi param yoktu ya bu hafta yetisirsem alacam:))

alıcak cok eksik var ama benim de param bitti çok güzel kampanyalar var yoksa .sen yün yorgan götürcekmisin ceyiz olarak babannem bana yaptırmış ama ben yün işiyle ugrasamam ki o yüzden ben de hazır yorgan alıcam...

kızlar bende bugun mikrofiber yorgan baktım tacın..cıft kısılık 35 lıra dedıler.tacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…