2011 gelin adayları buyrun sohbete

şimdi bir mesaj yazdım içimswn geldi..
huzur dolu bir evimiz olsun başka bişey istemem. içinde sen ol ben olayım bizli bir aşk mutlu bir hayat...

bizde de tüm hediyeler saklanır hatta benim çoraplarımı bile saklar:)))) romantik değildir ama bu huylarınıda severim.kokulu el işlemeli mendil göndermiştim mektupla öyle bir saklamışki kokusu hatta mendilin cizgisi bile aynı:)) kendiyle böbürlenir bak kokusunu nasıl sakladım diye:)))

e ilgiçtir ki ilk benimle evlemeye karar verdiği an ilk gidip tuafiyeden bebek çorabı alıp hediye paetine koyup göndermesi idi....

Ama biz bir buçuk ay kadar ayrıldık geçen sene ve ben onu yaktım ve daha bir çok şey yaktım ve iki gün sonra barıştık .(((
çok üzülüyorum bir sene sakladım o kadar ama o hiç bişeye dokunmamaış ilk yazdığımda son yazdığımda dosyalı ben topladım herşeyi yaktım

Bende bir buluşmamızda tatlı yapmıştım, saklama kabının kapağının altına not yazmıştım, onu cüzdanına koymuştu, ama saklıyormu bilmiyorum, sormak lazım.
Nasıl sorsamki?

kızlar dinarsu battaniyeleri gördüm çift kişilik 35 tek kişilik 29 du nasıldır kalitesi kullanan var mı acaba.

h.sonu bizim burda biyer açıldı cnm
dinarsu battaniye 35 tl
çok güsel çok beğendim ben
bugün koyu renkleri gelecekmiş
açık renk var bnm. beğenirsem koyu renk alıcam
dinarsu yorganlarda 60 tl ama almıcam
veee silikon yastıklarda 1 tl açılış nedeniyle
10 adet ayırttım. bugün alıcam

merhaba kızlar
zuhalcim tabaklarını çok beğendim güle güle kullan
bir de bime altın yaldızlı bardaklar gelmiş çokkkkk beğendim onlarıııı
fiyatıda uygun 14,90
aldını mı onlardan da zuhalcim:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…