- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #26.741
çok güzel görünüyo herşeyi var içindeee
bencede böyle olsun 1 tane olsun :)))))))
şimdi flormar'a bakıyorum canım
ben onun allık pudrasını falan kullandım
gayette memnun kaldım
rimeli artdeco var ondan alıcam başka almam
ama fiyatları çok normal canım
linki atayım bak:
www.e-flormar.com
Nesrincim ben çıkıyorum
yemek vakti geldi
öpüyorum seni görüşürüz kayınvalidemlere gitmezsek :79:
Nesrin ben aldıklarımı söyleyim sana nişan alışverişinde almıştık biz hepsini;
Ojelerimin hepsi Flormar
Temizleme jeli,peeling ve tonik Nivea
Vucut sütü,nemlendirici ve bakım kremi Nivea
Saç bakım ürünlerim Elidor ve Egoiste nişandaki parfümüm Ck One
Düğün için aldırdıgım ürünleri de yazıyım ben makyaj malzemeleri kendim götürecegim kendim bile yaparım :)
Fondoten kryolon (stüdyo makyajında kullanılır suratı kalıp gibi yapar bütün kusuraları örter kesinlikle de kalıp gibi durmaz )eger fiyatı pahalı gelirse de body shop'un stüdyo stickini alabilirsiniz
Allık Golden Rose Terracato
Rimel Max factor ve Maybeline (altın sarısı paket)ikisini karıstırıp uygulayacagım birisi uzatıyor digeri dolgunlaştırıyor
Far paleti setimi de ve düğünde kullanacagım parfümümü nişanlım duty freeden aldı palet setim lancoma parfümüm de ck euphoria
Sonuçta hepsini tek tek de alabilirsin çünkü her markanın mutlaka basarılı oldugu bir ürünü oluyor :))
Makyaj sabitleyiciyi de almayı unutmayın kızlar :))yaz sıcagında makyajınız akmasın ...
bilmiyorum ki canım
kötü malzemede olmasın istiyorum
yüzümü alerji yapar diye korkuyorum
annemde bugün hangi marka kullanıyosan onu alalım dedi
bilemedim ne dicemi artık gidince bakıcaz
düğün büyük ihtimal 11-12 Haziran 2011:92:
kızlar iyi geceler
misafirler şimdi gitti.6 gibi geldiler.sohbet muhabbet çok güzel geçti.aşkım da traş olmuş gelmiş canım benim yaaaaaa ilk kez üzüldüm giderlerken.salı günü 1.yılımız doluyor.hediye falan almıcaz diye konuştuk ama hiç rahat durasım gelmiyo.bi de teftişleri devam ediyor çıkamaz erkenden.buluşamayız belkideee.
ben makyaj malzemelerini falan düğüne yakın almayı düşünüyorum.ama parfüme falan bakabilirim bu aylarda.kendim alıcam ben aşkıma aldırmıcam
açık parfüm kullanıyorum kleo:):)
Aslı ben onun gelin makyajında boyun içinde uygulanması gerekiyorya hem yüz hem boyun için olanı verdi kız bana yanlış hatırlamıyorsam da fiyatı 92 liraydı ama süper bir ürün profesyonel makyaj yapanlar uyguluyorlar Nişantasında'da magazası var biz ordan almıştık nişanlımla ...fiyatı pahalı gelebilir ona yönelik yine body shop'ın ürünleri de güzel...
kızlar iyi geceler
misafirler şimdi gitti.6 gibi geldiler.sohbet muhabbet çok güzel geçti.aşkım da traş olmuş gelmiş canım benim yaaaaaa ilk kez üzüldüm giderlerken.salı günü 1.yılımız doluyor.hediye falan almıcaz diye konuştuk ama hiç rahat durasım gelmiyo.bi de teftişleri devam ediyor çıkamaz erkenden.buluşamayız belkideee.
ben makyaj malzemelerini falan düğüne yakın almayı düşünüyorum.ama parfüme falan bakabilirim bu aylarda.kendim alıcam ben aşkıma aldırmıcam
meltemm tickerını hangi siteden yaptın şeker???????
kleo ben de detaylara hiç girmiyorum.zaten ilk etapta eve bi yerleşeyim o zaman eksiklerim çıkar ona göre alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?