- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #25.961
ayy ne korkucam ya o korksun benden karımı elimden alıcaklar die :))ben yakısıklı erkek sevmem ki erkek dediğin senden birazcık çirkin olsun ki kıymetini anlasın benim kuzenim gitti Belek'e yazık kızın burnundan geldi balayı erkektir ya gözü kayar bakar :))ben de teraziyim kıskancım :))
Aslı albüme resim ekleyim canım bak..
aahahahha KOPTUM ay asli allah iyiligini versin,
sanki marsdan geliyorlar....amaaaankocisler ne baksinlar onlara...SIZI SEVIYORLAR KIZLAR....bakarsada sizi gicik etmek icin bakarlar))
Tamam canım sağolasın.
Bende sendenim zati terazi. bende kıskanırım herifimi.
hele ona bakarlarsa daha çok kıskanırım. hahahaha
bende marstan geliyolar cümlesine koptum =))
Kızım öle deme bizi sevselerde merak. sen kafanı kaşırken bile bakabilirler.
yeri geliyo bizde bakıyoruz açana.
He tabiki senin orası ayrı ama bakar yani
zuhaaaall sevdindim canim ya süper vallahi...hersey aman hep yollunda olsun yollunda gitsin =) bizler de HEP MUTLU OLALIM diyorum ve bugünki programizi böyle bitiriyorum.PATATESIM DUR KACMADAN...KIZ NAPTINIZ? ortam düzeldi mi????
öptüm züleyha
mervecim
aslicim
meltemcim
yasemincikler
saniyecik
denizcim
bu ara esra gelicek olursa slm söyleyinnn
.günün sorusu kızlarrr haydi yorgunluğunuzu alayım.....
"topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - toplam kaç kişi topkapı ya gidiyordur ?"
Aslı ben de sana bakıyım :))
.GÜNÜN SORUSU KIZLARRR HAYDİ YORGUNLUĞUNUZU ALAYIM.....
"Topkapı ya giderken yolda yedi karısı olan bir adamla tanıştım. Her kadın yedi çanta taşıyordu. Her çantada da yedi kedi vardı. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Kedi yavruları, kediler, çantalar, kadınlar - Toplam kaç kişi Topkapı ya gidiyordur ?"
CEVAP Bir, çünkü yanlızca olayı anlatan Topkapı ya gidiyor.
CEVAP Bir, çünkü yanlızca olayı anlatan Topkapı ya gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?