- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #25.261
hımmm zamanın var eeğer rparada var ise sorun yok, ama yok
ise şöyle 2 yada 3 ay sonra görürüm seni
Selam kızlar nasılsınız,ben çok heyecanlıyım pazar günü geliyorlar bakalım gündüz gelecekler sadece kahvemi verelim çay yanında kek poğacamı,gündz ya uzun süre oturabilirler diye düşünüyorum
valla döktürücem şimdi listeyi, işaretlicem eksiklerimi
gerçekten süper olmuş
Kızlar ben bimdeki çatal bıçak setini alıcam galiba.
Bugünde kadarki promosyonlarda olumsuz bişey duymadım, muhtemelen bunlarda iyidir...
Ama çay kaşığı olsa çok daha iyi olacaktı...
bizde aileler karsilicak herseyi...ben tek kiz o tek oglan...
ama bendeki sorun karar veremem birseye...omu olsun sumu olsn derken baya vakit harcarim
Kızlar ben bimdeki çatal bıçak setini alıcam galiba.
Bugünde kadarki promosyonlarda olumsuz bişey duymadım, muhtemelen bunlarda iyidir...
Ama çay kaşığı olsa çok daha iyi olacaktı...
bizde ikramda oldu .. sadece kahve olmaz bence çay ve yanında kek, poğaça filanda olmalı .. gerçi perişan olmuştuk kardeşimle çayları tazelicez diye filan .. mutfaktan çıkamadım desem yeridir..
isteme anını bile duyamadım
bizde ikramda oldu .. sadece kahve olmaz bence çay ve yanında kek, poğaça filanda olmalı .. gerçi perişan olmuştuk kardeşimle çayları tazelicez diye filan .. mutfaktan çıkamadım desem yeridir..
isteme anını bile duyamadım
Esra al bencede canım
Ben bile düşündüm almayı ama takım ayrı olucak 6'lı yapmıstım
Ondan alamadım ama hiç takımın yoksa al bence..
İsteme bayramda ve söz olacak hepsi birden çıkacak ablası 12 saat uzakta oturuyo da,kızlar kot giyilirmi tanışmada çok hoş tunik aldım da,içerde terlk mi ayakkabımı olmalı onada karar veremedim gitti
Misafir için takımım var, bunu günlüğe almak istiyorum.
Ama çay kaşığı olan bulurum diye pekte almak istemiyorum, bi yandanda fiyat çok cazip geliyo...
bence kot giyme
ben kumaş pantolon ve üstüne bluz giymiştim topuklu ayakkabı giydim bide
sonuçta kotu her zaman giyiyosun farklı olmalı bu
ayy sağol canımdaisyrose bu arada resimlerini gördüm çok güzel olmuşşsun, darısıı düğüne inşallah
Kumaş pantolonlada hiç aram yokki gri keten pantolon alayım o zaman
zaman falan belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?