2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz de sık sık bir araya geliyoruz nişanlımın ailesiyle.onlarda kalıyorum bazen yemeğe gidiyorum.allaha şükür olumsuz hiçbir şey duymadım.çok iyiler bana karşı
merhaba kızlarrrr

hoşgeldinnnn

Selam kızlar içim içime sığmıyo kime danışayım bilemedim kayınvalide adayım aradı şimdi bayramda tanışma olacaktı 2 hafta önce gelelim diyo yani haftaya bayramda söz takalım diyo,sevgilimi çok seviyorum ikimizinde işi var çok şükür evide var ama kararsızlık kaplıyo her yanımı acaba doğru insanmı doğru mu yapıyorum diye,benim gibi olan var mı???düğünüm 2011 haziran temmuz gibi kesin tarih 2011 oldugu :)

sağol cnm iyi olmaya çalışıyoruz.benimki yeni gidiyormuş eve.ablası ve yeğeni geldi.ben de istemeye istemeye gelme istrsen dedim ama özledim yaaaa

bende dun baktım mikrofiber diodu ve 35 lira dedi adam tacın urunuydu bide..
gerçi acelem vardı tam inceleyemedim ve sıcak tutup tutmadıgını bilmiodum almadım..sizlere sorim dedim..

o bardaklardan bende de var..birde biraz daha koyu tonlarda yesıl olan bardakları ve srahısı var..uyumlu oldular..
iyi günlerde kullan güzelimm..

ya benım kayınvaldem ve halamda yorgan yaptırıcak ama temızlıgı dusunduruyor..

offf ne zor işler bunlar yaa ..

pandoşş yorganlar bunlar hep çiçekli böcekli geometrik desenlilerdi aynı böyle işe:))sitesinde de var zaten mervoşş.

internet sitesindekiler mikrofiber mi ??

merhaba kızlarrrr

merhaba canım..

bu arada selam kızlar nasılsınızz

öncelikle hoşgeldin
hayırlı olsun
bence bu kararı vericek olan da
hayatını o insanla paylaşıcak olan da sensin
sonucta iş bu isteme olayına kadar geldiğine göre
sen bu kararı emin olarak coktan vermen gerekirdi...

Son düzenleme:
Hoşbuldum :) siz hiç kararsızlık yaşamadınız yani eminsiniz??? Sonuçta bir ömür annemde kararsız
ondan bulaştı sanırım bu özellik bana :)

Hoşbuldum :) siz hiç kararsızlık yaşamadınız yani eminsiniz??? Sonuçta bir ömür annemde kararsız

bende nişanlıyım 15 ay oldu
nişanlımı 4.5 sene tanıyarak nişanlandım
hiçte şüphe duymadım bir kez bile
suana kadar da cok sükür bir tek sorunumuz bile olmadı
ama bu kişisel bir olayda olabilir
dediğin gibi kararsız bir yapın olabilir
cok iyi düşün bence
çünkü nişanlılık çok daha başka bir dönem
çok emek istiyor...

sen yine ne güzel görüyorsun canım
ben ayda yılda bir kere görüyorum
çokkk özlüyorumm..

öle de sık sık görüşüp ayrı kalmak da ayrı bi zorluk.
nefesim hoşgeldin canım

ben de düğün tarihim kesinleşmiş olmasına rağmen bile bazen böyle düşüncelere dalıyorum.ama orda mantığım devreye giriyor.
selam güzellerr

hoşgeldin

Son düzenleme:
kendınıze ıyı bakın kızlar..yarın ıs var ütü yapmam lazım bıraz..gorusuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…