- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #23.821
biz de sık sık bir araya geliyoruz nişanlımın ailesiyle.onlarda kalıyorum bazen yemeğe gidiyorum.allaha şükür olumsuz hiçbir şey duymadım.çok iyiler bana karşıben üzülmekten çok korkarım ve kaybetmekten kayınvaldiem ile altlı üstlü oturacağpız hep bir mesafe var aramızda sizli bizli böyle olmasını ben istedim çok samimiyet bende hiç iyi sonuçlar doğurmamıştır bir yerde dalından kırılmıştır bu yüzden mesafeli ve saygılı olamk yetiyor benim için onlarda allah razı olsun kaç aydır bu işin içindeyim bir kere benim kalbimi inciltecek yada kıracak bir kelime duymadım hissetmedim
merhaba kızlarrrr
mervoşş taç mikrofiber yorganlarda kampanya var çift kişilikler 48 tek kişilikle 38 baktım gayet güzeller param yoktu alamadım o ayrı konu tabiÇok üzgünüm çoook daha devam edecekmiş.bunlarıda dün aldım kelebekli bardakların aynındanda sürahisi var
Eki Görüntüle 58523
Eki Görüntüle 58524
Eki Görüntüle 58525
kızlar benim annemde yün yorgan yapmış 3 tane döşekte var yün(((((((( 2 tane ya ben onları kullan iyi tamam sıcacık tayıkaması eziyet çırpması eziyet istwmiorum diyorum kızıyor iki tane uyku setim var 2 tanede hazır yorganım var silikon
pandoşş yorganlar bunlar hep çiçekli böcekli geometrik desenlilerdi aynı böyle işe:))sitesinde de var zaten mervoşş.
merhaba kızlarrrr
Selam kızlar içim içime sığmıyo kime danışayım bilemedim kayınvalide adayım aradı şimdi bayramda tanışma olacaktı 2 hafta önce gelelim diyo yani haftaya bayramda söz takalım diyo,sevgilimi çok seviyorum ikimizinde işi var çok şükür evide var ama kararsızlık kaplıyo her yanımı acaba doğru insanmı doğru mu yapıyorum diye,benim gibi olan var mı???düğünüm 2011 haziran temmuz gibi kesin tarih 2011 oldugu :)
sağol cnm iyi olmaya çalışıyoruz.benimki yeni gidiyormuş eve.ablası ve yeğeni geldi.ben de istemeye istemeye gelme istrsen dedim ama özledim yaaaa
Hoşbuldum :) siz hiç kararsızlık yaşamadınız yani eminsiniz??? Sonuçta bir ömür annemde kararsız
ondan bulaştı sanırım bu özellik bana :)
sen yine ne güzel görüyorsun canım
ben ayda yılda bir kere görüyorum
çokkk özlüyorumm..
öle de sık sık görüşüp ayrı kalmak da ayrı bi zorluk.
nefesim hoşgeldin canım
ben de düğün tarihim kesinleşmiş olmasına rağmen bile bazen böyle düşüncelere dalıyorum.ama orda mantığım devreye giriyor.Hoşbuldum :) siz hiç kararsızlık yaşamadınız yani eminsiniz??? Sonuçta bir ömür annemde kararsız
ondan bulaştı sanırım bu özellik bana :)
selam güzellerr
selam güzellerr
hoşbuldum canımm..sen yine ne güzel görüyorsun canım
ben ayda yılda bir kere görüyorum
çokkk özlüyorumm..
nefesim hoşgeldin canım
selam güzellerr
evet seastar mutlaka
ben göremiyorum ama göremicemide biliyorum
ama sen aynı şehirde göremeyince ister istemez sıkılıyorsun..
haklısın
ne yapıyosun deniz nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?