- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #25.821
hosgeldınn canımm :) bız yenıyızz :) ıyıyız saol sen naslsnnben geldim kızlar
nasılsınız
hoşgeldin tatlımmmmmm
inş.avatarındaki gibi birlikte yaşlanırsınız enişteylee:))))
Benim Samsunlu bir arkadaşım vardı, çok marifetliydi ama accayip milliyetçiydi.
Elinden gelse bizleri kendi ülkemizden kovacaktı, nedenide doğulu oluşumuz.
Ben Erzurum'luyum ve dadaşım, dadaşlarda gerçek Türk'tür, bunu düşünemediği için hala kızgınım o kıza...
Ablasıda doğululara kaçmıştı zaten...
hosgeldınn canımm :) bız yenıyızz :) ıyıyız saol sen naslsnn
evett ilk albümümü oluşturdumm hayırlıı olsunn kızlar göz atabılrısınızzz..
evett ilk albümümü oluşturdumm hayırlıı olsunn kızlar göz atabılrısınızzz..
teşekkürler
sende hoşgeldin canım o zaman aramıza..
hmm baktım yasemn çk hoşlar hepsi dewamını beklioruz :81:
yawrum öncelıklee bende cooook begendımm harıkatatlım oturma grubun tam istediğim model bayılıyorum onlaraaaa
nerden aldın sen kaça aldın
çok beğendimmm :81:
ne güzel bir dilek canım bu
amin inşallah tek ben değil
hepimiz bu kısacık hayatta sevdiklerimizle yanyana olalım
züleyhacım nasılsın bu arada
nesroşşşş hoşgeldin canım:))) iplik kutunu yesinler senin:))) umarım söküklerinizi dikeceğiniz sıcacık yuvanızda harika günleriniz olur:))))
yawrum öncelıklee bende cooook begendımm harıkabunun modleının ısmı gustav canım evgor magazasında görmüştüm 3800 TL satıyorlardı sanırm ılk bayıldım ve maskoda ara tara bı magazadan 2600 TL ye aldım hayatım
yawrum öncelıklee bende cooook begendımm harıkabunun modleının ısmı gustav canım evgor magazasında görmüştüm 3800 TL satıyorlardı sanırm ılk bayıldım ve maskoda ara tara bı magazadan 2600 TL ye aldım hayatım
cok tesekkur ederım hayatımm darısı basına ınsallahh heer turlu soruların ıcın almaya karar verdıgınde özelden msj atabılrısın hayatımhmmmmm benim almama daha çok var tatlm :90:
ama bu model çok hoşuma gidiyo çok büyük ihtimalle böyle alırım iyi günlerde kullan güzelimm
yasemin canım 21 yasındayım nısanlıyım nısanlımın ısmı kadır ondan yaska hayatım ya senın ?Yaska senin ismin ne canım?
Bide kaç yaşındasın.
hımm cok ıyıymıs hayatım dursun köşendee :S evlı arkadaslarım en onemlısı mutfak kapları eleklerı dıe soylerr cok laızm oluyormuss :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?