2011 gelin adayları buyrun sohbete

tamam canım benim nişanlımda o zaman teslim olucak
sınavı var 1 Aralıkta ama 1'inden itibaren günlerinden düşüyor
ben o yüzden o günden itibaren sayıyorum...

öylemiiii Rabbim günleri hayrılısı ile tezden geçirsin inşallah kavuşalım sevdiklerimize.. oy ben kurban olayım onu bana verene..

Mayısın 10'u 15'i arası burdalar canım
Allah nasip ederse
Kısa dönem gidicek sanırım nişanlın

evet canım kısa dönemm çok şükür

yAsemin nişanı yaptınız şimdi de askere mi gidicek size de çok zor olucak Allah sabır versin uzun dönem mi kısa dönem i?

allah razı olsun canım benim.. kısa dönem gidecek allah tann şu yasa işlemese ne iyi olucak varya

canım korkma artık o yasa cıkmaz
cıksada onlara yetimez büyük ihtimal
o yüzden 1 aralıktan itibaren say çünkü sınava girdikleri andan itibaren asker sayılıyorlar..

canım korkma artık o yasa cıkmaz
cıksada onlara yetimez büyük ihtimal
o yüzden 1 aralıktan itibaren say çünkü sınava girdikleri andan itibaren asker sayılıyorlar..

anladım canım sağolasın bu bilgilerin için.. tam kış çıkacak baharda burda Allah nasip ederse çifte bahar yaşayacağızz..

anladım canım sağolasın bu bilgilerin için.. tam kış çıkacak baharda burda Allah nasip ederse çifte bahar yaşayacağızz..

evet çifte bahar olucak
benim hemen tayin için geldiği hafta nikahım olcak
haziranın 10-12 gibide düğün olucak canım
askere uğurlarken netlesecek tarih
yani herşey bir ay içinde olucak inşallah
hepimiz hayırlısıyla geldiklerinide görelim amin..

Ben zaten gözlüyorum ama kardeşimin yolunu gözlüyorum, mart başı gelecek nasipse...
Nişanlımın askerliği hazirand bitti, ama çok rahattı, inşallah sizinkilerde öyle olur canlar...

aminn canım benim inşallahh

kızlar peki salon tuttunuzmu askere gidecekler malum geldikten sonra sıkıntı olabilir yer bulunmayabilir

Mervecim ban bu ay sonu izne ayrılcam
Memleketime gidicem nişanlım gelicek
Burada büyükleri ziyaret edicez
Sonra ailemle birlikte kayınvalidemlere gidicez 4-5 gün kadar kalıcaz
İşte o zaman salon tutulcak tarih netleşicek
Fotografcıyı ayarlıcam,kuföre bakıcaz falan
Sen ne yaptın canım?

valla bilmyrm benimde izne ayrılıp halletmem gerek geldikten sonra bişe yapamayız büyükler bizim yaptıklarımıza hiç karışmıyorlar bizde netleştiremedik napacagımızı artık bende izin alır gider ayarlarım salonu fotoyu nikah gününüde belirlemek lazım tabi nikah şekerleri davetiyeler bir sürü ayrıntıyı oturup konuşmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…