2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben erzurumları severım dürüstlerdir hem dogulu olmaları fark etmez insan insandır benim içim

esrooo öyle büyük konuştun mu sen olmasanda ailenden birinin başına gelir örnekte de dediğin gibi bu hayyat en önemli şey insanları insan gibi görüp kabul edebilmektir zordur belki ama güzeldirde.yoksa insanca yaşamak adına birşey kalmaz bu dünyada birlikte yaşanılacaksa eğer kabullenmeyi bilmeliyiz.

tatlım oturma grubun tam istediğim model bayılıyorum onlaraaaa
nerden aldın sen kaça aldın
çok beğendimmm :81:
yawrum öncelıklee bende cooook begendımm harıka bunun modleının ısmı gustav canım evgor magazasında görmüştüm 3800 TL satıyorlardı sanırm ılk bayıldım ve maskoda ara tara bı magazadan 2600 TL ye aldım hayatım

ne güzel bir dilek canım bu
amin inşallah tek ben değil
hepimiz bu kısacık hayatta sevdiklerimizle yanyana olalım

züleyhacım nasılsın bu arada

ayyyy amin canım aminnn
hep sevdiklerimizle olalımm
napayım kuzum yaaa vergi dönemi yıl sonuda geliyo yoğunumm
bankaların içinden çıkamıyomm
aklımda burdaa :90:
yoğunum anlıcannn :83:

nesroşşşş hoşgeldin canım:))) iplik kutunu yesinler senin:))) umarım söküklerinizi dikeceğiniz sıcacık yuvanızda harika günleriniz olur:))))

Bugün nasıl güzel şeyler duyuyorum
Zuhalim sağol canım
Aminnn hepimiz için en güzelleri olsun

Kesin haftada bir üniformanın söküklerini dikerim
Hemen kopuyor düğmeleri :)

hmmmmm benim almama daha çok var tatlm :90:
ama bu model çok hoşuma gidiyo çok büyük ihtimalle böyle alırım iyi günlerde kullan güzelimm

Kızlar işten çıktım gelirken
Hava da pek güzel gezelim dedik
Pazara uğradık
Pazardan bunu aldım
Önce 5 dedi almadım tam giderken abla 4 yapım dedi almadım
Aslında almasamda olurdu ama
En son 3 yapayım al dedi
Dayanamadım
Üniformalı görünce mi anlamadım en sonunda 3 milyona aldım...

hımm cok ıyıymıs hayatım dursun köşendee :S evlı arkadaslarım en onemlısı mutfak kapları eleklerı dıe soylerr cok laızm oluyormuss :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…